Tummat ruusut - Canvastaulu - Keittiö

143

aihetta

Ruusut

Lapsina me saimme oppia, että ruusut ovat rakkauden, romanssin ja kauneuden symboleita. Punainen ruusu on rakkauden kukka ja on aina ajankohtainen Ystävän päivänä. Walesin prinsessaa Lue lisääDianaa kutsuttiin Englannin ruusuksi hänen hyvyytensä vuoksi. Jos me onnistumme jossakin, kaikki tuntuu ruusuiselta. Shakespeare sanoi “Mitä nimestä Jos kutsumme ruusua jollakin muulla nimellä, se olisi yhtä suloinen ja tuoksuva”. Arthur Miller kirjoitti: “Muistaako joku rakkauden? Se on sama kuin säilöä ruusujen tuoksu kellariin. Pystyt näkemään ruusun, mutta et tuoksua.” Satojen vuosien ajan näiden kukkien terälehtiä on käytetty kaikkein hienoimpien hajuvesien valmistukseen. Erisävyiset canvastaulut kuvaavat näiden kukkien viehätysvoimaa kaikessa upeudessaan.

Lajit

Ruusulajeja on yli 100, villiruusussa on viisi terälehteä ja kaikissa on piikkejä. Kukka tuottaa ruusunmarjoja, jotka ovat yleensä punaisia. Morsianruusuna tunnettu valkoinen ruusu edustaa nuoren rakkauden puhtautta, ja sitä kuvaava canvastaulujen kokoelma tuo kotiisi suloisuutta, eleganssia ja rauhallisuutta.

Embleemit

Ruusu on Englannin kansalliskukka, ja siitä tuli merkittävä vuosien 1455 ja 1485 välillä, koska sitä käytettiin poliittiseen tarkoitukseen Ruusujen sodan aikana. Yorkin suvun vaakuna oli valkoinen ruusu, Lancasterin suvun vaakuna oli punainen ruusu. Ruusut risteytettiin ja siitä tuli viktoriaanisen suvun embleemi ja ristittiin Tudor ruusuksi. Kukka on New Yorkin, Georgian, Pohjois-Dakotan, Oklahoman ja Iowan tunnus, ja ruusu on myös Yhdysvaltojen embleemi. Kaiken tämän symbolismin ansiosta ei ole ihme,että ruusu on maailman suosituin kukka.. Sen eri värit merkitsevät eri asioita: keltainen ystävyyttä ja iloa, punainen rakkautta, vaalean purppura liittyy perinteisesti kuninkaallisiin, tumman vaaleanpunainen merkitsee kiitollisuutta, vaaleanpunainen ihailua, valkoinen viattomuutta ja oranssi liittyy toiveeseen. Tässä hienossa canvastauljen kokoelmassa on sekä perinteisiä että moderneja ruusuja koko loistokkuudessan.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.