Kukkakimput

Kukkakimput ovat aina olleet kauneuden ja värien symboli kautta historian. Ne ovat symboloineet uutta elämää ja kasvua kaikessa. Kun miehellä on rakkaudellisia aikeita naista kohtaan,Lue lisää hän antaa naiselle kukkakimpun. Kun kauneuskuningatar kruunataan, hänelle annetaan kukkakimppu. Kun ihminen tulee kotiin tai hänet toivotetaan tervetulleeksi ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan, hänelle annetaan kukkakimppu. Ja jopa surun ja menetyksen aikana kukkakimppu symboloi sopivaa tunnetta. Photowall kunnioittaa tätä ihanaa luomistyötä kukkakimppujen kangastulosteiden valikoimassaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat voivat antaa elämää ja eloa mihin tahansa kotiin niin kuin mikään muu ei voi. Nämä kukkakimput-kangastulosteet ovat saatavana monenlaisissa malleissa ja väreissä, jotka sopivat jokaisen vaativan kaupunkilaisen makuun. Ne sopivat hyvin yhteen lähes minkä tahansa värin kanssa käytännössä kodin jokaisessa huoneessa. Anna näiden kevyiden ja miellyttävien kukkakimppujen kangaspainatusten valaista olohuoneesi, kun tulet toimistolta kovan työpäivän jälkeen. Anna rakkaidesi paistatella säteilyssä ja kauneudessa, jota nämä upeat kukkakimput-kangastulosteet huokuvat.

Kukkakimput-kankaanpainatukset

Myötäilevät kukkakimput Erilaiset kukkakimput edustavat eri asioita eri aikoina. Nykyaikana punainen ruusu on romanttisten motiivien avaus, kun taas valkoinen ruusu ilmaisee ystävyyttä. Photowall antaa sinun ottaa osaa niiden kauneuteen "Bohemian Arrangement", "Colourful Flowers on Black Background" ja "Indigo Ochre" erinomaisessa kokoelmassaan kimppujen kangastulosteita. Ne näyttävät erityisen hyvältä roikkuen takkasi yläpuolella tai minikirjastossasi. Et voi koskaan mennä pieleen näiden kukkakimput-kangastulosteiden kanssa, kun on kyse kotisi sisustamisesta. Tee siitä todellinen puutarha rivittämällä nämä kuvat pylväisiin hienoksi taiteilijan teokseksi. Teehetki ei ole koskaan ollut niin siro ja ihastuttava, kun nämä kukkakimput-kangastulosteet ovat ympärilläsi ja vieraidesi ympärillä. Jopa lapsesi arvostavat näitä houkuttelevia kukkakimppuja sisältäviä kangaspainatuksia nukkumapaikoissaan tai leikkinurkissaan. Ne voivat antaa sinulle lukemattomia tunteja rauhoittavaa rentoutumista, kun katselet niiden värikästä ilmettä. Helpota päivän stressiä ja huolia istumalla suosikkipaikallasi ja antamalla tuntien kulua, kun nautit näistä viehättävistä mestariteoksista. Niitä on jokaiseen mielialaan ja mielikuvitukseen. Tee näistä kukkakimput-kangastulosteista osa jokapäiväistä elämääsi.

Viehättäviä kukkakimppuihin liittyviä kangastulosteita

Feodaaliaikoina kutakin klaania edusti sen vaakunassa tietty kukka. Kunkin kukan luontaiset ominaisuudet tehtiin heijastamaan kunkin talouden ylläpitämiä arvoja ja periaatteita. Japanissa samurai-ritarit eivät olleet vain miekan mestareita, vaan myös Ikebana-kukkien järjestämisen taiteen asiantuntijoita. Tämä herkkä taidemuoto ilmentää maan, taivaan ja taivaan tasoja. Jopa suurin englantilainen runoilija William Shakespeare itse sanoi: "Ruusu, jolla olisi mikä tahansa muu nimi, tuoksuisi yhtä makealta. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Tummat ruusut", "Kukkaseinä" ja "Pionit harmaalla" mahtavassa kukkakimppujen kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä vaikuttavat kuvat tuovat taatusti intohimoa ja viehätystä mihin tahansa tilaan, jossa ne esiintyvät. Voit melkein haistaa niiden herkän tuoksun jo pelkästään niitä tarkastelemalla. Hengellisessä Bushido-toiminnassa kirsikankukan sanotaan edustavan elämän kiertokulkua, sen alkua, nykyhetkeä ja loppua. Kirsikankukan putoamista oksiltaan pidetään täydellisyyden hengellisenä symbolina. Tämän uskonnon seuraajat vaalivat tätä kaunista filosofiaa.

Värikäs ja elinvoimainen

Psykologian käytännössä kukka on olennainen osa testisarjaa, jonka tarkoituksena on mitata potilaan mielentilaa. Henkilön, jonka kukkapiirros on värikäs ja täynnä monia asusteita, sanotaan olevan terveen oloinen ja täynnä toivoa tulevaisuudesta. Kun taas henkilö, jonka kukkapiirros on synkkä ja kuihtunut, on vakavasti häiriintynyt ja kantaa mukanaan paljon vakavia ongelmia. Photowall vahvistaa tämän ennusteen "Happy Yellow 07A", "Fresh Cut" ja "Fall Bouquet" -kukkakimppuilla ihailtavassa kukkakimppujen kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä loistavat kuvat, jotka pursuavat värejä, nostavat ja elvyttävät varmasti jokaisen onnekkaan mielialaa, joka niitä katselee. Joissakin alkukantaisissa kulttuureissa kukkia pidetään jopa seksuaalisen voiman standardina. Ei ole sattumaa, että kukka, joka on kasvin sukupuolielin, on juuri se elementti, jota käytetään intohimon ja halun välittämiseen jopa nyky-yhteiskunnassamme. Kukat voivat tarkoittaa myös salaisuutta, kuten termi sub-rosa viittaa. Se tarkoittaa ruusun alla. Muinaisina aikoina salaseurat kokoontuivat salaisissa kammioissa kukan roikkuessa heidän päänsä yläpuolella. Tämä merkitsi sitä, että kaikki, mitä noiden seinien sisällä sanottiin, pysyi niissä ikuisesti.
Tuotetiedot