Hortensia

Hortensia on Aasiassa ja Amerikassa yleinen kukkakasvilaji. Eniten tätä kasvia kasvaa Kiinassa, Koreassa ja Japanissa. Ne kasvavat yhdestä metristä kolmeen metriin korkeiksi, joskin jLue lisääotkut niistä yltävät yli yhdeksänkymmenen metrin korkeuteen kasvamalla korkeiden puiden kuoren päällä. Hydrangea on kreikankielinen sana, joka tarkoittaa vesiastiaa, mikä on luultavasti viittaus sen siemenkapseleiden muotoon. Photowall on ylpeä voidessaan esitellä tämän värikkään kukan ja kasvin hienossa Hydrangea-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä upeat kuvat pursuavat laajaa väripalettia ja ovat taatusti korvaamaton koriste asuintilojesi seinille. Ihaile, kun nämä Hydrangea-kangaspainatukset elävöittävät ja lisäävät eloisuutta kotisi jokaiseen huoneeseen. Näillä Hydrangea-kangaspainatuksilla tunnet olevasi omassa yksityisessä puutarhassasi. Näissä kuvissa on laaja valikoima värejä ja malleja vaativalle kaupunkilaiselle. Nämä vedokset muodostavat täydellisen keskipisteen olohuoneeseesi ja sopivat hyvin yhteen minkä tahansa seinien tai tapettien värimaailman kanssa. Helppo asentaa ja ihana katsella, nämä Hydrangea-kangastulosteet ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Hortensia-kangastulosteiden eloisuus

Ranskalaiset kutsuvat tätä kukkaa nimellä Hortense ja sen latinankielinen versio on Hortensia. Ne kasvavat yleisesti keväästä syksyyn kukkapäätä hyvin lähellä kunkin varren päätä. Hortensiat kuivuvat ja kuihtuvat hyvin nopeasti, mutta ne voidaan myös helposti elvyttää kastamalla varsi kiehuvaan veteen. Terälehdet voi myös upottaa huoneenlämpöiseen veteen, jolloin saavutetaan sama vaikutus. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista kukkaa "Pale Blue Hydrangea", "Lace-Capped Hydrangea" ja "Midnight Blue Hydrangeas with Gold" laajassa Hydrangea-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näiden hämmästyttävien, värejä pursuavien kukkien kuvat voivat helposti herättää henkiin työtilasi ja toimistosi käytävät. Kaikki rakastavat kukkia, ja kaikkien mieli kohoaa, kun he katselevat näitä ainutlaatuisia Hydrangea-kangastulosteita. Niiden ei tarvitse olla kukkakimppuina välittääkseen samat ystävyyden ja lämmön tunteet lähimmäisillesi. Jopa lapsesi tulevat ihastumaan upeaan palettiin, jonka nämä kuvat tarjoavat heidän nukkumapaikoissaan tai leikkipaikoissaan. Ei ole mitään rajaa sille, missä voit esitellä näitä Hydrangea-kangastulosteita.

Värikkäitä Hydrangea-kangastulosteita

Hortensioiden värilajikkeet vaihtelevat muun muassa sinisestä, punaisesta, vaaleanpunaisesta, violetista ja valkoisesta. Niiden pigmentti riippuu maaperän happamuudesta tai emäksisyydestä, jossa ne kasvavat. Hortensioita on kutsuttu myös nimellä Muuttunut ruusu. Photowall, joka haluaa tuoda iloa ja runoutta kotiisi, antaa sinulle "My Garden Bouquet I", "Hydrangea Birdcage" ja "Hydrangea Letter" hienossa kokoelmassaan Hydrangea canvas prints. Nämä ainutlaatuiset kuvat kuvaavat näitä ihania kukkia romanttisemmassa valossa. Ripusta ne vapaa-ajanhuoneeseesi tai sohvasi yläpuolelle, jotta ne muodostavat kauniin katseenvangitsijan. Vieraasi arvostavat varmasti sitä nostalgian tuntua, jonka ne antavat huoneillesi. Elämäsi naiset ihastuvat näihin kuviin erityisesti paitsi niiden henkeäsalpaavien värien myös niiden herättämän omituisuuden vuoksi. Nämä Hydrangea-kangaspainatukset tekevät sinusta taatusti ikäisesi kateellisen. Vieraiden viihdyttäminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai jännittävämpää, kun nämä upeat teokset koristavat kotisi jokaista huonetta. Tee iltapäiväteekutsuistasi kaupungin kohokohta näillä Hydrangea-kangaspainatuksilla.

Liven it up

Hortensian juurilla on jopa lääkinnällisiä sovelluksia, sillä niitä voidaan käyttää virtsatieinfektioiden hoitoon. Jotkin lajit ovat hieman myrkyllisiä syötynä, ja joitakin lajeja voi polttaa melko pehmeän huuman aikaansaamiseksi. Photowall antaa sinulle vielä enemmän ihailtavaa "Ladybird on Hydrangea" (leppäkerttu hortensialla), "Ladybirds on Pink Hydrangea" (leppäkerttu vaaleanpunaisella hortensialla), "Ladybird on Blue Green Hydrangea" (leppäkerttu sinivihreällä hortensialla) ja "Ladybird on Purple Hydrangea" (leppäkerttu violetilla hortensialla) -nimisillä upeilla hortensiakangastulosteilla. Nämä kuvat kuvaavat rakastettavaa kovakuoriaista, joka istuu näiden värikkäiden kukkien terälehdillä. Ne sopivat täydellisesti, kun ne asetetaan esille kodin ympärillä olevien todellisten kasvien kanssa. Ne voivat toimia aksenttina jo olemassa olevaan kasvistoon asuintiloissasi. Hemmottele itseäsi iltapäivällä, jolloin voit istua olohuoneessasi, lasi portviiniä tai valkoviiniä kädessäsi ja päästää irti huolistasi, kun annat näiden eloisien kuvien huuhtoa pois kaikki huolesi. Pyydä perhettäsi jakamaan tämä aika kanssasi, niin voit luoda entistäkin syvemmän yhteenkuuluvuuden kokemuksen. Ilo ja jännitys, jonka nämä Hydrangea-kankaatulosteet voivat tuoda kotiisi, ovat rajattomat. Tilaa siis kokoelma näitä Hydrangea-kangastulosteita jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1