Piikit

Piikki, piikki tai piikki määritellään yleisesti piikkirakenteiksi, jotka ovat lehtien, juurien, varsien tai silmujen kovia ulokkeita, joissa on terävät päät, Nämä ulokkeet toimivat kLue lisääasvien puolustusmekanismina, joka estää eläimiä syömästä niitä. Kasvitieteellisen luokituksen mukaan piikit ovat peräisin versoista, piikit lehdistä ja piikit epidermiskudoksesta. Photowall kunnioittaa tätä piikikästä mutta hyödyllistä kasvin osaa omalla piikkikangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat näitä piikkirakenteita, sillä ne lisääntyvät kaikkialla kasvistossa suojellakseen näitä vihreitä luonnonihmeitä. Ripusta muutama näistä piikkejä sisältävistä kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja anna tilaan omituista ja epäsovinnaista tunnelmaa. Läheisesi ja vieraasi eivät lakkaa ihmettelemästä, miksi juuri nämä piikit-kangastulosteet päätit laittaa tähän yhteiseen tilaan. Mutta huomaa, kuinka heidän katseensa vetäytyvät näihin piikkejä sisältäviin kankaankuvapainatuksiin ja tuskin pystyvät repimään katseensa pois niistä. He etsivät yhä kekseliäämpiä syitä viipyä tässä tilassa, kun ympärillä on näitä piikkikangastulosteita. Anna näiden piikkejä sisältävien kangaspainatusten olla kotisi tukipilari.

Pikikkäitä piikkejä kangaspainatuksissa

Piikit ovat saaneet huonon maineen kautta historian. Piikkien olemassaolo tarkoittaa, että sinulla on ongelma, joka ei helpolla poistu. Kun taas piikkinä ruusujen seassa oleminen osoittaa epätäydellisyytesi samalla, kun olet kauneuden ympäröimä. Jopa kristinuskossa Herramme ja Vapahtajamme Jeesus Kristus joutui kärsimään, kun hänellä oli orjantappurakruunu yllään ennen ristiinnaulitsemista, Ei ihme, että orjantappurat ovat saaneet niin huonon maineen kulttuurissamme. Photowall antaa sinun nähdä kerrankin hyvän puolen "Atacama Cactus II", "Agave Succulent" ja "Echinopsis Cacti" ainutlaatuisessa kokoelmassaan piikikkäitä kangaspainatuksia. Nämä kuvat kuvaavat näitä kasvin suojaavia ulokkeita sellaisina kuin ne esiintyvät tunnetuimmissa vihreissä, jotka me tunnemme. Ripusta muutama näistä piikkejä sisältävistä kangaspainatuksista vapaa-ajanhuoneeseesi ja tunne näiden kuvien tuoma elinvoima ja raikkaus. Aikuisten huvitteluhetkistäsi ei tule koskaan niin kiehtovia kuin silloin, kun seinilläsi on näitä piikkejä sisältäviä kangastulosteita. Ei ole käytännössä mitään huonetta tai seinää, jota ei voisi elävöittää ottamalla näitä piikit-kangastulosteita niihin. Nämä piikit-kangastulosteet ovat taattu hitti kaupunkiasunnossasi.

Suojana piikit-kangastulosteissa

Ihmiset unohtavat joskus, että kasvit ovat aggressiivisia eläviä olentoja. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin ihmisillä tai eläimillä, niillä ei ole kovin tuntuvaa liiketajua. Kasvit kuitenkin kasvavat, taistelevat, ruokkivat, lisääntyvät ja suojelevat itseään päivittäin. Nämä ovat paitsi dynaamisen elämänmuodon myös tuntevan olennon piirteitä. Ne kasvattavat oksilleen ja lehdilleen piikkejä suojamekanismina, jotta eläimet eivät söisi niitä. Afrikan tasangoilla akaasiapuiden tiedetään kasvavan huiman korkeiksi, kun kirahvit alkavat laiduntaa niiden lehtiä. Ne kasvattavat nopeasti piikkejä alempiin oksiinsa estääkseen näitä korkeita eläimiä tekemästä niiden osista välipalaa. Photowall antaa sinun nähdä asiat uudessa valossa "Golden Ball Cactus", "Golden Barrel Cactus" ja "Prickly Blue" -nimisten piikkikaktus-kangastulosteiden huomattavassa kokoelmassaan. Näissä kuvissa on muutama muukin tapa, joilla piikit suojelevat kasveja, joissa ne kasvavat. Ripusta muutama näistä piikkejä sisältävistä kangaspainatuksista oleskeluhuoneeseesi ja tunne niiden antama rauhoittava ja rentouttava energia. Moninkertaista rauhoittava tekijä tässä tilassa satakertaisesti ottamalla nämä piikit-kangastulosteet seinille. Pelkästään näiden piikkien kankaalle tulostettujen kankaiden katseleminen rauhallisessa mietiskelyssä voi helpottaa päivän huolia ja murheita.

Kärkeviä ja teräviä

Muinaisessa japanilaisessa Bushidon filosofiassa opetetaan, että kun soturi on saavuttanut ykseyden maailmankaikkeuden kanssa, jopa piikkiä voidaan käyttää aseena. Piikin on myös tarkoitus merkitä suojelua ja kestävyyttä. Sanotaan, että piikkiin tarttunut sadepisara on maailman huumaavinta nektaria. Muissa kulttuureissa piikki merkitsee kasvin ja kaiken siihen liittyvän terveyttä. Ei siis ole ihme, että tämä luonnon alkeellinen mutta välttämätön tuote merkitsee eri kulttuureissa eri asioita. Photowall laajentaa ymmärrystäsi "Cactus No 4" (Kaktus nro 4), "Black Cactus" (Musta kaktus) ja "Cactus-Beige" (Kaktus-Beige) -nimisillä ohdakkeilla, jotka kuuluvat sen hienoon piikkikangastulosteiden valikoimaan. Nämä kuvat kuvaavat piikkejä ainutlaatuisemmassa ja merkityksellisemmässä valossa. Ripusta muutama näistä piikit-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhteen maailman kauneimmista aavikoista. Anna näiden piikkejä sisältävien kangastulosteiden täyttää unesi kuvilla vihreistä pelloista ja avoimista tasangoista.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1