Lupiinit

Lupinus-kasvit, tai kansanomaisemmin lupiinit, ovat palkokasvien heimoon kuuluvia kukkivia kasveja, joita on noin 199 lajia Pohjois- ja Etelä-Amerikassa. Niitä voidaan syödä ja käyttäLue lisäää myös koristeina. Mielenkiintoista kyllä, ne on luokiteltu ympäristöriskiksi Uudessa-Seelannissa. Ne kasvavat noin puolentoista metrin pituisiksi, mutta Meksikossa on laji, joka kohoaa noin 30 metrin korkeuteen. Sen nimi tulee latinankielisestä sanasta Lupinus, joka tarkoittaa sutta. Tämä viittaa luultavasti sen taipumukseen syödä kaikki ravinteet maaperästä, jossa se asuu. Tämän kasvin siemenistä muodostuvat pavut olivat Rooman valtakunnan aikana erittäin arvostettuja. Photowall juhlistaa tätä ainutlaatuista luonnon hedelmää Lupins-kangastulosteiden sarjassaan. Täytä kotisi väreillä ja eloisuudella näillä Lupins-kangastulosteilla, jotka sopivat täydellisesti olohuoneeseesi tai lapsesi leikkihuoneeseen. Niiden erityinen värisävy rauhoittaa silmiä ja auttaa helpottamaan päivän murheita. Aseta ne seinälle ruokapöydän viereen, ja ne tuovat tunnelmaa vuoristossa al fresco-ruokailusta. Nämä Lupins-kangastulosteet sopivat käytännössä mihin tahansa kotiisi.

Tiedä lisää Lupins-kangastulosteista

Lupiineja syödään myös ruokana eri puolilla maailmaa. Niitä voidaan fermentoida, leipoa tai niistä voi tulla joidenkin kastikkeiden pohjaa. Lupiinien kangaspainatukset esittelevät näitä monipuolisia kasveja "Blue Lupins", "Layer Cake" ja "Blueweed" -mallistoissaan. Nämä sopivat hyvin esille varsinaisten kasvien rinnalle olohuoneeseen tai vapaa-ajan tiloihin. Mutta Lupinsin kankaankuvat eivät lopu tähän. Se esittelee jopa tätä hämmästyttävää kasvia yhdessä valkoisten hevosten kanssa, joilla on pitkät, virtaavat harjakset sen "Horse in Lupin Field III" ja "Horse in Lupin Field IV" -malleissa. Lupiinit voivat aiheuttaa reaktion maapähkinäallergikoille. On siis parasta selvittää henkilön sairaushistoria ennen näiden kasvien napostelua. Lupiinin siemenet korvaavat erinomaisesti soijapapuja, ja niitä käytetään yleisesti lehmien, sikojen ja siipikarjan rehuna. Ne ovat sitkeitä pikku kasveja, jotka voivat kasvaa jopa maaperässä, josta puuttuvat useimmat ravinteet. Lupiinien kangaspainatukset todistavat tämän kasvin sitkeästä luonteesta "Kalliomaisema Gotlannissa" ja "Gotlannin kesämaisema" -kuvioillaan. Näillä alueilla on maailman kasvillisuudelle kaikkein epäsuotuisimpia maaperiä.

Kauneus Lupiinien kankaankuvapainatuksissa

Egyptiläiset ja inkakansat söivät lupiineja, ja niitä pidettiin erinomaisina viljelykasveina maaperän voimakkuuden parantamiseen. Syötävyyden lisäksi niiden luontainen kauneus ja majesteettisuus tekevät niistä kuitenkin upean luonnonkasvin. Photowall tarjoaa sinulle "Lupine Sunset" Lupins-kangastulosteiden kokoelmassaan. Tämä teos kuvaa vihreää, avointa peltoa, jota koristavat lilaiset lupiinit, taustalla majesteettiset vuoret ja yläpuolella auringonlaskun aikaan oleva cumulonimbus-pilvimuodostelma. Mikään ei voi olla henkeäsalpaavampaa kuin tämä viehättävä näkymä, joka on ikuistettu yhteen Lupins-kangastulosteistamme. Se on varmasti kuin kotonaan takanasi tai työhuoneesi pöydän yläpuolella, jotta silmäsi ja mielesi voivat rauhoittua pitkän toimistopäivän jälkeen. Jopa vieraasi arvostavat näiden Lupins-kangastulosteiden rauhallista luontoa ja rentouttavaa tunnelmaa. Kerääntykää niiden ympärille suosikkiviininne kanssa, kun nauratte ja seurustelette ja keskustelette kaikesta ja kaikesta auringon alla. Lapsesi rakastavat näitä kuvia myös leikkihuoneisiinsa tai nukkumapaikkoihinsa ripustettuina. Niiden silmäänpistävät värit ja pysäyttävä symmetria hauskuuttavat taatusti jokaista lasta tuntikausia.

Riemulla ei ole loppua

Lupiinit ovat tarjonneet paljon antoisaa ravintoa niin ihmisille kuin eläimillekin, ja ne ovat omalta osaltaan rikastuttaneet maaperää kaikilla alueilla, joille niitä on istutettu. Anna nyt näiden hyväntekeväisyyskasvien rikastuttaa kotisi ympäristöä tarjoamalla kauneutta ja väriä jokaiseen asuintilaasi. Olipa kyseessä olohuone, virkistyspaikka tai oleskelualue, nämä hämmästyttävät kuvat voivat antaa kodillesi kaivattua lisäpontta tyylikkyyteen ja eleganssiin. Niiden rauhoittavat värit voivat edistää harmoniaa ja hyvinvointia kotitaloudessasi. Runoilijat ovat vuosituhansien saatossa saaneet inspiraatiota tällaisista kasveista kirjoittaessaan kaunista proosaa. Anna näiden kuvien nyt inspiroida sinua luomaan omia mestariteoksiasi oman kotisi seinille. Sanat ja kuvat vilisevät mielikuvituksesi ohi, sillä näiden kuvien avulla voit ammentaa syvältä luovuuden lähteestä itsessäsi. Ei ole mitään rajaa sille, mitä voit saada aikaan, kun hedelmällinen mielikuvituksesi ottaa vallan. Photowall tarjoaa näitä Lupins-kangastulosteita monissa eri malleissa, joista voit valita. Joten nappaa oma kokoelmasi näistä hienoista Lupins-kangastulosteista juuri nyt.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-8 8:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.