Gerberat

Photowallin upeilla Gerberas-kangastulosteilla voit tuoda ulkoilman omaan kotiisi. Gerbera on niin iloinen kukka, joka parantaa, energisoi ja kirkastaa huonettasi, olipa se sitten asuLue lisääin-, virkistys- tai jopa yritystila. Suurista kukistaan ja kirkkaista väreistään tunnettu gerbera on myös suosittu lisä kukkakimppuihin. Ripusta Gerbera-kangastulosteita seinillesi kesäistä tunnelmaa varten ympäri vuoden. Nämä kuviot vaihtelevat yksittäisistä kukista kimpuihin, kuumista vaaleanpunaisista iloisiin keltaisiin, ja ne piristävät taatusti päivääsi. Gerberas-kangastuloste voi aloittaa hauskan keskustelun kaikkien sen katsojien kanssa, olipa kyseessä sitten perhe, ystävät tai kollegat. Gerberas-kangaspainatusten värivaihtelut sopivat täydellisesti yksilölliseen makuun. Voit myös aina muokata valitsemiasi kohteita täydentämään yleistä estetiikkaasi, värimaailmaasi ja muita sisustustekijöitä.

Gerberas-kangastulosteiden historia

Skotlantilainen Robert Jameson oli vastuussa tämän kukan löytämisestä jostain Barbertonin läheltä Etelä-Afrikasta. Vaikka kukka löydettiin alun perin vuonna 1884, vasta noin 40 vuotta myöhemmin kukkaa alettiin viljellä. Gerbera-kukka on nimetty saksalaisen kasvitieteilijän Traugott Gerberin mukaan. Tämä on mielenkiintoinen pikku tieto, jonka voit jakaa aina, kun ihmiset kehuvat sinua Gerberas-kangastulosteistasi. Muita tähän kukkaan liittyviä nimiä ovat muun muassa Barbertonin päivänkakkara, Transvaalin päivänkakkara ja Afrikan päivänkakkara. Nimi Transvaalin päivänkakkara viittaa myös sen löytöpaikkaan. Transvaal tarkoittaa Vaalin yli, joka on joki Etelä-Afrikassa. Kuten nyt tiedät, Gerberas-kangaspainatukset eivät ole vain loistava keskipiste, vaan myös opettavainen väline.

Symbolinen arvo

Gerberoilla on useita merkityksiä, ja kaikki kallistuvat onnellisuuden ja positiivisuuden tunteisiin. Egyptiläinen merkitys symboloi luontoa ja omistautumista auringolle, kun taas keltit uskoivat tämän kasvin vähentävän arkielämän stressiä ja murheita, mikä tekee gerberojen kankaankuvapainatuksista täydellisiä kodin koristeeksi stressin lievittämiseen. Kautta historian gerbera daisy on edustanut lasten viattomia sydämiä, ja se liittyy myös kiitollisuuteen. Nämä lajit ylpeilevät energisellä leikkisyydellään, mikä ei ole mikään yllätys, kun otetaan huomioon niiden rohkeat ja kauniit värit. Ystävällinen luonto voi olla se seinäkoriste, jota olet etsinyt sisätiloihisi sijoitettavaksi. Myös lapset tulevat ihastumaan Gerberas-kangastulosteisiin. Esimerkiksi "Pink Gerbera Up Close" sopii täydellisesti lapsen makuuhuoneeseen, opiskelualueelle tai vaikka leikkikoppiin. "Pink Gerbera" on jumalainen taideteos, jolla voi olla sama vaikutus lapsen hyvinvointiin. Se antaa sille ripauksen luontoa ja saa lapset arvostamaan äiti Maata enemmän.

Valikoima Gerbera-kangaspainatuksia

Auringonkukkien tapaan gerberakukat seuraavat auringon suuntaa idästä länteen, mikä näkyy Gerberas-kangastulosteissa. Pelkästään Alankomaissa tuotetaan Gerbera-kukkalajia lähes 900 miljoonaa kappaletta vuodessa! Tunnetuimpiin lajeihin kuuluvat kaksinkertaiset Gerbera Daisies. Näihin tuplalehtisiin kukkiin kuuluu tuplien lisäksi myös harjakattoisia ja täyskarvaisia lajikkeita. "Kolme vaaleanpunaista Gerberaa" on hyvä esimerkki tästä. On myös Gerbera-aprikooseja, jotka ovat kotoisin Etelä-Afrikasta, ja ne tarjoavat houkuttelevan ulkonäön, mikä tarkoittaa, että ne ovat ihanteellinen koristekasvi. Sama pätee myös Gerbera-kangaspainatuksiin, joissa on tämä erityinen laji. Pitkien, teräväkärkisten terälehtiensä ansiosta Gerbera Aurantiaca poikkeaa hieman useimmista Gerbera-kukista. Terälehdet ovat sävyltään kuumanpunaisia, ja niissä on tumma keskusta, jota täydentävät suuret, kirkkaanvihreät lehdet. Katso, löydätkö ne erinomaisesta Gerbera-kangastulosteiden valikoimastamme.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1