Lumpeet

Vesililjat luokitellaan ruohovartisiksi kasveiksi, jotka kasvavat sipuleista. Niillä kaikilla on suuret kukat, ja ne kasvavat pohjoisen pallonpuoliskon kylmiltä ja lauhkeilta alueiltaLue lisää aina subtrooppisille alueille. Vesililjat ovat näkyvästi esillä kulttuurissa, taiteessa ja kirjallisuudessa. Photowall tekee kunniaa näille kasveille omalla vesililjat-kangastulostekokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat näitä hämmästyttäviä kukkia sellaisina kuin ne ovat laajalti tunnettuja aikanamme. Ripusta muutama näistä vesililjat-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja katso, kuinka tila kirkastuu ja muuttuu yhä hennommaksi näiden kuvien myötä. Perheesi ja vieraasi tulevat ihastumaan ja ihmettelemään näitä vesililjat-kangastulosteita. Tarkkaile, kun he kieltäytyvät poistumasta tästä tilasta ja yrittävät löytää lisää tekosyitä viipyä kaikkien näiden vesililjat-kangastulosteiden ympäröimänä. Kodissasi ei ole yhtään huonetta tai seinää, joka ei elävöityisi näiden vesililjat-kangastulosteiden avulla. Niiden henkeäsalpaava kauneus ja eloisat värit voivat hurmata ja houkutella kaikki, jotka asuvat sisällä. Jopa vierailijasi tuntevat olevansa keskiaikaisessa järvessä tai hoidetussa hedelmätarhassa, kun ympärilläsi on kaikki nämä upeat vesililjat-kangastulosteet.

Vaikuttavia vesilililjat-kangastulosteita

Vesililjoja kutsutaan monivuotisiksi kasveiksi, jotka kasvavat 2-6 jalan korkeuteen. Niillä on alastomia maanalaisia sipuleita, jotka toimivat niiden monivuotisuuden eliminä. Jotkut niistä kehittävät juurakoita, jotka ovat liljoja, joissa on useita sipuleita. Vesililjojen kukat ovat valtavia ja hyväntuoksuisia, ja niiden väri vaihtelee valkoisesta, keltaisesta, oranssista, vaaleanpunaisesta, punaisesta ja violetista. Sen terälehdissä on täplien tai siveltimenvedon muotoisia merkintöjä, mikä tekee tästä hienosta kasvista erittäin miellyttävän näköisen. Photowall antaa sinun arvostaa tätä kasvia vielä enemmän, sillä sen laajaan vesililjat-kangastulosteiden kokoelmaan kuuluvat "Monet, Claude-Nympheas at Giverny", "Blue Lily II" ja "Floating Water Lilies". Nämä kuvat kuvaavat tätä hienoa kasvia sellaisena kuin se esiintyy luonnossa. Ripusta muutama näistä vesililjat-kangastulosteista oleskelualueillesi ja lisää rentoutumista ja rauhoittumista tilassa. Nämä vesililjat-kangastulosteet voivat lisätä väriä ja eloisuutta tähän alueeseen. Istu punaviinilasillisen kanssa suosikkisohvallasi ja tuijota näitä vesililjat-kangastulosteita koko iltapäivän, sillä niiden pelkkä näky karkottaa varmasti kaikki huolet ja murheet pois. Nämä vesililjat-kangastulosteet voivat olla korvaamaton lisä kotiisi.

Henkeäsalpaavat vesilililjat-kangastulosteet

Kasvitieteellinen nimi Lilium on tämän kasvin nimen latinankielinen juuri. Sanaa lilja on käytetty kuvaamaan muita kukkivia kasveja, yleensä virheellisesti. Vesililja esiintyy jopa Raamatussa, Salomonin laulussa, kun sitä kuvataan liljana orjantappuroiden seassa. Photowall antaa sinulle vielä enemmän rakastettavaa "Lotus järvessä", "Pait of Water Lilies" ja "Pink Water Lily from Above" hienossa valikoimassaan vesililjoja sisältävillä kankaankuvapainatuksilla. Nämä kuvat esittelevät tämän hämmästyttävän kasvin koristeellisempia piirteitä. Aseta muutama näistä vesililjat-kangastulosteista vapaa-ajan asunnollesi, ja tunnet, kuinka tila yhtäkkiä elävöityy väreillä ja energialla. Aikuisten huvitukset eivät koskaan ole nautinnollisempia kuin näiden vesililjat-kangastulosteiden ollessa ympärilläsi. Harrasta suosikkiharrastuksiasi samalla, kun nämä vesililjat-kangastulosteet ovat rauhoittavia ja viehättäviä kaikkialla seinilläsi. Saatat jopa haluta ripustaa muutaman näistä vesililjat-kangastulosteista eteiseen. Tee huoneesta toiseen siirtymisestä kauneuden ja viehätyksen harjoitus näiden ihanien vesililjat-kangastulosteiden avulla. Nämä kuvat ovat takuuvarma hitti asunnossasi.

Värikäs ja ihmeellinen

Vesililja symboloi äitiyttä ja hedelmällisyyttä sekä kuninkaallisuutta ja jaloutta. Se voi myös edustaa rakkauden puhtautta, nuoruuden kauneutta sekä uudistumista ja uudelleensyntymistä. Ei siis ihme, että vesililjat ovat suosikkikoristekukkia monissa hotelleissa, toimistoissa ja paikoissa, joissa monet ihmiset voivat ihailla niiden luontaista kauneutta. Siinä on eleganssia ja armoa, joka lisää minkä tahansa tilan suotuisia ominaisuuksia. Photowall antaa sinulle jotain katseltavaa "Pond with Pale Pink Water Lilies", "Blue Lily I" ja "Waterlily Moon" upeassa kokoelmassaan vesililjat kankaalle tulosteita. Nämä kuvat esittelevät suotuisampia piirteitä, jotka tekevät vesililjasta suosituimman kasvin ja kukan koristeeksi. Ripusta muutama näistä vesililjat-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin nukkuisit pellolla, joka on täynnä näitä henkeäsalpaavia kukkia. Unesi täyttyvät väreistä ja viehätyksestä, kun nämä vesililjat-kangastulosteet ovat yläpuolellasi. Voit myös asettaa nämä vesililjat-kangastulosteet esille ruokasalissasi elävöittämään ateria-aikaa ja tekemään ruoasta entistäkin houkuttelevamman näköistä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1