Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Pehmeät auringonkukat - Canvastaulu - Olohuone

30

aihetta

Auringonkukat

Auringonkukat pystyvät hetkessä tekemään huoneesta valoisan ja miellyttävän. Se voi johtua niiden väristä tai niiden tavasta pitää päänsä pystyssä, mutta auringonkukka tekee ihmeitä jLue lisääopa kaikkein tylsimmälle huoneelle. Tuo kotiisi ilmavuutta auringonkukka-aiheisilla canvastauluilla.

Taide

Suuri taiteilija Vincent van Gogh oli hullaantunut auringonkukkiin. Hän maalasi tusinoittain näitä iloisen näköisiä kukkia monilla eri sävyillä ja asetteluilla. Joissakin piireissä on uskottu, että hän maalasi auringonkukkia unohtaakseen lisääntyvän hulluutensa ja masennuksensa, auringonkukat olivat elämän symboli vaikeana aikana. Toiset taas sanovat, että hän halusi testata uutta pigmenttiteknologiaa, sillä muutamaa vuotta aikaisemmin hän ei olisi pystynyt vangitsemaan auringonkukkien kirkkautta kankaalle. Mikä syy sitten onkaan, hän maalasi ne ja hänen auringonkukka-aiheiset taulunsa ovat hänen kaikkein kuuluisimpia töitään. Tuo väriä kotiisi Van Goghin auringonkukka-aiheisilla canvastauluilla.

Valokuvia

Valokuva on paras tapa vangita kohteen piirteet. Van Gogh ei pystynyt yrityksistään huolimatta maalaamaan auringonkukkapellon loistokkuutta – kirkkaita keltaisia kukkia, mustia sydämiä ja vihreitä lehtiä. Auringonkukan väreillä on voimakas viesti, jopa canvastaulujen muodossa. “Tässä minä olen,” ne sanovat. “Ota minut tai jätä minut, samantekevää” Niiden kasvot kääntyneinä aurinkoon päin, eläen ja kasvaen, kirkkaita ja kauniita kuin aurinko, jonka mukaan ne ovat saaneet nimensä. Auringonkukat ovat loistava näky, kun tuuli liikuttelee niitä niityllä ja niiden keltaiset hatut nyökyttävät aivan kuin ne olisivat keskellä vakavaa keskustelu. Maailmassa ei ole mitään muuta sen kaltaista. Tuo sen kirkkaus ja puhtaus elämääsi valitsemalla auringonkukkia esittävä taulu kotisi seinälle. Riippumatta siitä, oletko realistinen tai uneksija, auringonkukat sopivat kotiisi aina.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-30 30:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.