Kukat

Olipa kyseessä sitten maljakko tuoreita leikkokukkia tai upea puutarha keskikesällä, kukilla on aina ollut kyky kohottaa taianomaisesti mitä tahansa ympäristöä. Ne ovat kauneuden synoLue lisäänyymi, ja sinulla on valinnanvaraa, kun valitset sisätilojesi koristeluun sopivia kukkivia kasveja. Tämä upea kokoelma kukkakankaita juhlistaa kukkivien asetelmien ajatonta viehätystä. Eksy loistavaan sinikellometsään tai anna huoneeseesi ripaus luonnollista eloisuutta yhdellä lähikuvamalleistamme.

Tyhjä elämä

Sekä klassiset että modernit taiteilijat ovat tehneet kukista monien suosittujen teosten keskipisteen. Olipa kyse sitten luonnon visuaalisesti miellyttävästä geometriasta, jossa hyödynnetään lempeitä käyriä ja spiraaleja, tai luonnon kyvystä luoda hämmästyttävän rikas väripaletti, on varmaa, että kukkien klassinen kauneus jää harvoin varjoon. Olemme kuratoineet kauniin valikoiman maalauksia, joissa keskitytään kukan yksinkertaisuuteen. Elävät kukat ovat loistava tapa tuoda väriä huoneeseen, mutta ne eivät kestä ikuisesti. Varmista, että tilasi pysyy raikkaana ja elinvoimaisena ympäri vuoden, kun otat kankaalle vedoksen, jossa on esillä terälehtiä ja niiden häikäiseviä luonnollisia asetelmia. Voit valita suuresta valikoimasta suosittuja kukkia, jotka tuovat tyylikkyyttä, tai valita jotain ainutlaatuisempaa, joka kuvastaa persoonallisuuttasi. Pieni tai suuri kukkatulostekangas ullakkohuoneista kylpyhuoneisiin voi tuoda sisätiloihisi väriloiston tai jotain hillitympää. Kokoelmassamme on valokuvia sekä maalattuja ja tietokoneella tuotettuja taideteoksia, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja suunnittelutyyleihin.

Maisemat

Mikään ei ole luonnollisempaa kuin kukkivat luonnonkukat, eikä mikään ole kiehtovampaa kuin kankaanpainotuotteemme. Nämä teokset ovat ihanteellisia lisäämään mielenkiintoa ja rauhallisuuden tunnetta mihin tahansa tilaan, antaen omistajille tilannekuvan elävästä maailmasta ja rikkaan taustan sisustukselle. Kukat kasvavat monenlaisissa ympäristöissä, tammimetsistä laajoihin niittyihin; anna kukka-aiheisten maalaustemme esitellä parhaita luonnonpaikkoja ja tuoda ne kotiisi. Jos klassiset maalaukset ovat enemmän sinun tyyliäsi, valitse yksi vedoksistamme ja vangitse upea näkymä taiteilijan silmin ja juhli samalla kukkien hillittyä loistoa. Ehkä tilastasi puuttuu elävyyttä tai yhdistävä elementti? Valitse kankaalle vedos kukkamallistosta ja piristä mitä tahansa huonetta hetkessä. Sen lisäksi, että kukat voivat antaa suunnittelullesi viimeisen kukoistuksen, kangasmaalaus voi myös olla tilasi inspiroiva keskipiste. Ulko- ja sisätilojen yhdistäminen on ihanteellinen tapa maksimoida kodin rauhallisuus, mutta monet menetelmät tämän saavuttamiseksi ovat kalliita, sotkuisia tai yksinkertaisesti epäkäytännöllisiä. Monien on mahdotonta käyttää omaisuuksia huippuluokan ratkaisuihin, mutta investoimalla kauniiseen kukkakankaaseen voi saada aikaan yhtä vaikuttavan vaikutuksen murto-osalla kustannuksista. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, tai meidän tapauksessamme maalaus. Kun astumme huoneeseen, jossa on kukkakuvio, voimme siirtyä toiseen aikaan, ehkäpä kauan sitten nauttimaamme vaellukseen, tai se voi jopa inspiroida meitä lähtemään ulos ja kokemaan uusia kohteita. Kukilla on aina ollut sanoinkuvaamaton voima taiteessa ja muotoilussa, silmiinpistävä, lähes maaginen kauneus, joka on ollut kanssamme alusta asti. Historiallisesti kukkia käytettiin elämän ja uudestisyntymisen symboleina, ja ajan mittaan ne alkoivat muovautua ja muotoutua jatkuvasti kehittyvien tapojemme mukaan. Menneinä aikoina kukkavalikoimat olivat rajalliset, ja tietyille väreille ja lajikkeille annettiin yhtä lailla erityinen symboliikka. Violetti iiris saattoi kertoa viisaudesta, kun taas lilja oli puhtauden ja viattomuuden synonyymi. Kukkia ei annettu vain lahjoina, vaan niitä myös käytettiin, ja ne oli kudottu osaksi kulttuurimme kudosta. Nykyään kukkivien kasvien tarjoamien värien ja muotojen kirjo on kasvanut valtavasti, ja olemme pystyneet hankkimaan yhtä häikäisevän valikoiman kangaspainatuksia, joilla voimme juhlistaa kukkia kaikissa muodoissaan. Valitse kukkamaalaus ja tuo tämä luonnollinen symboli tiloihisi; olipa kyseessä sitten yksittäinen terälehti tai kokonainen kukkaranta, kukkien luokka ja ajattomuus puhaltaa uutta elämää kotiisi ja inspiroi sinua luomaan jotain todella kaunista.
Tuotetiedot