Lehdet

Lehdet määritellään tieteellisesti verisuonikasvien varren kiinteäksi sivuliitteeksi. Ne kohoavat yleensä maanpinnan yläpuolelle, ja ne ovat kasvin tärkein osa, joka kerää auringonvalLue lisääoa ja edistää fotosynteesiä. Auringonvalon absorboimisesta vastaavaa kudosta kutsutaan mesofylliksi, ja se sijaitsee yleensä lehden yläosassa. Joidenkin lehtien, kuten eukalyptuksen, mesofylli on kuitenkin molemmilla puolilla. Photowall tekee kunniaa tälle hyödylliselle ja kauniille luonnonihmeelle omalla Photowall-lehtien kankaankuvapainatussarjallaan. Näissä kuvissa on kaikenkokoisia ja -muotoisia lehtiä, jotka roikkuvat kaikilla kuviteltavissa olevilla kasveilla. Ripusta muutama näistä lehtien kangaspainatuksista olohuoneeseesi ja tee tilasta virtuaalinen puutarha tai kasvihuone. Tunne luonnon raikkaus ja antoisuus, kun ympärilläsi on näitä hämmästyttäviä lehtien kangaspainatuksia. Perheesi ja ystäväsi arvostavat sitä, että täytät kotisi näillä lehtien kangastulosteilla, ja he löytävät yhä mielikuvituksellisempia tapoja oleskella olohuoneessasi. Voit myös sijoittaa näitä lehtien kankaalle tulosteita vapaa-ajanhuoneisiisi, jotta voit parantaa rauhallista ilmapiiriä ja lisätä hauskuutta tässä tilassa. Nämä lehdet-kangastulosteet ovat hitti kodissasi.

Tarvittavat lehdet-kangastulosteet

Lehdet eivät kuitenkaan ole vain kasvin tai puun korvaamaton lisäke. Ne voivat toimia myös kasvun ja uuden elämän symbolina. Samoin lehtien putoaminen syksyllä voi symboloida asioiden loppumista ja täyttää meidät melankolisilla ja nostalgisilla tunteilla. Jopa runoilijat, minstrelistit ja kirjanoppineet ovat saaneet inspiraationsa suurimpiin teoksiinsa kuvasta, jossa lehdet putoavat puusta. Photowall antaa sinulle pohdittavaa, sillä sen upeassa lehtien kangastulosteiden kokoelmassa on "Trooppiset lehdet ja kukka", "Japanilainen metsä" ja "Viidakon ystävät". Nämä kuvat kuvaavat yleisempiä tilanteita, joissa voimme nähdä lehtiä luonnossa. Ripusta muutama näistä lehdet-kangastulosteista oleskelualueillesi antaaksesi tilaan arboreaalisen ja luonnollisen ilmapiirin. Vihreä väri auttaa sinua rentoutumaan ja voi rauhoittaa pois kaikki päivän huolet. Istu lasillisen limonadia kanssa suosikkisohvallesi ja anna itsesi yksinkertaisesti eksyä näiden lehtien kankaankuvitusten rauhalliseen ja tyyneyteen kauneuteen. Laita musiikkia päälle täydentämään fantasiaa syvällä metsässä olemisesta.

Lehtien kangaspainatuksiin uppoutuminen

Monet luontoon kuuluvat olennot turvautuvat lehtiin suojautuakseen ja saadakseen ravintoa. Toukka syö lehtiä, kunnes se pääsee koteloonsa ja vapautuu ja muuttuu kauniiksi perhoseksi. Eläimet, jotka käyttävät suojaavaa naamioitumista puolustautumiskeinona, ottavat usein lehden muodon piiloutuakseen luonnollisilta saalistajiltaan. Jos lehti on tarpeeksi suuri, jopa ihmiset suojautuvat sen alle sateiden aikana. Armeijassa yksi sotilaille opetettavista metsässä selviytymistä koskevista taidoista on kerätä useisiin lehtiin kerääntynyttä vettä, jotta heillä olisi tarpeeksi juotavaa. Photowall antaa sinulle, vieläkin enemmän, rakastettavaksi "Birds of Paradise", "Palm Leaves Sunset" ja "Archive Birds and Butterflies" sen upeassa kokoelma lehtien kankaalle tulosteita. Näissä kuvissa ei esitellä vain lehtiä vaan myös eläimiä, jotka ovat riippuvaisia niistä selviytyäkseen. Aseta muutama näistä upeista lehdet-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin nukahtaisit viidakon sydämeen, lehtien ja rehevän kasvillisuuden ympäröimänä. Näistä lehtien kangaspainatuksista saat parhaat unet pitkään aikaan.

Välttämätön ja hyödyllinen

Suuri klassinen säveltäjä Ludwig von Beethoven oli syntyessään kuuro ja mykkä. Siksi onkin ihme, että näistä rajoituksista huolimatta hän pystyi luomaan joitakin musiikin kauneimmista sinfonioista ja melodisista kappaleista. Sanotaan, että hän istui tuntikausia metsässä ja katseli lehtien liikkeitä, kun ne putosivat puista. Juuri lehtien liike innoitti häntä luomaan mestariteoksia, joista nautimme nykyään. Photowall pyrkii inspiroimaan myös sinua hienon lehtikangaspainatussarjansa "Golden", "Woods Pathway" ja "Tropical View from under a Palm Tree" -teoksilla. Näissä kuvissa on esillä tämän jalon kasvinosan jykevämpiä ja runsaampia puolia. Sijoita nämä lehdet-kangastulosteet strategisesti eteiseen, jotta tilaan tulee raikas metsän tuntu sateen jälkeen. Näin teet huoneesta toiseen siirtymisestä harjoituksen kauneuden katselemiseen kauneuden toisensa jälkeen. Anna näiden ihanien lehtien kangaspainatusten tuoda luontoäiti hienon kaupunkiasuntosi seinille. Raikkaus ja antelias elämä asuu kodissasi näiden lehtien kangaspainatusten avulla.
Tuotetiedot