Leinikkikasvit

Photowallin Buttercups-kangastulosteet ovat loistava työkalu, kun on kyse sisustuksesta. Aihe on ruohokasvi, joka kuuluu Ranunculaceae-heimoon. Voikukkia on lähes 2000 lajia, jotka asLue lisääuvat enimmäkseen pohjoisella pallonpuoliskolla, koska niitä tavataan yleensä kylmillä ja lauhkeilla alueilla. Voikukat ovat laajalle levinneitä ja runsaita luonnossa, mikä antaa sinulle luonnonläheisen vaikutelman, kun käytät voikukkakangastulosteita. Nämä kukat ovat kukkakimppujen suosikkeja niiden värikkäiden terälehtien vuoksi, kuten voit nähdä myös voikukkien kangaspainatuksissa. Eri värejä ovat valkoinen, vaaleanpunainen, keltainen, oranssi ja punainen. Näin laajan värivalikoiman ansiosta voit todella leikkiä ja kokeilla voikukkakangastulosteilla. Riippumatta siitä, onko sisustamasi tila asuinalue, kuten olohuone, vai yrityshuone, kuten toimisto, nämä motiivit auttavat sinua. Kuten tavallista, voit muuttaa valitsemiasi voikukkakuvioita vastaamaan tai olemaan ristiriidassa yleisen estetiikkasi kanssa.

Symboliikka voikukkien kangastulosteissa

Tämä erityinen kukka symboloi nöyryyttä, siisteyttä ja lapsellisuutta. Tee näistä piirteistä osa seinäsi sisustusta voikukkakangastulosteillamme. Sen lisäksi, että voikukat-kankaanpainatukset ovat kauniita katsella ja edustavat jonkinlaista arvoa, aiheeseen itsessään liittyy mielenkiintoista taustatietoa. Esimerkiksi joissakin osissa Yhdysvaltoja voikukkia kutsutaan nimellä "Coyote's eyes". Alkuperäisen legendan mukaan kojootti heitteli silmiään ilmaan ja yritti ottaa ne uudelleen kiinni, kun kotka nappasi ne. Koska kojootti ei pystynyt näkemään, se teki silmät voikukasta. Tämä pieni anekdootti viihdyttää perhettäsi, ystäviäsi tai työtovereitasi, kun he kysyvät sinulta voikukkakangaspainatuksistasi.

Vaihtelevia tyyppejä

Tätä kukkaa on itse asiassa melko paljon erilaisia lajeja. Esimerkiksi Purppurapikotti on väriltään kirkkaanvalkoinen ja sen ääriviivat ovat violetinvioletit. Tätä todella silmiinpistävää kukkaa saat enemmän kuin mielelläsi esitellä vieraillesi voikukkakangastulosteiden muodossa. Toinen suosittu voikukkatyyppi on persialainen voikukka. Sen terälehdet muistuttavat unikkoa ja ovat väriltään violetit, valkoiset, vaaleanpunaiset, punaiset ja valkoiset. Voitaimien kangaspainatukset "Oranssi voikukka" ja "Vaaleanpunainen voikukka" ovat hienoja esimerkkejä tästä. Kauniit värit voivat todella toimia hyvin missä tahansa ympäristössä, mutta sopivat luultavasti parhaiten asuintiloihin, kuten olohuoneeseen. Jos sinulla on taipumusta dramaattisuuteen, ehkä voikukkakangastuloste "Meadow" on sinua varten. Tässä teoksessa on todella kaunis tausta, ja se voi näyttää yhtä hyvältä retroteemaisessa tilassa kuin modernimmassa tilassa.

Buttercups-kangastulosteiden taustatiedot

Tärkein syy, miksi voikukat ovat niin suosittuja, on se, että niiden kukat ovat kiiltäviä erityisten heijastavien solukerrosten ansiosta, jotka sijaitsevat terälehtien pinnallisten solujen alapuolella. Ne tunnistaa helposti kiiltävistä terälehdistä, ja niiden erilaiset värit saavat huoneesi todella näyttävästi esiin, kun käytät voikukkakangastulosteita. Voikukan tieteellinen nimi "Ranunculus" on peräisin latinankielestä ja tarkoittaa kirjaimellisesti "pientä sammakkoa". Se on saanut nimensä näin, koska voikukat asuvat usein veden äärellä, aivan kuten pienet sammakot. Tämä on hauska pieni fakta, jonka voit kertoa vierailijoille, kun he epäilemättä ihailevat voikukkien kangaspainatuksiasi. Toinen hauska asia on se, että kun pidät voikukkaa leukasi alla, kansanperinne sanoo, että jos ihollasi näkyy keltainen heijastus, se tarkoittaa, että pidät voista. Todellinen syy on se, että kukat näyttävät loistavan voimakkaan kimaltelevan keltaisina houkutellakseen hyönteispölyttäjiä jo kaukaa. Näet, miksi tämä toimii, kun käytät valikoimamme voikukkia sisältäviä kangaspainatuksia keskipisteenäsi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1