Heteet

Vaikka kukat ja kasvit ovat jo itsessään hieno sisustusteema, niiden yksittäiset osat voivat tehdä valinnastasi vieläkin erikoisemman. Yksi kukkien tärkeimmistä mutta myös silmää mielLue lisäälyttävimmistä piirteistä on kukan heteet. Photowall on koonnut yhteen valikoiman olkipukujen kankaankuvia, jotka kattavat tämän elintärkeän elementin. Pohjimmiltaan hete on kukan urospuolinen sukuelin, joka tuottaa siitepölyä. Tämä on erittäin tärkeää, koska pölyttäjät, kuten mehiläiset, levittävät sitä ja varmistavat näin yksittäisten lajien lisääntymisen, mikä puolestaan johtaa tietyn ekosysteemin tasapainoon. Stamen-kangaspainatukset esittelevät joitakin merkittävimpiä kukka- ja kasvilajeja ja valaisevat samalla niiden omia vaihtelevia osia. Heteessä on kaksi pääosaa, joita kutsutaan nimillä anter ja varsi, joista ensimmäistä kutsutaan joskus myös filamentiksi. Kuten voit ehkä vilkaista heteiden kangaspainatuksista, siitepöly vapautuu pölyttäjän avautuessa. Siitepölyä kuljettavat sitten edellä mainitut pölyttäjät, mutta myös pelkkä tuuli, saman tai toisen kukan stigman vastaanottavalle pinnalle. Tämä kaunis ja merkityksellinen prosessi on kuvattu monissa heteiden kankaalle painetuissa kankaankuvissamme. Kuten tavallista, voit valita, haluatko muokata olkipukukankaita, jotta ne sopivat tai ovat ristiriidassa olemassa olevien sisustus- ja värimaailmojen kanssa.

Tähkälehdet-kangastulosteiden kiinnostavuus

Tämä erityinen luokka osoittaa, että kukat eivät rajoitu vain olemaan kauniita, vaan ne voivat olla myös reheviä ja kesyttämättömiä kukkivia kasveja, jotka saavat minkä tahansa huoneen heräämään eloon. Lisäämällä kotiisi "Meadow Flowers" -sarjamme kaltaisia stamen-kangastulosteita voi saada paitsi hymyn lähes kaikkien kasvoille, myös parantaa mielialaa kuten sairaaloiden kukat, jotka auttavat potilaita toipumaan nopeammin. Näitä änkyräkankaan tulosteita on niin monissa eri väreissä ja sävyissä, että voit helposti sijoittaa ne kaikenlaisiin tiloihin. Stamen-kangastulosteiden uskomaton monimuotoisuus tekee niistä myös eräänlaisen yllätyksen olemalla arvaamattoman houkuttelevia ja vangitsevia. Stamen-kangaspainatukset voivat välittömästi muuttaa olohuoneen, eteisen tai minkä tahansa muun tilan joksikin epätavalliseksi ja loistavaksi niiden visuaalisen vetovoiman ja toisinaan salaperäisen suunnittelun ansiosta, joka kiehtoo ja provosoi katsojaa.

Taiteilijoiden suosikit

Kun puhutaan kukkatyypeistä, useimmille tulee ensimmäisenä mieleen ruusu. Ruusujen romanttinen mielleyhtymä juontaa juurensa vuosisatojen kirjallisuuteen ja taiteeseen. Ei ole ihme, että niitä on käytetty niin monissa taideteoksissa, joita on myös tässä luokassa stamen-kangastulosteita. Ruusua esittävät Stamen-kangastulosteet voivat olla sinulle inspiraation lähde ilmaisemaan taiteellisia näkemyksiäsi ja toiveitasi. Ehkä voit laittaa stamen-kangastulosteita eteiseen tai jopa taide- ja askarteluhuoneeseen. Ruusut taideteoksissa vaikuttavat meistä aina niin eloisilta, koska tämän kukan värit ja ulkonäkö herättävät meissä tiettyjä muistoja. Esimerkiksi "Valkoinen jouluruusu" -teoksen kaltaiset olkikukkakangaspainatukset voivat muistuttaa meitä haistelemasta isoäidin puutarhasta tulevaa tuoksua tai äidin hajuveden tuoksua.

Lisäesimerkkejä stamen-kangaspainatuksista

Toinen kuuluisa kukkalaji on amenoni, joka kreikkalaisen mytologian mukaan syntyi Afroditen kyynelistä, kun hän suri Adoniksen kuolemaa. Tämä yhdistää tätä kukkaa esittävät stamen-kangaspainatukset uskollisuuteen ja rakkauteen, sillä sanotaan, että siellä missä Afroditen kyyneleet ja Adoniksen veri koskettivat maata, kasvoi anemoneja. Tämä voi tehdä "Anemone"-kukan kaltaisista stamen-kangastulosteista virheettömän seinäkoristeen intiimeihin tiloihin, kuten esimerkiksi kodin makuuhuoneeseen. Kuvittele, että sinulla on tämä upea näky nukkumapaikkasi seinillä, se varmasti kohottaa tunnelmaa ja tunnelmaa. Muu mytologia yhdistää anemonin maagisiin keijuihin, joiden uskottiin nukkuvan terälehtien alla niiden sulkeuduttua auringonlaskun aikaan. Pienet lapset, erityisesti tytöt, olisivat ilahtuneita tästä ajatuksesta. Stamen-kangastulosteet ovat myös hyvin lapsiystävällisiä ja ystävällisiä. Voit käyttää niitä koristamaan lapsesi makuuhuoneen, opiskelualueen tai jopa leikkikynän. Monet värivaihtoehdot sopivat hyvin yhteen minkä tahansa sisustuksen kanssa, jonka olet jo asettanut kyseiseen tilaan.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-14 14:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.