Sinikellot

Luontospektaakkeli sisustuksen keskeisenä teemana on aina tervetullut näky. Tunnistettavat kukat, jotka joka vuosi peittävät metsät lumoavalla violetilla värillä, ovat Photowallin sinLue lisääikellojen kankaiden aiheena. Sinikellot viettävät suurimman osan vuodesta maan alla lepotilassa, mutta keväällä ne nousevat esiin tyylikkäästi sipuleista. Kukat-osiossa oleviin muihin luokkiin kuuluvat esimerkiksi Japanista kotoisin olevat sakura-kukat. Sinikellot-kankaanpainatuksemme liittyvät enemmän Britanniaan, sillä siellä kasvaa lähes 50 prosenttia tämän kukan maailman populaatiosta. Niitä kuvataan usein pieninä, pilkullisen varjon etsivinä hyasintteina, jotka ovat erityinen brittiläisyyden symboli. Vielä erikoisemmaksi ne tekee se, että niitä ei näe kukkakimppuina tai voi ostaa puutarhamyymälöistä, vaan niitä on mentävä metsään. Tämä tekee sinikellojen kangaspainatuksista todella kaunottaria.

Sinikellojen kankaankuvatulosteet ja niiden kulttuurinen vaikutus

Esimerkiksi Skotlannissa kukkia kutsutaan itse asiassa nimellä "harebells". Tämä johtuu siitä, että noitien uskottiin muuttuvan jäniksiksi ja piiloutuvan näiden kukkien sekaan! Viktoriaanisessa kulttuurissa sinikelloja pidettiin keinona viestiä tunteista ja ajatuksista, minkä vuoksi sinikellot-kangastulosteet ovat ihanteellinen koriste asuintiloihin, kuten olohuoneeseen tai perhealueelle. Sinikelloja käytettiin usein myös keijujen kutsumiseen. Sinikelloa saattoi "soittaa" kuten tavallista kelloa, ja keijut tulivat luoksesi. Tämä viehättävä pieni anekdootti voi tehdä sinikellojen kangaspainatuksista täydellisen koristeen lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai leikkikentälle. Kuvittele vain, että sellainen teos kuin "Bluebells in Dawn Sunlight" (Sinikellot aamuauringonvalossa) tai "Spring River Path" (Kevätjoen polku) roikkuu heidän sänkynsä tai pöytänsä yläpuolella, lapset ovat aivan haltioissaan ja heillä on loistava väline haaveilla.

Taustatiedot

Todellisuudessa sinikellolla on monia nimiä, kuten englantilainen sinikello, villihyasintti, käkikenkä, neidon yökukka ja jopa noitakynsi. Isossa-Britanniassa sinikellojen tahallinen poimiminen, kitkeminen tai tuhoaminen on lainvastaista! Tämä saa sinikellot-kangastulosteet erottumaan entistäkin paremmin ja toimii tärkeänä muistutuksena tiettyjen ympäristöjen hoitamisesta. Näiden kukkien vakiintuminen kestää kauan, noin 5-7 vuotta siemenestä kukkaan, minkä vuoksi ne ovat niin herkkiä. Sinikellojen toipuminen voi kestää vuosia, kun ne ovat kärsineet jalankulkijoiden aiheuttamista vahingoista, sillä jos niiden lehdet murskautuvat, ne kuolevat pois ravinnon puutteen vuoksi, koska lehdet eivät pysty fotosynteesiin. Voit jakaa tämän elintärkeän tiedon, kun ihmiset epäilemättä ihailevat sinikellojen kankaalle tulostettuja kankaita. Riippumatta siitä, asetatko ne esille kotonasi, oleskelualueellasi tai jopa toimistossasi, sinikellot-kangastulosteet herättävät varmasti huomiota kauneudellaan ja armollisuudellaan.

Sinikellot-kangastulosteiden eri tyypit

Kuten jo mainittiin, Britanniassa kasvaa puolet maailman sinikelloista. Yhdessä ainoassa metsässä voi olla miljoonia sipuleita, jotka synnyttävät violetin sinisiä mattoja, joiden läpi on keväisin ilo kävellä. Tämänkaltaisia maisemia löytyy varmasti sinikelloja sisältävistä kangaspainatuksista, ja voit tuntea niistä säteilevän taikuuden. Mutta tiesitkö, että on olemassa myös toisenlaisia, erityisesti espanjansinikelloja? Viktoriaanit toivat sen Yhdistyneeseen kuningaskuntaan puutarhakasvina, mutta se karkasi luontoon. On todennäköistä, että tämä karkaaminen johtui sekä sipuleiden huolettomasta hävittämisestä että pölytyksestä. Nykyään espanjansinikelloa tavataan alkuperäisen sinikellon rinnalla metsissä ja metsänreunoilla sekä teiden varsilla ja puutarhoissa. Niitä on vaikea erottaa toisistaan sinikellojen kangastulosteissa, koska molemmat tyypit muodostavat niin upean seinäkoristeen.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-29 29:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.