Kukat

Luonnon elementti voi olla avainasemassa, jos haluat sisustukseen miellyttävän ja lohdullisen vaikutelman. Photowallin kauniilla valikoimalla kukkia -kategorian kukista valmistettuja Lue lisääkankaankuvapainatuksia on houkutteleva jäänne muinaisesta yhteydestämme Äiti Maahan. Aseta valikoima kukkii-kangastulosteita seinällesi ja katso, kuinka ne laskeutuvat alaspäin ja täyttävät huoneen kauneudella ja lämmöllä. Tuijota kukkien terälehtiä, kuvittele pehmeä tyyny jalkapohjillesi ja nauti, kun sisustuksesi muuttuu tyydyttäväksi ja seesteiseksi. Iloitse visuaalisesta painosta ja kiinnostavuudesta, jota kukkien kangaspainatukset lisäävät mihin tahansa tilaan antamalla tekstuuria, värejä ja syvyyttä. Voit myös mukauttaa valitsemasi kukkii-kangaspainatukset olemassa oleviin esteettisiin ja värimaailmaan sopiviksi. Valitse erilaisista yksityiskohdista ja sävyistä, jotta seinäkoristeesi erottuu, olipa kyseessä sitten asuinpaikka, vapaa-ajan tila tai jopa vanha kunnon toimisto.

Ensimmäiset asiat ensin

Joillakin ihmisillä on vaikeuksia tietää eroa kukan ja kukan välillä. Substantiivina käytettynä blossom tarkoittaa kukkaa, erityisesti sellaista, joka osoittaa hedelmäpuun olevan hedelmöittymässä, kun taas kukka tarkoittaa värikästä rakennelmaa, joka on usein tuoksuva ja houkuttelee erilaisia hyönteisiä. Monet esimerkit tästä ovat tässä kukkien kankaankuvapainatusten ryppäässä. Sinulla on mahdollisuus hyvin ainutlaatuisiin malleihin, runsaisiin väriyhdistelmiin ja voit valita, minkä taiteellisen tulkinnan haluat. Nämä taideteokset voivat tehdä mistä tahansa sisustuksesta elävämmän, houkuttelevamman ja äärimmäisen merkityksellisen. Tarjolla on värikkäitä kuvia, kuten osuvasti otsikoitu ""Itkevä kirsikkapuu"", joka voi olla vaihtoehto myös lapsen makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Jos olet taipuvainen johonkin vintage- tai vanhanaikaisempaan, ehkä kukkii-kangastuloste ""Blossom Outline - Sage II"" on enemmän sinua varten. Oli miten oli, sinulla on runsaasti vaihtoehtoja kukkii-kangastulosteissa sisätilojesi uudelleen sisustamiseen.

Kukkien kankaalle tulosteet symboleina

Yksinkertaisuuden vuoksi kukkii-kangaspainatukset on jaettu kahteen pääluokkaan, omenankukkaan ja kirsikankukkaan. Tiesitkö, että omenankukat symboloivat huumaavaa rakkautta, rauhaa, aistillisuutta ja hedelmällisyyttä? Muinaiset keltit kunnioittivat omenankukkia rakkauden symbolina, ja he koristivat sänkykammionsa näillä kukilla houkutellakseen rakastuneita öitä. ""Omenan oksa"" voi olla esimerkki tästä, koska oksat voivat heijastaa kurottautumista, ja tämä tietty esine voi välittää, että olet aina paikalla, jos joku tarvitsee sinua. On myös taiteellisempia valintoja, jotka tuovat vieläkin tyylikkäämpää ja romanttisempaa tunnelmaa, kuten kukkien kankaalle painettu tuloste nimeltä ""Kolibri ja omenankukat - Martin Johnson Heade"". Tällaiset taideteokset tekevät kukkien kankaasta ihanteellisen koristeen intiimeihin huoneisiin, kuten kodin makuuhuoneeseen. Omenankukka symboloi myös pitkää elämää, sillä se edustaa käsitystä siitä, että elämä jatkuu, vaikka kestämme ""kuoleman"" elämämme talvien aikana. Sen lisäksi, että Photowallin omenakukkien kangastulosteet ovat kauniita katsella, ne myös välittävät tiettyjä tunteita ja ominaisuuksia, kuten näet.

Kirsikan kukka

Vaikka kirsikankukka tunnetaan ensisijaisesti Japanin kansalliskukkana, sitä on viljelty koristekäyttöön kaikkialla maailmassa, mutta pääasiassa pohjoisen pallonpuoliskon lauhkeilla alueilla. Kirsikankukka on japanilaisen kirsikan kukka, jota kutsutaan sakuraksi, ja sen katseleminen on ollut osa ""Hanami"" -perinnettä, joka on vuosisatoja vanha tapa viettää piknik kukkivan puun alla. Kukkia-kankaanpainatusten avulla voit nyt sisällyttää tämän kauniin käytännön päivittäiseen rutiiniin, kun sinulla on valikoimastamme kuvio ruokasalissasi tai jopa keittiössäsi, jonne kaikki kokoontuvat syömään. Koska kirsikankukat ovat kevään symbolinen kukka, uudistumisen aika ja elämän ohimenevä luonne, saat sen näyttämään ikuiselta ja nuorelta. Otetaan esimerkiksi kukkien kankaalle tulostettu kankaanpainatus nimeltä ""Japanilainen kirsikankukka"". Siinä yhdistyy tämän Äiti Maan tuotteen upea kauneus ja yhdistyy japanilaisen kulttuurin kiehtovaan elementtiin. Tämän kaltaiset kukinnot-kangaspainatukset voivat nostaa sisustuksesi aivan toiseen tyylin, hienostuneisuuden ja rauhallisuuden ilmapiiriin.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.