Varret

Varsi on toinen verisuonikasvien kahdesta perusrakenneakselista, toinen on juuri. Se on lehtien, kukkien ja hedelmien tärkein tukiväline. Se tuo vettä ja imeytyneitä elementtejä juuriLue lisääin ja versoihin, kyleemiin ja floemiin, se varastoi ravinteita ja vastaa uuden elävän kudoksen luomisesta. Varsi on olennainen osa kasvin elämää ylläpitäviä rakenteita. Photowall kunnioittaa tätä hyödyllistä ja kaunista luonnonihmettä omalla kantojen kankaalle tulostettavien kankaiden sarjallaan. Näissä varret-kangastulosteissa on kaikenkokoisia ja -muotoisia varsia, jotka roikkuvat kaikenlaisissa kasveissa, joita vain voi kuvitella. Ripusta olohuoneeseesi muutama näistä varret-kangastulosteista ja tee tilasta virtuaalinen puutarha tai kasvihuone. Tunne luonnon raikkaus ja antoisuus, kun ympärilläsi on näitä hämmästyttäviä varret-kangastulosteita. Perheesi ja ystäväsi arvostavat sitä, että täytät kotisi näillä varsien kangastulosteilla, ja he löytävät yhä mielikuvituksellisempia tapoja oleskella olohuoneessasi. Voit myös sijoittaa näitä varsien kangaspainatuksia vapaa-ajanhuoneisiisi, jotta voit parantaa rauhallista ilmapiiriä ja lisätä hauskuutta tässä tilassa. Nämä varret-kangastulosteet ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Varsien kankaankuvapainatukset

Mutta varret eivät ole vain kasvin tai puun välttämätön lisäke. Ne voivat toimia myös kasvun ja uuden elämän symbolina. Samoin varsien kuihtuminen syksyllä voi symboloida asioiden loppua ja täyttää meidät melankolisilla ja nostalgisilla tunteilla. Jopa runoilijat, minstrelistit ja kirjanoppineet ovat saaneet innoitusta parhaimpiin töihinsä kuvasta, jossa varret kuivuvat puuhun. Photowall antaa sinulle pohdittavaa "Alliums and Heleniums", "Birds heights-Cocoa" ja "Birds heights-Pearly" upeassa kokoelmassaan varsien kangastulosteita. Nämä esimerkit varsien kangaspainatuksista esittelevät yleisempiä skenaarioita, joissa voimme nähdä varret luonnossa. Ripusta muutama näistä varret-kangastulosteista oleskelualueillesi, jotta saat tilaan arboreaalisen ja luonnollisen ilmapiirin. Jo pelkkä väri auttaa sinua rentoutumaan ja voi rauhoittaa pois kaikki päivän huolet. Istu lasillisen limonadia kera suosikkisohvallesi ja anna itsesi yksinkertaisesti eksyä näiden varsien kankaiden rauhalliseen ja tyyneyteen kauneuteen. Laita musiikkia päälle täydentämään fantasiaa syvällä metsässä olemisesta.

Yhteensopivia varsien kangastulosteita

Monet luontoon kuuluvat olennot turvautuvat varsiin suojana ja suojapaikkana. Toukka asuu varren päällä, kunnes se pääsee kotelovaiheeseensa ja irrottautuu ja muuttuu kauniiksi perhoseksi. Eläimet, jotka käyttävät suojaavaa naamioitumista puolustautumiskeinona, ottavat usein varren tai oksan muodon piiloutuakseen luonnollisilta saalistajiltaan. Jos varsi tai oksa on tarpeeksi suuri, jopa ihmiset hakeutuvat sen alle suojaan sateiden aikana. Armeijassa yksi sotilaille opetettavista metsässä selviytymistä koskevista taidoista on kerätä katkenneista varsista tippuvaa vettä, jotta heillä olisi tarpeeksi juotavaa. Photowall antaa sinulle, vieläkin enemmän, rakastettavaksi "Lintujen korkeudet", "Tulppaanijärjestely" ja "Papaverijuhlat" sen upeassa varsien kangastulosteiden kokoelmassa. Näissä varret-kangastulosteissa ei esitellä ainoastaan varsia vaan myös eläimiä, jotka ovat riippuvaisia niistä selviytyäkseen. Aseta muutama näistä upeista varret-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin nukahtaisit viidakon sydämeen, lehtien ja rehevän kasvillisuuden ympäröimänä. Näistä varsien kangaspainatuksista saat parhaat unet pitkään aikaan.

Organinen ja elementaarinen

Suuri klassinen säveltäjä Ludwig von Beethoven oli syntyessään kuuro ja mykkä. Siksi onkin ihme, että näistä rajoituksista huolimatta hän pystyi luomaan joitakin musiikin kauneimmista sinfonioista ja melodisista kappaleista. Kerrotaan, että hän istui tuntikausia metsässä ja katseli puista roikkuvien varsien ja oksien hiljaisuutta. Juuri niiden pysyvyyden ja rauhan aura inspiroi häntä luomaan mestariteoksia, joista nautimme nykyään. Photowall pyrkii inspiroimaan myös sinua "Voikukka", "Magnoliakukat" ja "Niittykukat-vaaleanpunaiset kukat" loistavassa varsien kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä varret-kangastulosteissa on esillä tämän jalon kasvinosan voimakkaammat ja runsaammat puolet. Sijoita nämä varret-kangastulosteet strategisesti eteiseen, jotta tilaan tulee raikas metsän tuntu sateen jälkeen. Näin teet huoneesta toiseen siirtymisestä harjoituksen kauneuden katselemiseen kauneuden toisensa jälkeen. Anna näiden ihanien varsien kangaspainatusten tuoda luontoäiti hienon kaupunkiasuntosi seinille. Raikkaus ja antelias elämä asuu kodissasi näiden varsien kangaspainatusten avulla.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.