Kukka-asetelmat

Kukka-asetelmat ovat aina olleet kauneuden ja värien symboli kautta historian. Ne ovat edustaneet uutta elämää ja kasvua kaikessa. Kun miehellä on rakkaudellisia aikeita naista kohtaaLue lisään, hän antaa naiselle kukka-asetelman. Kun kauneuskuningatar kruunataan, hänelle annetaan kukka-asetelma. Kun henkilö tulee kotiin tai hänet toivotetaan tervetulleeksi ensimmäistä kertaa uuteen paikkaan, hänelle annetaan kukka-asetelma. Ja jopa surun ja menetyksen aikana kukka-asetelmat symboloivat asianmukaisia tunteita. Photowall kunnioittaa tätä ihanaa luomistyötä kukka-asetelmia sisältävällä kankaankuvapainatussarjallaan. Nämä ainutlaatuiset kuvat voivat antaa elämää ja eloa mihin tahansa kotiin niin kuin mikään muu ei voi. Näitä kukka-asetelmia sisältäviä kangaspainatuksia on saatavana monenlaisissa malleissa ja väreissä, jotka sopivat jokaisen vaativan kaupunkilaisen makuun. Ne sopivat hyvin yhteen lähes minkä tahansa värin kanssa käytännössä kodin jokaisessa huoneessa. Anna näiden kevyiden ja miellyttävien kukka-asetelmien kangaspainatusten valaista olohuoneesi, kun tulet toimistolta rankan työpäivän jälkeen. Anna rakkaidesi paistatella säteilyssä ja kauneudessa, jota nämä upeat kukka-asetelmat-kangastulosteet huokuvat.

Kukka-asetelmien eloisat kangaspainatukset

Erilaiset kukka-asetelmat edustavat eri asioita eri aikoina. Nykyaikana punainen ruusu on romanttisten motiivien avaus, kun taas valkoinen ruusu ilmaisee ystävyyttä. Photowall päästää sinut osalliseksi niiden kauneudesta "Valkoinen ruusu II", "Tummat ruusut" ja "Pehmeä ruusu-Sepia" erinomaisessa kukka-asetelmien kangaspainatuskokoelmassaan. Nämä kukka-asetelmat-kangastulosteet näyttävät erityisen hyvältä ripustettuna takkasi yläpuolelle tai minikirjastossasi. Et voi koskaan mennä vikaan näiden kukka-asetelmien kangaspainatusten kanssa, kun kyse on kotisi sisustamisesta. Tee siitä todellinen puutarha rivittämällä nämä kukka-asetelmien kangaspainatukset pylväisiin hienoksi taiteilijan teokseksi. Teehetki ei ole koskaan ollut niin siro ja ihastuttava, kun nämä kukka-asetelmat ovat ympärilläsi ja vieraidesi ympärillä. Jopa lapsesi arvostavat näitä houkuttelevia kukka-asetelmia sisältäviä kangaspainatuksia nukkumapaikoissaan tai leikkinurkissa. Nämä kukka-asetelmat-kangaspainatukset voivat antaa sinulle lukemattomia tunteja rauhoittavaa rentoutumista, kun katselet niiden värikästä ilmettä. Helpota päivän stressiä ja huolia istumalla suosikkipaikallasi ja antamalla tuntien kulua, kun nautit näistä viehättävistä kukka-asetelmista. Jokaiseen mielialaan ja mielikuvitukseen löytyy sellainen. Tee näistä kukka-asetelmien kangaspainatuksista osa jokapäiväistä elämääsi.

Kukka-asetelmien valloittavat kangaspainatukset

Feodaaliaikoina jokaista klaania edusti tietty kukka sen vaakunassa. Kunkin kukan luontaiset ominaisuudet tehtiin heijastamaan kunkin suvun ylläpitämiä arvoja ja periaatteita. Japanissa samurai-ritarit eivät olleet vain miekan mestareita, vaan myös Ikebana-taiteen asiantuntijoita. Tämä herkkä taidemuoto ilmentää maan, taivaan ja taivaan tasoja. Jopa suurin englantilainen runoilija William Shakespeare itse sanoi: "Ruusu, jolla olisi mikä tahansa muu nimi, tuoksuisi yhtä makealta. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa "Bohemian Arrangement", "Navy Basket of Flowers" ja "Lustre Arrangement-Emerald" mahtavassa kukka-asetelmien kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kukka-asetelmat-kangastulosteet tuovat taatusti intohimoa ja omituisuutta mihin tahansa tilaan, jonka ne valtaavat. Voit melkein haistaa niiden herkän tuoksun jo pelkästään niitä tarkastelemalla. Hengellisessä Bushido-toiminnassa kirsikankukan sanotaan edustavan elämän kiertokulkua, sen alkua, nykyhetkeä ja loppua. Kirsikankukan putoamista oksiltaan pidetään täydellisyyden hengellisenä symbolina. Tämän uskonnon seuraajat vaalivat tätä kaunista filosofiaa.

Lumoava ja rauhoittava

Psykologian käytännössä kukka on olennainen osa testisarjaa, jonka tarkoituksena on mitata potilaan mielentilaa. Henkilön, jonka kukkapiirros on värikäs ja täynnä monia asusteita, sanotaan olevan terveen oloinen ja täynnä toivoa tulevaisuudesta. Kun taas henkilö, jonka kukkapiirrokset ovat synkkiä ja kuihtuneita, on vakavasti häiriintynyt ja kantaa mukanaan paljon vakavia ongelmia. Photowall vahvistaa tämän ennusteen "Cosmos Charm", "Colorful Flowers on Black Background" ja "A Walk in Dreamland" ihailtavassa kukka-asetelmien kangaspainatuskokoelmassaan Nämä loistavat kuvat, jotka pursuavat väriä, nostavat ja elvyttävät varmasti jokaisen onnekkaan, joka on tarpeeksi onnekas nähdäkseen ne. Kukat voivat tarkoittaa myös salaisuutta, kuten termi sub-rosa viittaa. Se tarkoittaa ruusun alla. Muinaisina aikoina salaseurat kokoontuivat salaisissa kammioissa kukan ripustaessa heidän päänsä yläpuolelle. Tämä merkitsi sitä, että kaikki, mitä noiden seinien sisällä sanottiin, pysyi niissä ikuisesti. Anna näiden kukka-asetelmien kangaspainatusten tuoda väriä ja elämää kotiisi.
Tuotetiedot