Päivänkakkarat

Päivänkakkarat ovat iloisimpia kukkia. Yksi yleisimmistä eurooppalaisista lajeista on Bellis perennis, ja päivänkakkaraksi on nimetty useita kasveja, kuten englantilainen päivänkakkarLue lisääa. Muita aiemmin käytettyjä nimiä ovat muun muassa bruisewort tai woundwort. Bellis perennistä tavataan nykyään myös Amerikassa ja Australiassa. Yleisempiä päivänkakkaran värejä ovat valkoinen, vaaleanpunainen ja keltainen. Löydät kankaalle vedoksia abstrakteista vihreistä päivänkakkaroista, kirkkaan keltaisista ja jopa punaruskeista päivänkakkaroista. Maalaus erillisestä päivänkakkarasta tai kuvioitu kangaspainatus on saatavana useissa eri kokoluokissa.

Ei vain kaunis kukka

Jotkut käyttävät päivänkakkaraa sekä syötäväksi ruoaksi että yrttilääkkeeksi. Päivänkakkaran nuoremmat lehdet sopivat hyvin raakana tai kypsennettyinä salaatteihin; kukannuppuja ja terälehtiä käytetään joskus (raakana) voileipiin, keittoihin ja salaatteihin. Päivänkakkarateet saattavat auttaa lisäämään vitamiineja ihmiskehoon. Yleisintä päivänkakkaraa käytettiin antiikin Roomassa säkkitolkulla. Mehu uutettiin, ja sitä käytettiin märkänä supistavana salvana siteissä. Canvas-tulosteissa on muun muassa sydäntä sulattamaan suunniteltu päivänkakkaroiden sydän, päivänkakkaroita eriväristen perhosten kanssa, valkoisia päivänkakkaroita, jotka kurkottavat kohti aurinkoa, ja päivänkakkaroiden tilkkutäkkikuvioita. Päivänkakkaramaalaukset lisäävät luonnollista laatua mihin tahansa huoneeseen tai sisustuskaavioon. Kokeile lähikuvamaalausta päivänkakkarasta ja mieti sen terälehdillä olevia vesipisaroita eräänlaisena aamumeditaationa. Päivänkakkara-kangastuloste lisää iloa minne tahansa se ripustetaankin. On mielenkiintoista huomata, että päivänkakkarat kuuluvat verisuonikasveihin, jotka ovat yksi suurimmista kasvisperheistä. Niitä kutsutaan siksi, että niiden ravinteet ja vesi kiertävät kasvin läpi samaan tapaan kuin kehossamme on verisuonisto. Päivänkakkara ei ole vain yksi suurimmista heimoista, vaan se on viattomuuden ja puhtauden symboli. Se on sitkeä kasvi, joka voi jopa kasvaa rikkaruohoksi, jos sitä ei valvota puutarhassa. Lempeä päivänkakkara ja sen sukulaiset vetävät puoleensa kaikenlaisia mehiläisiä. Hunajaa valmistavat mehiläiset ovat erityisen kiinnostuneita päivänkakkarasta. Nauti iloisesta kukasta, joka on päivänkakkara, kun ripustat sen seinälle ja tunnet itsesi rentoutuvan.

Ne tuo sisustukseesi luonnon olemusta

Luonnossa on ainutlaatuinen kauneus, joka rentouttaa ja virkistää niin kuin harva muu asia. Sinänsä on olemassa erilaisia tapoja, joilla voit tuoda ripauksen luontoa kotiisi, jotta kodin asukkaat voivat nauttia siitä ympäri vuoden. Upean ulkonäön lisäksi asiantuntijat sanovat, että luonnonympäristön ja luontokuvien sisällyttäminen voi parantaa onnellisuutta ja hyvinvointia. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että sekä mieli että keho voivat hyötyä niistä. On havaittu, että esteettisten ominaisuuksien lisäksi luontokuvat voivat vähentää stressiä, masennusta ja ahdistuneisuutta. Nämä seinämaalaukset voivat olla hyvin ajankohtaisia nykypäivän elämisen luonteen kannalta. Älä siis koskaan epäröi lisätä ripaus luontoa kotiisi. Loppujen lopuksi juuri sinä ja perheenjäsenesi hyötyvät niistä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1