Ruusut

Ruusujen rengas - meille opetetaan lapsina, että ruusut ovat rakkauden, romantiikan ja kauneuden määritelmä. Punainen ruusu on rakkauden kukka, ja se nousee esiin joka ystävänpäivänä.Lue lisää Edesmennyttä Walesin prinsessa Dianaa kutsuttiin englantilaiseksi ruusuksi, mikä merkitsi hänen komeuttaan. Jos onnistumme tehtävässä, meille kerrotaan, että kaikki on tulossa ruusuilla. Shakespeare sanoi: "Mitä nimessä on? Se, jota kutsumme ruusuksi millä tahansa muulla nimellä, tuoksuisi yhtä makealta". Arthur Miller kirjoitti: "Voiko kukaan muistaa rakkautta? Se on kuin yrittäisi herättää ruusujen tuoksun kellarissa. Saatat nähdä ruusun, mutta et koskaan tuoksua." Vuosisatojen ajan näiden kukkien tuoksuvia terälehtiä on käytetty kalleimpien ja hienoimpien hajuvesien valmistukseen. Monissa eri sävyissä kuvatut kangaspainatuksemme esittävät houkuttelevat kukinnot kaikessa loistossaan.

Lajit

Ruusulajeja on yli 100. Kaikilla paitsi ruusulla (rosa sericea) on viisi terälehteä, ja kaikilla lajeilla on piikkejä, joita kutsutaan teknisesti piikiksi. Kukka tuottaa hedelmän, jota kutsutaan ruusunmarjaksi, joka on marjan kaltainen ja yleensä punaisen värinen. Valkoinen ruusu, joka tunnetaan perinteisesti morsiusruusuna, edustaa uuden rakkauden puhtautta, ja siksi tässä valikoimassa on maalaus, joka tuo kotiisi rauhaa, armoa, eleganssia ja tyyneyttä.

Emblemit

Ruusu on Englannin kansalliskukka, ja se tuli tunnetuksi vuosina 1455-1485, kun sitä käytettiin poliittisista syistä ruususotien aikana. Yorkin talon sinetti oli valkoinen ruusu, Lancasterin talon punainen. Ruusut ristipölytettiin, ja niistä tuli voittaneen talon tunnus, joka ristittiin Tudorien ruusuksi. Ruusu on New Yorkin, Georgian, Pohjois-Dakotan, Oklahoman ja Iowan kukkatunnus, ja se on myös Amerikan yhdysvaltojen kukkatunnus. Kun otetaan huomioon ruusun symboliikka, ei ole mikään yllätys, että ruusu on maailman suosituin kukka, jonka eri värit merkitsevät eri asioita: keltainen merkitsee ystävyyttä ja iloa, punainen rakkautta, laventeli on perinteisesti varattu kuninkaallisille, tumma vaaleanpunainen viittaa kiitollisuuteen, vaaleanpunainen lempeyteen ja ihailuun, valkoinen viattomuuteen ja oranssi himoon. Tämä on kuvattu kauniisti tässä valikoimassa kankaalle vedoksia, perinteisistä maalauksista moderneihin, joissa ruusut ovat kaikessa loistossaan.
Tuotetiedot