Siemenet

Me kaikki tiedämme, että suurin osa luonnonmukaisista kasveista alkaa siemenestä. Kun käydään läpi tätä Photowallin luokkaa, jossa on nimetty siemenet, saat selville, mikä siemen on jLue lisääa kuinka tärkeä tämä kasvin tai kukan osa todella on. Siemenen olennaisin tehtävä on kuitenkin alkion, uuden kasvin, asuttaminen ravitsemalla ja suojelemalla sitä. Tämä mielessä pitäen ehkäpä siemeniä kankaalle tulostamalla on järkevintä käyttää kodin koristeaiheena. Näiden päätoimintojen lisäksi siemeniä käytetään myös ihmisten ja eläinten ravintona, mausteina, juomina ja jopa teollisuustuotteina. Älä kuitenkaan unohda, että kaikki siemenet eivät ole yhtä hyödyllisiä, ja itse asiassa jotkut ovat myrkyllisiä! Kuten näet siemenistä tehdyissä kankaankuvapainatuksissa, nämä siemenet vaihtelevat paitsi kokonsa myös muiden tekijöiden, kuten leviämistavan ja itävyyden, osalta. Erinomainen esimerkki näistä eroista, joita osaavat ihmiset käyttävät, on kookospalmun siementen vertaaminen orkidean pieniin siemeniin. Kummallakin näistä siemenistä on luonnollisesti erilainen leviämistapa ja tietyt vaatimukset, joita esiintyy vain niiden luonnollisissa ympäristöissä. Myös siemenissä on erilaisia ympäristöjä, joita esiintyy kankaankuvapainatuksissa.

Pääelementin määrittely

Kasvien elämä alkaa siemenistä, paitsi jos kasvi lisääntyy itiöiden tai kasvullisesti. Tämä kukan tai kukan kaltaisen rakenteen sivutuote on joskus koteloitunut hedelmiin. Esimerkkejä voisi mainita niin monia, kuten viljan siemenet, joita yleisesti kasvatamme, kuten maissi, vehnä ja riisi. Vaikka jokaisella on erilainen ulkonäkö, siemen on silti kasvin ensisijainen osa, jota syömme. Siemenistä löytyy runsaasti muitakin esimerkkejä kankaalle painetuista kankaista. "Kitchen Illustration - Peas" näyttää yhden näistä. Herneet, pavut ja muut palkokasvit kasvavat niiden siemenistä, jotka löytyvät niiden palkoista, mikä on hyvin ilmeistä tässä erityisessä siemeniä sisältävässä kankaankuvassa. Sitten on myös joitakin siemeniä, joita kasvatetaan vain niiden syötävien siementen vuoksi, kuten suositut seesaminsiemenet. Emme edes ala puhua siemenistä, joista valmistetaan juomia, kuten kahvia, ja siemenistä, joilla on kaupallista öljyarvoa, kuten rypsi. Siementen käyttötarkoitukset ovat yhtä moninaisia kuin siemenet itse, mikä näkyy kauniisti myös siemenistä tehdyissä kangaspainatuksissa. Vaikka nykyaikainen viljely on manipuloinut monia siemeniä eri tavoin, perusrakenne pysyy samana. Siemenellä on jonkinlainen suojakuori, jossa alkio ja sen alkuperäinen ravinnonlähde sijaitsevat.

Siemenistä merkittävimmät kankaalle tulostetut kuvat

Kuten olet ehkä huomannut, Photowallin siemenistä tehdyissä kankaankuvapainatuksissa on vahvasti esillä yksi tietty kukka. Vaikka se on hyvin yleinen ja tunnettu, tiesitkö, että sana voikukka tulee ranskankielisestä sanasta "Dent de Lion"? Tämä tarkoittaa pohjimmiltaan leijonanhammasta sen lehtien ulkonäön vuoksi, jonka voit nähdä monissa siemeniä sisältävissä kankaankuvapainatuksissa. Tämän kukan jokainen osa on käyttökelpoinen, juurista lehtiin ja jopa kukkaan. Lehdet ovat syötäviä ja sisältävät vitamiineja ja kivennäisaineita, kuten A-, C- ja K-vitamiinia sekä kaliumia, rautaa ja mangaania. Voikukan lehtien ja juurien sanotaan olevan hyväksi useissa tiloissa, kuten vieroitusoireissa, tulehduksissa ja ruoansulatuksessa. Kuten näet, sinulla ei ole vain tyylikäs seinäkoriste siemenistä kankaalle tulostetut kankaiset tulosteet, joissa esitellään voikukkia, vaan myös jotain, joka voi olla opettavainen. Siemeniä sisältävien kankaankuvatulosteiden monet variaatiot, joissa voit nähdä voikukkia leijumassa ja lentämässä, todella päivittävät sisustustasi. Kappaleet, kuten "Three Dandelion Seeds" tai "Dandelion Seeds in the Wind", sopivat mihin tahansa kodin tai toimiston sisustukseen.

Sijoittelu ja käyttö

Olipa keittiö pieni tai suuri, se on kodin keskeinen keskus, jossa ateriat luodaan, mikä puolestaan ruokkii perheen ja ystävien kehot, mielet ja sielut. On järkevää tehdä tästä kodin tai toimiston osasta terveellinen ja houkutteleva ympäristö, varsinkin kun käytät näitä houkuttelevia siemeniä sisältäviä kankaankuvapainatuksia. Muunna entinen tylsä keittiösi välittömästi asuin- tai työtilasi tärkeimmäksi kokous- ja keskustelupaikaksi. Nämä virkistävät siemeniä-kangastulosteet ja vintage-tulkinnat tekevät keittiöstä keskipisteen, joka kutsuu keskusteluun ja väittelyyn. Varmista, että siemeniä sisältävien kangaspainatusten tarjoama kontrasti sopii yhteen muiden sisustuselementtien ja erityisesti keittiössä jo olevien värimaailmojen kanssa.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1