Auringonkukat

Auringonkukassa on jotain sellaista, joka tuo heti valoisuutta ja iloa huoneeseen. Se voi johtua niiden kirkkaasta väristä tai siitä, miten ne pitävät päätään ylhäällä, mutta auringonLue lisääkukka tuo tylsimmässäkin tilassa välittömästi elinvoimaa huoneeseen. Hengitä elämää huoneeseesi Auringonkukkien mallistomme kankaalle painetulla kankaalla.

Taidetta

Suurella Vincent van Goghilla oli pakkomielle auringonkukista. Hän maalasi kymmeniä kankaita, joilla on näitä kirkkaita, eloisia kukkia, kymmenissä eri sävyissä ja kokoonpanoissa. Joissakin piireissä uskotaan, että hän maalasi auringonkukkia harhautuakseen kasvavasta hulluudestaan ja masennuksestaan - symboli elämän valoisasta voitosta synkkänä aikana. Toiset sanovat, että hän oli innoissaan ja testasi pigmenttiteknologian uutta kehitystä - edes muutamaa vuotta aiemmin hän ei olisi koskaan pystynyt vangitsemaan auringonkukkien kirkkautta kankaalle tavalla, jolla hän teki sen. Olivatpa hänen syynsä mitkä tahansa, hän maalasi niitä, ja hänen Auringonkukat-maalaussarjansa on edelleen yksi hänen kuuluisimmista. Tuo väritaide kotiisi Van Goghin Auringonkukkia esittävällä kankaalla.

Kuvat

Mikään ei voita valokuvaa jonkin asian olemuksen vangitsemisessa. Van Goghin parhaatkaan ponnistelut eivät yltäneet täydessä kukassa olevan auringonkukkapellon todelliseen loistoon - kirkkaan keltaiset lehdet erottuvat niin kauniisti mustista sydämistä ja vihreistä kasveista. Auringonkukan elinvoimaiset värit ovat voimakas viesti, jopa kankaalle tulostettuna. "Täällä minä olen", ne sanovat. "Ota minut tai jätä minut, en välitä!" Kasvot aurinkoon päin, elävät ja kasvavat, kirkkaina ja kauniina kuin aurinko, jonka mukaan ne on nimetty, auringonkukat ovat upea, kaunis näky, ja pelto täynnä niitä yhdessä, ne kahisevat ja heiluvat tuulessa, niiden kultaiset päät nyökyttelevät kuin vakavasti keskustellen - maailmassa ei ole mitään aivan vastaavaa. Tuo jotain tuosta kirkkaudesta ja asenteesta omaan elämääsi sisällyttämällä sisustukseesi auringonkukkien maalauksia. Valitsitpa sitten realistisemmat tai hieman unenomaisemmat vaihtoehdot, et tule koskaan katumaan auringonkukkien tuomista kotiisi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1