Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Voikukan siemen Pod - Canvastaulu - Makuuhuone

87

aihetta

Voikukat

Voikukat ovat paljon puhuttuja ja huomiota herättäviä kasveja. Monille aikuisille ne ovat nostalginen muisto lapsuudesta. Muistot niiden terälehtien poimimisesta, siementen puhaltamisLue lisääesta ilmaan, keltaisen osan hankaamisesta ihoa vasten erilaisen värin saamiseksi. Kaikki ne ja monet muut ajatukset tulevat mieleen canvastaulua katsellessa. Tämä taulukokoelma sisältää noin 250 voikukkalajia - japanilaisia valkoisia kukkia, uhanalaisia kalifornialaisia voikukkia, pohjoisten alueiden voikukkia, turkkilaisia voikukkia, japanilaisia (keltainen kukka) voikukkia, venäläisiä voikukkia (tuottaa kumia), punasiemenisiä voikukkia ja monia muita tämän yksinkertaisen kukan variaatioita. Voikukat ovat sukulaisia päivänkakkaroille, vaikka ne kuuluvat omaan sukuunsa.

Mystinen kukka

Voikukat ovat olleet satojen vuosien ajan olleet täynnä mystiikkaa. Niitä löytyy eri kulttuureista ja kasvupaikastaan riippuen niillä on eri merkityksiä ja käyttötapoja. Jotkut uskovat, että jos niitä sidotaan morsiuskimppuun, ne tuovat onnea hääparille. Unien tulkinnassa voikukat ovat positiivinen enne. Puhaltamalla voikukan siemeniä ilmaan voidaan lähettää rakastavia ajatuksia jollekin rakkaalle tai saada apua unelmien toteuttamisessa. Voikukka-aiheisia canvastauluja on saatavana erikokoisina ja -värisinä, käytöstä riippuen. Vuosisatojen ajan voikukkia on käytetty teessä, viinissä, rohtoina, salaateissa ja taiteilijoiden väriaineissa. Jotkut niistä ovat vaarattomia, kun taas toiset ovat myrkyllisiä, ja niiden salaperäisyyden lisäämiseksi kerrotaan, että yksinkertaiset maalaisihmiset juhlistivat päivällistä uhraamalla näitä suosittuja, keltaisia kasveja. Voikukkien lehtien ja juurien sanotaan olevan tehokkaita monia vaivoja kohtaan kuten myrkytys, tulehdus, aineenvaihduntaongelmat ja lisäksi ne sisältävät runsaasti vitamiineja. Ne ovat myös silmiinpistäviä puutarhan ruohikolla tai pellolla muiden kukkien kanssa. Kuvioiduissa canvastauluissa on vihreitä, violetteja, oransseja, ja punaisia voikukkia. Abstraktiset punaiset, monivärisetä voikukkaniityt sekä art deco -tyyliset voikukat sopivat sekä kodin että toimiston koristeeksi. Yksi ainoa taulu voi kertoa tarinan tai esitellä suosikkilajisi, maustasi riippuen. Tauluja, joissa on auringossa kylpeviä voikukkia, jotka tallettavat toiveet, heiluvat tuulen mukana, on saatavissa erikokoisina. Täydennä olemassa olevaa canvasttaulu-kokoelmaa tai luo voikukka-tauluista aivan uusi sommitelma,
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-87 87:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.