Tulppaanit

Tee maailman kauneimmista ja suosituimmista kukista osa seinäkoristeluasi. Photowallin korkealaatuisen tulppaanivalikoiman tulppaanikangastulosteiden avulla voit tuoda kevään kauneudeLue lisään kotiisi, vapaa-ajan tiloihisi ja jopa toimistoosi. Opit myös yhden tai kaksi asiaa matkan varrella. Tiesitkö, että jossain vaiheessa tulppaanien suosio nousi huimiin korkeuksiin ja ne olivat niin kalliita, että niiden arvo oli jopa korkeampi kuin useimpien asuntojen? Jos rakastat tulppaanikukan silkkisiä terälehtiä tai pidät pehmeän vaaleanpunaisista kukista, löydät varmasti sinulle sopivia tulppaanikuvapainatuksia. Tuo luonnon lisäulottuvuus asuin- tai työtilaasi tyyliteltyjen maalausten ja valokuvien avulla. Valittavana on monenlaisia malleja ja värimaailmoja, joten sisustusideat loppuvat kesken tulppaanien kangaspainatusten kanssa. Päivitä asuin-, virkistys- ja kyllä, jopa yrityssisustustasi hienolla valikoimallamme.

Tulppaanit-kangastulosteiden laaja paletti

Tulppaanit voivat itse asiassa ylpeillä monilla eri tyypeillä, mutta tunnetuimpia ovat Darwin-hybriditulppaanit, jotka tuottavat pitkäkestoisia kukkia vahvoissa varsissa ja loistavissa väreissä, jotka näkyvät kauniisti maisemassa. On myös Triumph-tulppaaneja, jotka muodostavat suurimman tulppaaniryhmän ja tarjoavat laajimman värivalikoiman, kuten olet ehkä jo huomannut tulppaanien kangastulosteissa. Tuplatulppaanit ovat pitkäikäisiä, puolikaksinkertaisista kaksoiskukista kaksoiskukiksi muuttuvia kukkia, jotka muistuttavat hämmästyttävän paljon kaksoispioneita. Fringed-tulppaaneja reunustavat hyvin hienosti leikatut hapsut, kuten tulppaanien kankaalle painetussa tulppaanitulosteessa "Pink Fringed Tulip". Fosteriana-tulppaanit ovat erittäin suosittuja maisemoinnissa Euroopassa, mutta eivät yhtä tuttuja Yhdysvalloissa. Greigii-tulppaanit ovat maljanmuotoisia kukkia, jotka yleensä avautuvat laajalle paljastaen sisävärit. Katso, voitko havaita ne tulppaanit-kangaspainatuksessa "Tulips and Poppy Party". Muita merkittäviä tulppaanityyppejä ovat Kaufmanniana-tulppaanit, liljakukkaiset tulppaanit, papukaijatulppaanit, viridiflora-tulppaanit ja lajitulppaanit. Näistä löydät esimerkkejä valikoimastamme tulppaanit-kangastulosteita.

Paljon merkitystä

Näiden kukkien värit voivat tarkoittaa monia eri asioita. Esimerkiksi punainen yhdistetään tosirakkauteen, kun taas violetti symboloi kuninkaallisuutta ja keltainen iloisia ajatuksia ja auringonpaistetta. Valkoisia tulppaaneja taas käytetään väittämään arvokkuutta tai lähettämään viesti anteeksiannosta. Jos lahjoitat jollekulle tulppaanit-kangastulosteen "Ivory White Double Tulip", saat varmasti hetkessä anteeksi. Pelleilyä lukuun ottamatta tulppaanien avulla voit sanoa paljon puhumatta. Tulppaanien kangaspainatusten kauneus on siinä, että voit ilmaista asioita tosielämän valokuvilla, kuten "Tulppaanit sateen jälkeen", mutta myös syventyä syvemmälle taideteoksilla, kuten "Kevättulppaani".

Tulppaanit-kangastulosteet ja historia

Nimi "tulppaani" tulee kukan muodosta, jolloin itse sana voidaan jäljittää persian kielen "delband" sanasta, joka tarkoittaa turbaania. Toinen syy, miksi se liittyy Turkkiin, on se, että turkkilaiset koristelivat turbaaninsa tulppaanin varsien avulla. Tulppaanien kangaspainatuksissa on paitsi silmänruokaa, myös tärkeä kukka monissa kulttuureissa. Sen alkuperä on Ottomaanien valtakunnassa, vaikka se löydettiinkin jo aiemmin Keski-Aasiasta. Tulppaaneja tuotiin 1500-luvulla laajamittaisesti Hollantiin, jossa niitä käytettiin erilaisissa maalauksissa ja juhlissa. Tämän seurauksena Hollanti tunnetaan nykyään tulppaanien viljelystä, ja se on niiden suurin tuottaja ja viejä. Näet miksi, kun katselet Photowallin tulppaanikangastulosteita. Hollantilaiset ihastuivat kukkaan niin paljon, että he ovat nyt erehtymättömästi sidoksissa siihen. "Tulppaanipellot, Claude Monet" on tästä hyvä esimerkki, jossa näet tyypillisen hollantilaisen maiseman, jossa on kauniita tulppaaneja.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1