Daaliat

Hanki itsellesi teema, joka on kaunis, silmiinpistävän näköinen ja maailmanlaajuisesti suosittu, jos sisustat sisätilojasi. Photowallin korkealaatuinen valikoima dahlias-kangastulosteLue lisääita täyttää kaikki nämä vaatimukset. Vastoin yleistä uskomusta mustia daalioita ei oikeastaan ole olemassa. Näitä kukkia on kaikissa väreissä paitsi puhtaana sinisenä ja mustana. Mustat daaliat, joista ihmiset yleensä puhuvat, ovat itse asiassa viininpunaisia. Kaikki nämä näet daaliakangastulosteissa. Tämä kukka on sukua auringonkukalle, krysanteemille, zinnialle ja päivänkakkaralle, joita on noin 42 lajia. Dahliat kuuluvat Meksikon, Keski-Amerikan ja Kolumbian vuoristoalueille. Dahlioiden kangastulosteissa näet kuitenkin enimmäkseen puutarhalajikkeen, jota on jalostettu ympäri maailmaa, mutta jolla on silti omaleimaiset kukkaominaisuudet. Ei ole syytä huoleen, sillä dahliat-kangastulosteet voivat piristää ja raikastaa mitä tahansa tilaa, olipa kyseessä sitten koti, hengailupaikka tai jopa vanha kunnon toimisto. Kuten tavallista, voit muokata valitsemiasi dahlias-kangastulosteita vastaamaan yleistä estetiikkaasi, värimaailmaasi ja niin edelleen.

Käyttö ja sijoittaminen dahlias-kangastulosteet

Uskotaan, että atsteekit käyttivät dahlioita epilepsian hoitoon ja eurooppalaiset ruoanlähteenä sen jälkeen, kun Ranskan perunasato tuhoutui 1840-luvulla. Ne ovat osa Meksikon alueellista keittiötä vielä nykyäänkin, joten keittiössä oleva daaliakangaspainatus olisi kuin pysyvä kunnianosoitus tälle kukan kulttuuriselle puolelle. Lisäksi ennen insuliinin löytämistä uskotaan, että daaliamukuloista saatua luonnossa esiintyvää hedelmäsokeria käytettiin Atlantin tärkkelyksenä tai diabeettisena sokerina tunnetun aineen valmistukseen. Tätä ainetta annettiin sitten diabeetikoille. Sanotaan, että tätä uutettua ainetta tai insuliinia käytetään vielä nykyäänkin kliinisissä kokeissa tai testeissä, jotka liittyvät munuaisten toimintaan. Kuten huomaat, daaliat eivät ole vain kauniita ja silmää miellyttäviä, vaan niissä on myös kukka, johon liittyy monia mielenkiintoisia asioita.

Terveellinen lajike

Dahlialajeja on melko paljon, mutta keskitytäänpä kolmeen suosituimpaan lajiin. Yksittäisissä dahlioissa on yksi ainoa terälehtien rengas, joka kiertyy keskuskiekon ympärille. Terälehdet voivat olla pyöreitä tai teräväkärkisiä ja ne voivat olla päällekkäin, kuten voit nähdä daaliakangaspainossa nimeltä "Dahliakukka". On myös kaktusdahlioita, joiden terälehdet ovat kärjestä tyvelle hyvin kapeita ja kaartuvat ulospäin. Katso dahliat-kangaspainosta "Peach Dahlias Light" nähdäksesi tämän kukkatyypin. Pallodahlioissa on kaarevien terälehtien spiraalimainen järjestely, joka muodostaa pallon tai hieman litistyneen pallon, kuten teoksessa "Red - Dahlias". Photowallin dahlias-kangastulosteiden avulla sinulla on todella paljon vaihtoehtoja koristeluun.

Vahvempi konteksti dahlias-kangastulosteilla

Nämä kukat yhdistetään usein erilaisiin asioihin, jotka voivat vaihdella viesteistä kestävästä armosta varoituksen merkkeihin. Viktoriaanisella aikakaudella daalioiden uskottiin olevan osoitus henkilökohtaisista tunteista, mikä tarkoitti sitoutumista tai ikuista sidettä. Niihin liitettiin myös tyylikkyyttä ja arvokkuutta, ja huomaat varmasti miksi, kun näet dahlias-kangastulosteita. Toinen tärkeä esimerkki on Meksiko, daalian alkuperämaa, joka pitää sitä kansalliskukkanaan. Tätä elinvoimaista kukkaa voi yhä nähdä kasvavan luonnonvaraisena monilla kyseisen maan vuorenrinteillä. Koska niistä nautitaan laajalti ympäri maailmaa puutarhoissa, kukkakimppuina, keskipisteissä ja lahja-asetelmissa, daaliakangastulosteet voivat olla ihanteellinen keskipiste sisätiloissasi. Nämä dahlias-kangastulosteet tuovat voimakasta mielenkiintoa, kirkkaita värejä ja houkuttelevia kuvioita kaikenlaisiin huoneisiin.

Erilaiset tyylit

Halusitpa tilasi näyttävän modernilta tai hieman retrohenkiseltä, dahlias-kangastulosteet voivat olla oikea väline oikean ilmeen luomiseen. Esimerkiksi "Dahlias - Dark" toimii molempiin tarkoituksiin, riippuen huonekaluista ja värimaailmasta, joilla ympäröit sen. Kuvittele eteinen, jonka keskipisteenä on tämä dahlias-kangastuloste, ja yhdistä se tyylikkäisiin moderneihin koriste-esineisiin. Jos etsit jotain pehmeämpää ja ehkä naisellisempaa, daaliakangaspainatukset, kuten "Pompon Dahlia", voisivat olla tie kauniiseen sisustukseen. Tällainen esine voi olla ero tavallisen ja poikkeuksellisen välillä. Käytä dahlias-kangastulosteita korostamaan erityistä sisustustyyliä, jonka kanssa haluat työskennellä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1