Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Julia Butterfly - Syvä punainen - Canvastaulu - Olohuone

40

aihetta

Päivänkakkarat

Päivänkakkarat kuuluvat rakastettujen kukkien joukkoon. Yksi yleisimmistä lajeista Euroopassa on Bellis perennis, ja olemassa on monia samalla nimellä kutsuttuja kukkia kuten kaunokaiLue lisäänen tai tuhatkauno. Aikaisemmin niitä kutsuttiin nimillä bruisewort tai woundwort. Bellis perennis kasvaa nykyään myös Amerikassa ja Australiassa. Yleisimpiä päivänkakkaroiden värejä ovat kirkkaankeltainen ja myös punaruskea. Canvastaulujen joukosta löytyy abstrakteja vihreitä päivänkakkaroita sekä myös punaruskeita. Erityisiä päivänkakkaroita esittäviä kuvioita tai canvastauluja on saatavissa monen eri kokoisina.

Ei pelkästään kaunis kukka

Päivänkakkaraa voidaan käyttää myös ravintona tai yrttilääkkeenä. Päivänkakkaran nuoria lehtiä voidaan käyttää raakoina tai keitettyinä salaateissa, nuppuja ja terälehtiä käyttää (raakana) sandwicheissä, keitoissa ja salaateissa. Paivänkakkara teellä voidaan lisätä vitamiinien saantia. Antiikin Roomassa päivänkakkaroita käytettiin säkeissä. Mehu otettiin talteen ja sitä käytettiin anstringoivana salvana siteissa. Canvastaulut käsittävät sydäntä sulattavia päivänkakkaroita yhdessä eriväristen perhosten kanssa, valkoisia päivänkakkaroita kääntyneinä aurinkoon päin ja kuviollisia päivänkakkaroita. Päivänkakkara-taulu lisää minkä tahansa huoneen tai sisustustyylin laatua. Katso lähikuvaa päivänkakkarasta ja sen terälehdillä olevia vedenpisaroita, ne voivat auttaa sinua meditoimaan. Päivänkakkara-aiheinen canvastaulu ilahduttaa joka seinällä. On mielenkiintoista huomioida, että päivänkakkara kuuluu putkilokasvien ryhmään, joka on yksi suurimmista kasviheimoista. Niitä kutsutaan sillä nimellä, koska ravinto ja vesi kulkee kasvin läpi samalla tavalla kuin veri kiertää elimistössä. Kaunokit eivät ole vain yksi suurimmista heimoista, ne ovat myös viattomuuden ja puhtauden symboli. Ne ovat kestäviä kasveja ja voivat kasvaa suuriksi, ellei niitä hoideta puutarhassa. Mehiläiset rakastavat päivänkakkaroita ja niiden sukulaisia. Hunajaa valmistavat mehiläiset etsivät erityisesti päivänkakkaroita. Nauti tästä ihanasta kukasta nimeltä päivänkakkara, joka saa sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-40 40:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.