Vuokot

Anemonit kuuluvat Ranunculaceae-heimon kukkivien kasvien sukuun. Tämän suvun kasveja kutsutaan tavallisesti tuulikukiksi. Ne kasvavat luonnonmukaisesti kaikkien maanosien lauhkeilla jLue lisääa subtrooppisilla alueilla Australiaa, Uutta-Seelantia ja Etelämannerta lukuun ottamatta. Suku on läheistä sukua muille suvuille, kuten Anemonoides, Anemonastrum, Hepatica ja Pulsatilla. Useat kasvitieteilijät sisällyttävät ne anemonien heimoon. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista ja värikästä kukkaa omalla anemoni-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä anemoni-kangastulosteet kuvaavat tätä kaunista kasvia sellaisena kuin se esiintyy luonnossa. Ihaile, kun nämä anemoni-kangastulosteet elävöittävät ja tuovat eloisuutta kotisi jokaiseen huoneeseen. Tunnet olevasi omassa yksityisessä puutarhassasi näiden anemones-kangastulosteiden avulla. Näitä anemones-kangastulosteita on laaja valikoima värejä ja malleja vaativalle kaupunkilaiselle. Nämä anemones-kangastulosteet ovat täydellinen keskipiste olohuoneessasi ja sopivat hyvin yhteen minkä tahansa seinien tai tapettien värimaailman kanssa. Helppo asentaa ja ihana katsella, nämä anemones-kangastulosteet ovat takuuvarma hitti kodissasi. Tuskin on tilaa tai seinää, jota nämä anemones-kangaspainatukset eivät voisi herättää henkiin.

Värikkäitä anemoni-kangastulosteita

Erilaiset kukat edustavat eri asioita eri aikoina. Nykyaikana anemoni symboloi suojaa pahaa vastaan, tai se voi myös viitata unohdettuun rakkauteen. Photowall antaa sinun ottaa osaa niiden kauneuteen "Indigo Anemone", "Gentle" ja "Panoramic Flowers-Pink" erinomaisessa anemone-kangastulosteiden kokoelmassaan. Ne näyttävät erityisen hyvältä roikkumassa takkasi yläpuolella tai minikirjastossasi. Et voi koskaan mennä pieleen näiden anemones-kangastulosteiden kanssa, kun on kyse kotisi sisustamisesta. Tee siitä todellinen puutarha rivittämällä nämä anemones-kangastulosteet pylväisiin hienoksi taiteilijan teokseksi. Teehetki ei ole koskaan ollut niin siro ja ihastuttava, kun nämä anemones-kangastulosteet ympäröivät sinua ja vieraitasi. Jopa lapsesi arvostavat näitä houkuttelevia anemones-kangaspainatuksia nukkumisalueillaan tai leikkinurkissaan. Ne voivat antaa sinulle lukemattomia tunteja rauhoittavaa rentoutumista, kun katselet niiden värikästä ilmettä. Helpota päivän stressiä ja huolia istumalla suosikkipaikallasi ja antamalla tuntien kulua, kun nautit näistä viehättävistä mestariteoksista. Niitä on jokaiseen mielialaan ja mielikuvitukseen. Tee näistä anemonien kankaankuvavedoksista osa jokapäiväistä elämääsi.

Viehättävä anemoneja kankaalle tulosteita

Feodaaliaikoina kutakin klaania edusti tietty kukka sen vaakunassa. Kunkin kukan luontaiset ominaisuudet tehtiin heijastamaan kunkin suvun ylläpitämiä arvoja ja periaatteita. Japanissa samurai-ritarit eivät olleet vain miekan mestareita, vaan myös Ikebana-taiteen asiantuntijoita. Tämä herkkä taidemuoto ilmentää maan, taivaan ja taivaan tasoja. Jopa suurin englantilainen runoilija, William Shakespeare, ylistää kukkien hyvyyttä. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa: "Blue Anemonies", "Wood Anemone" ja "Panoraamakukat-keltainen" kuuluvat anemonien vapputulosteiden erilliseen kokoelmaan. Nämä anemonien kankaankuvatulosteet tuovat taatusti intohimoa ja omituisuutta mihin tahansa tilaan, jonka ne valtaavat. Voit melkein haistaa niiden herkän tuoksun jo pelkästään niitä tarkastelemalla. Shintolaisessa hengellisessä käytännössä anemonin kukan sanotaan edustavan elämän kiertokulkua, sen alkua, nykyhetkeä ja loppua. Anemone-kukan putoamista sen oksilta pidetään täydellisyyden hengellisenä symbolina. Tämän uskonnon kannattajat vaalivat tätä kaunista filosofiaa.

Söpö ja ihastuttava

Psykologian käytännössä kukka on olennainen osa testisarjaa, jonka tarkoituksena on kvantifioida potilaan mielentila. Henkilön, jonka kukkapiirros on värikäs ja täynnä monia asusteita, sanotaan olevan terveellä mielellä ja täynnä toivoa tulevaisuutta kohtaan. Kun taas henkilö, jonka kukkapiirros on synkkä ja kuihtunut, on vakavasti häiriintynyt ja kantaa mukanaan paljon vakavia ongelmia. Photowall vahvistaa tämän ennusteen "Panoramic Flowers-Blue", "Pastel Flowers" ja "Contemporary Anemone" ihailtavassa anemone-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä värejä pursuavat anemoni-kangastulosteet kohottavat ja elvyttävät varmasti jokaisen onnekkaan, joka niitä katselee. Joissakin alkukantaisissa kulttuureissa kukkia pidetään jopa seksuaalisen voiman mittarina. Ei ole sattumaa, että kukka, joka on kasvin sukupuolielin, on juuri se elementti, jota käytetään intohimon ja halun välittämiseen jopa nyky-yhteiskunnassamme. Kukat voivat tarkoittaa myös salaisuutta, kuten termi sub-rosa viittaa. Muinaisina aikoina salaseurat kokoontuivat salaisissa kammioissa kukan ripustaessa heidän päänsä yläpuolelle. Tämä merkitsi sitä, että kaikki, mitä näiden seinien sisällä sanottiin, pysyi niissä ikuisesti.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1