Magnoliat

Magnolia on Magnoliaceae-sukuun kuuluva kukka, joka on saanut nimensä ranskalaisen kasvitieteilijän Pierre Magnolin mukaan. Itse kasvin olemassaolo on niin vanhaa, että se edeltää mehLue lisääiläisen syntyä. On esitetty, että ennen mehiläistä tämän kukan tärkein pölyttäjä oli kovakuoriainen. Kuoriaisen kukalle aiheuttamien vahinkojen vuoksi Magnolia on kehittänyt evolutiivisen puolustusmekanismin, joka tekee sen karpeleista erittäin sitkeitä. Fossiilien kaivausten perusteella on todettu, että Magnolia on ollut olemassa yli kaksikymmentä miljoonaa vuotta. Photowall kunnioittaa tätä kaunista ja kestävää kukkaa omalla Magnolias-kangaspainatussarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä hämmästyttävää kukkaa kaikessa sen loistavassa värimaailmassa ja loistossa. Ripusta muutama näistä Magnolias-kangastulosteista olohuoneeseesi ja anna tilalle raikas ja ilmava tunnelma. Nämä Magnolias-kangaspainatukset keventävät tilaa ja saavat sen tuntumaan siltä, kuin istuisit kasteisessa maalaispuutarhassa. Perheesi ja ystäväsi eivät ainoastaan nauti näiden kuvien kirkkaista väreistä ja lumoavasta vetovoimasta, vaan etsivät itse asiassa yhä luovempia syitä viipyä olohuoneessasi.

Vibrant in Magnolias -kangastulosteet

Magnoliat viihtyvät maailman eri alueilla Kaakkois-Aasiasta Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Ne ovat levittäytyvä pensas, jolla on tuoksuvat, tähdenmuotoiset kukat. Niiden värit vaihtelevat valkoisesta, vaaleanpunaiseen, violettiin, vihreään ja keltaiseen. Sen kukan terälehdet ovat muodoltaan kiehkuran muotoisia, kolme tai useampi kukan terälehti toistensa ympärillä. Photowall tervehtii tätä hämmästyttävää luonnon lahjaa "Magnolia Shades", "Flourishing Magnolia-Natur" ja "Magnolia Flowers" upeassa Magnolias-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat esittelevät tämän merkittävän kukan kaikessa säihkyvyydessään ja raikkaudessaan, kun sitä on luonnossa runsaasti. Ripusta muutama näistä Magnolias-kangastulosteista oleskeluhuoneeseesi ja tunne niiden tarjoama ylittämätön ja ylevä rentoutuminen. Istu kuppi teetä mukanasi suosikkituolissasi ja yksinkertaisesti katsele ihaillen näitä Magnolias-kangastulosteita, jotta kaikki päivän stressi ja jännitys hellittäisivät. Aseta useita näistä Magnolias-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi, jotta aikuisten leikkihetkistäsi tulisi entistäkin rentouttavampia ja virkistävämpiä. Katso suosikkielokuviasi, pelaa videopelejä ja laita vanha vinyylisoitin soimaan, jotta voit rentoutua näiden Magnolias-kangastulosteiden avulla.

Sublime in Magnolias -kangastulosteet

Magnolia-kasvin kukat ovat biseksuaalisia, eli ne voivat lisääntyä uros- tai naaraspuolisina. Charles Plumier löysi tämän kukan 1600-luvun puolivälissä ja nimesi sen kuuluisan ranskalaisen kasvitieteilijän Pierre Magnolin mukaan. Ne kukkivat aikaisin keväällä ennen kuin lehdet edes avautuvat. Photowall antaa sinun paistatella raikkaudessa "Magnolia Chatoyer VI", "Manhattan Magnolia", " ja "Magnolia Memories" hienossa valikoimassaan Magnoliat-kangastulosteita. Nämä kuvat esittelevät meille tämän kukan yleisempiä ja tunnetuimpia lajeja. Ripusta muutama näistä Magnolias-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin nukahtaisit maagiseen puutarhaan. Anna uniesi täyttyä väreistä ja riemusta, kun nämä Magnolias-kangastulosteet ovat yläpuolellasi. Saatat jopa haluta laittaa muutaman esille yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi antamaan tilaan keveän ilmapiirin ja poistamaan huoneen jäykkyyttä. Voit kuvitella olevasi itse Pierre Magnol, jota kunnioitetaan sillä, että tämä upea kukka on nimetty sinun mukaasi. Pelkästään näiden Magnolias-kangastulosteiden näkyminen kodissasi inspiroi luovuutta ja edistää henkistä hyvinvointia.

Tuore ja luonnollinen

Magnolian kukan on tarkoitus symboloida jaloutta, sinnikkyyttä ja suurta rakkautta luontoa kohtaan. Se edustaa myös lempeyttä ja kaiken naisellista puolta. Magnoliakimpun saaminen lahjaksi merkitsee kunnioitusta henkilön horjumattomasta rehellisyydestä ja on osoitus henkilön luonteen pysyvyydestä. Photowall kunnioittaa sinua ja kotiasi "Magnolia Sketch", "White Magnolia" ja "Spring Magnolia" kauniissa Magnolias-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat tätä hienoa kukkaa, kun se kukkii määrättynä vuodenaikanaan. Ripusta muutama näistä Magnolias-kangastulosteista eteiseen ja tee huoneesta toiseen kulkemisesta tunne, että kävelet raikkaan puutarhan läpi kevätsateen jälkeen. Aseta nämä Magnolias-kangastulosteet ruokasaliin ja piristä heti illallisaikaa. Keskusteluista tulee vilkkaampia ja mukaansatempaavampia. Ei liene yllätys, jos pöydässä käytävät keskustelut suuntautuvat pian näihin seinillä roikkuviin hienoihin Magnolias-kangastulosteisiin. Voit jopa halutessasi asettaa nämä Magnolias-kangastulosteet esille lastesi leikki- ja nukkumapaikoissa. Katso, kuinka he ihastuneina ihastelevat näitä hienoja kuvia.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1