Rikkaruohot

Rikkaruoho on kasvi, jota pidetään tietyissä tilanteissa ei-toivottuna. Se on kasvi väärässä paikassa. Ne ovat kasvillisuutta, jota ei haluta viljellyissä ympäristöissä, kuten pelloilLue lisääla, puutarhoissa, nurmikoilla ja puistoissa. Nimellä rikkaruoho ei ole oikeastaan mitään taksonomista merkitystä, sillä se voi viitata mihin tahansa kasviin tai kasvillisuuteen. Sitä käytetään vain silloin, kun kyse on toivottavuudesta tai ei-toivottavuudesta. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista luonnontuotetta omalla rikkaruohoja sisältävällä kankaankuvapainatuskokoelmallaan. Nämä kuvat esittävät kasveja, jotka voidaan luokitella rikkaruohoiksi, mutta joissa on kuitenkin jotain luontaista kauneutta. Ripusta muutama näistä rikkaruohoja sisältävistä kangaspainatuksista olohuoneesi seinälle muistuttamaan sinua siitä, että kaikkea luonnossa olevaa kaunista ei ole tarkoitettu sellaiseksi. Anna perheesi ja vieraidesi katsella ja arvostaa näitä rikkaruohoja sisältäviä kangastulosteita ja tuoda tilaan valoa ja keveyttä. Tulet yllättymään, kuinka nopeasti he pitävät näistä rikkaruohot-kangastulosteista. He löytävät yhä enemmän uskottavia tekosyitä viipyä tässä tilassa, kun ympärillä on näitä rikkaruohoja sisältäviä kangaspainatuksia. Anna näiden rikkaruohot-kangastulosteiden tuoda iloa ja naurua kotiisi.

Yksityiskohtaiset rikkaruohot-kangastulosteet

Perinteinen käsitys rikkaruohosta on kasvi tai kasvillisuus, joka kasvaa paikallaan ja tukahduttaa kasviston ympärillään. Yllätyt kuitenkin siitä, miten rikkaruohoilla voi olla hyötyarvoa ja ne voivat saada aikaan symbioottisia suhteita ekosysteeminsä muiden kasvien kanssa. Rikkaruoho on sitkeä kasvi, joka kasvaa ulos luonnollisesta paikastaan ja leviää alueille, jotka eivät tarvitse eivätkä halua sitä. Mutta kokapaju, joka tuottaa kokaiinia, yhtä maailman kalleimmista huumausaineista, aloittaa elämänsä rikkaruohona. Photowall antaa sinun nähdä hyötyjä, joita et koskaan odottaisi "Giant Hogweed with Concrete Wall", "Concrete Weed" ja "Fern Plant" upeassa rikkaruohojen kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään rikkaruohoja, joilla on luontaista kauneutta luokittelustaan huolimatta. Ripusta muutama näistä rikkaruohot-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi, niin saat tilaan omituisuuden ja hauskuuden tuntua. Aikuisten huvitteluhetkistäsi ei tule koskaan yhtä hauskoja kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä rikkaruohoja sisältäviä kangaspainatuksia. Kodissasi ei tule koskaan olemaan tylsää tai tylsää hetkeä näiden rikkaruohot-kangastulosteiden kanssa.

Hardy in weeds canvas prints

Rikkaruoho on yksi koko olemassaolon vahvimmista ja kestävimmistä kasveista. Veden puute, liiallinen auringonpaiste, tuholaiset tai edes kemikaalit eivät pysty tappamaan sitä. Se on osoitus luonnon kyvystä selviytyä vaikeimmissakin olosuhteissa. Kaikki rikkaruohot eivät tukahduta tai vahingoita muita kasveja ympärillään. Jotkut jopa suojelevat muuta kasvillisuutta torjumalla mahdollisia tuholaisia ja hyönteisiä, jotka muuten vahingoittaisivat muita kasveja. Photowall nostaa hattua tälle suurelle selviytyjälle, sillä sen hienossa rikkaruohojen kankaalle painettujen tulosteiden valikoimassa ovat "Meadow" ja "Oyster Mushroom on Tree Trunk". Nämä kuvat esittävät rikkaruohoja sellaisina kuin ne luonnossa lisääntyvät. Ripusta muutama näistä rikkaruohot-kangastulosteista oleskelualueillesi, ja tunnet, kuinka siisteys- ja omituisuustekijä nousee satakertaisesti. Nämä rikkaruohot-kangastulosteet voivat toimia hienona vastalääkkeenä, joka parantaa kaikki päivän ahdistuksesi ja huolesi. Saatat jopa haluta laittaa nämä rikkaruohot-kangastulosteet esille eteiseen, jotta saat tähän usein laiminlyötyyn tilaan annoksen väriä ja pizzaa. Anna huoneesta toiseen kulkemisen olla harjoitus hulluttelussa ja hilpeydessä, kun seinillä on näitä rikkaruohoja sisältäviä kangaspainatuksia.

Stereotyyppinen ja aliarvostettu

Mutta rikkaruoho ei ole vain harhaileva kasvi. Se toimii myös metaforana kaikessa näkymättömälle hyvälle. Epätoivotuilta tai tarpeettomilta vaikuttavilla elementeillä voi joskus olla piileviä hyötyjä, aivan kuten ihmisten ominaisuuksilla. Rikkaruohona oleminen on sitä, että on odottamaton ja paikan ulkopuolinen voimavara ympäröivälle maailmalle. Olento, joka tuomitaan ankarasti, mutta joka voi tarkemman tarkastelun jälkeen osoittautua korvaamattomaksi. Se symboloi myös kykyä selviytyä ylitsepääsemättömistä vastoinkäymisistä huolimatta. Se edustaa Jumalan koko luomakunnan kestävimpiä ja sopeutumiskykyisimpiä olentoja. Photowall antaa sinun nähdä ilmeistä pidemmälle sen huomattavassa ruohonjuuritason kangaspainatuskokoelmassa. Nämä kuvat muistuttavat meitä pidättäytymään tuomioistamme hetken aikaa ja yrittämään katsoa hieman syvemmälle. Ripusta nämä rikkaruohot-kangastulosteet sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikallesi, ja tunne, että suljet silmäsi värikkäälle niitylle. Unesi täyttyvät väreistä ja väriloistosta, kun makuuhuoneessasi on näitä rikkaruohoja sisältäviä kangastulosteita. Unihetkesi eivät koskaan tule olemaan yhtä rauhallisia ja virkistäviä kuin näiden rikkaruohot-kangastulosteiden ollessa nukkumatilassasi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1