Pehmeästi - Canvastaulu - Toimisto

2538

aihetta

Kukat

Olivatpa kukat maljakossa tai kesäisessä puutarhassa, ne ovat aina maagisella tavalla pystyneet kohottamaan tunnelmaa. Kukat ovat kauneuden synonyymi ja hemmottelemme sinua suurella kLue lisääukka-aiheisella valikoimalla, jolla voit koristella kotisi seiniä. Näissä kukkia kuvaavissa canvastauluissa juhlistetaan kukkivien kukkien ajatonta kauneutta. Nauti kissankelloja täynnä olevan niityn katselemisesta tai elävöitä huonettasi kukka-aiheisilla lähikuvilla.

Asetelmamaalaus

Klassiset ja myös modernit taiteilijat ovat maalanneet kukkia suosituissa teoksissaan. Olipa kyseessä silmää hivelevä luonnon geometrisyys hienoilla viivoilla ja spiraaleilla tai luonnon kyky luoda rikkaita väripaletteja, voidaan olla varmoja, että kukkien klassinen kauneus tuskin jää muiden asioiden varjoon. Olemme luoneet kauniin valikoiman tauluja, joissa on kuvattu kukkien yksinkertaisuutta. Elävillä kukilla luodaan väriä huoneeseen, mutta ne eivät kestä ikuisuuksia. Pidä kotisi elävän ja raikkaan tuntuisena ympäri vuoden canvastauluilla, jotka esittävät kukkien terälehtiä ja niiden luonnollisia ja häikäiseviä asetelmia. Voit valita suurenmoisesta valikoimasta suosittuja kukkia tai jotain erikoisempaa, joka korostaa omaa persoonallisuuttasi. Ullakon makuuhuoneista kylpyhuoneisiin, pieni tai suuri kukka-aiheinen canvastaulu tuo kotiisi väriä tai hillitymmän tunnelman. Canvastaulujemme kokoelma käsittää valokuvia, maalauksia sekä tietokoneella tuotettuja taideteoksia, jotka kattavat kaikkien maut ja tyylit.

Maisema

Ei ole mitään luonnollisempaa kuin kukkivat villikukat eikä mitään ihastuttavampaa kuin meidän canvastaulumme. Näillä tauluilla voidaan mainiosti luoda rauhallinen tunnelma, ja niiden omistaja kokee vilauksen elävästä maailmasta ja rikastuttaa kotinsa sisustusta. Kukat kukkivat eri ympäristöissä, tammimetsissä tai niityillä ja meidän kukka-aiheiset taulumme on kuvattu luonnollisessa ympäristössään ja tuovat kauneutta kotiisi. Jos pidät enemmän klassisista maalauksista, valitse yksi canvastaulumme ja nauti taiteilijan luomasta kuvasta ja kukkien loistosta. Kotisi kaipaa ehkä enemmän elävyyttä tai yhdistäviä elementtejä? Valitse kukka-aiheinen canvastaulu ja huoneesta tulee hetkessä elävämmän tuntuinen. Kukat eivät ole vain yksityiskohta sisustuksessa, canvastaulu voi olla myös huoneen inspiroiva keskipiste. Yhdistämällä ulko- ja sisätilat voit maksimoida kotisi rauhallisen tunnelman. Kaikilla ei ole varaa huippuhienoihin ratkaisuihin, mutta kauniilla kukka-aiheisella canvastaululla voidaan saavuttaa samanlainen vaikutus pienemmällä rahalla. Kuva on parempi kuin tuhat sanaa tai tässä tapauksessa taulu. Kun astut huoneeseen, jossa on kukka-aiheisia tauluja, ajatuksesi siirtyvät muualle, ehkä jonnekin, mitä olet kauan kaivannut tai saat inspiraation lähteä uusiin kohteisiin. Kukilla on aina ollut vahva asema taiteessa ja suunnittelussa ja niiden lähes maaginen kauneus on seurannut meitä kaikkina aikoina. Historiallisesti kukkia on pidetty elämän ja uudelleensyntymisen symbolina ja aikojen kuluessa ne ovat vaikuttaneet tapoihimme. Menneinä aikoina kukkien valikoima oli rajoitettu ja niiden väreillä oli erityinen symboliikka. Sinipunainen iiris yhdistettiin viisauteen, kun taas lilja oli puhtauden ja viattomuuden vertauskuva. Kukkia ei annettu vain lahjaksi vaan niitä ommeltiin myös vaatteisiin. Nykyään kukkien väri- ja muotovalikoima on kasvanut valtavasti, ja me pystymme valmistamaan yhtä häikäisevän kaikkia kukkia kuvaavan canvastaulujen valikoiman. Valitse kukka-aiheinen taulu kotiisi, joko kuva yhdestä terälehdestä tai kokonaisesta niitystä, kukkien kauneus ja ajattomuus tuo uutta elämää kotiisi ja inspiroi sinua luomaan jotain kaunista.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.