Kasvit & kukat

Tarjotaksemme sinulle monimutkaisia malleja sisätiloihisi, olemme ottaneet tunnettuja asioita ja muotoja ja muuttaneet ne kasveiksi ja kukiksi kankaalle. Kasvien ja kukkien herkät kuvLue lisääiot ovat ikuisen ihmiskeskeisen viehätyksen lähde, sillä luontoäiti tykkää sekoittaa geometrisen monimutkaisuuden terälehtien ja lehtien pehmeisiin ja virtaaviin linjoihin. Taiteilijat sisällyttävät kasvi- ja kukka-aiheita maalauksiinsa usein loistavalla tavalla, mikä on toinen jäänne lumoutumisestamme. Kasvit ja kukat -kangastulosteet eivät rajoitu vain visuaaliseen vaikutukseen, vaan ne palvelevat myös opetustarkoitusta, jos niin haluat. Maapallolla on noin 400 000 kasvilajia, jotka pitävät meidät hengissä lääkkeiden, hapen ja ruoan lähteinä. Laadukkaiden kasveja ja kukkia sisältävien kangaspainatusten valikoimamme on täydellinen tapa osoittaa arvostusta ja kaunistaa asuin- tai työtilaasi.

Valikoima kasveja ja kukkia sisältäviä kangaspainatuksia

Helpottaaksemme valintaa, Photowall on kätevästi luokitellut monet motiivit muutamaan pienempään alaluokkaan. On myös syytä mainita, että kaikkia näitä kohteita voidaan muuttaa omien toiveidesi, makusi ja muutostesi mukaan, jotta ne sopisivat suunniteltuun tai olemassa olevaan sisustukseen. Kasvien ja kukkien kangaspainatusten alemmat tasot ovat kasvitaide, kukka-asetelmat, kukat ja kasvinosat. Kaikissa näissä osioissa on useita huippuluokan kasveja ja kukkia sisältäviä kangaspainatuksia, jotka eivät varmasti vain miellytä silmää, vaan myös kohottavat mieltäsi ja perheesi, ystäväsi tai työtovereittesi henkeä. On tosielämän valokuvia, kuten "Laventelipelto Provence'ssa", jonka eloisat ja näkyvät värit antavat vain hyvää tunnelmaa. Tämä kasveja ja kukkia sisältävä kangaspainatus vaikuttaa niin todelliselta, että se luo huoneeseesi välittömästi lisää syvyyttä ja ulottuvuutta. Tarjolla on myös paljon taideteoksia, kuten tuote nimeltä "Narsissit vihreällä ruoholla". Se saattaa ensi silmäyksellä näyttää yksinkertaiselta, mutta mitä enemmän katselet tätä kasveja ja kukkia sisältävää kangastulostetta, sitä enemmän opit arvostamaan sitä ja sitä, miltä se saa sinut tuntemaan joka kerta, kun katsot sitä.

Kukkiva

Anemoneista luonnonkukkiin, kasvit & kukat -kangastulosteissamme on kaikenlaisia pensaita, joita sisustuksesi tarvitsee ja haluaa. Viiden tähden huomio yksityiskohtiin takaa, että löydät jotain uutta joka kerta, kun katsot näitä loistavia kankaita. Taiteellisia tulkintoja kasvitieteellisestä maailmasta, kuten "Wild Poppies by Claude Monet", on runsaasti tässä kategoriassa. Kiehtovat taideteokset, jotka kohottavat minkä tahansa huoneen hienostuneeksi ja tyylikkääksi tilaksi, ovat käytännössä Kasvit ja kukat -kangaspainatusten erikoisuus. Esimerkiksi "Spring River Path" tuo mukanaan ripauksen mysteeriä ja seikkailun makua ja antaa sisustamallesi huoneelle tai tilalle runollisen tunnelman, joka antaa kontekstin ja luonteen.

Kasvien ja kukkien kankaalle tulostetut osat

Kukat, nuput, lehdet, terälehdet, siemenet, heteet, varret, orjantappurat sekä oksat ja haarat ovat erillisiä osia, joihin tämä kasveja ja kukkia -kangastulosteet -taso on lajiteltu. Kasvin vihreällä lehdellä, joka tunnetaan nimellä lehti, on tässä luokassa lukematon määrä esityksiä. Kaikenlaisia värejä, sävyjä, sävyjä ja taiteellisia tyylejä käytetään tuomaan esiin lehtien kauneus Photowallin kasveja ja kukkia -kankaistulosteissa. Myös kasvin varsi, jota kutsutaan yleisesti varreksi, on esillä, samoin kuin minimalistisempi lähestymistapa kasveja ja kukkia sisältävien kankaiden Twigs & Branches -luokassa. Monet olennot vierailevat myös näissä motiiveissa, kuten teoksessa nimeltä "High Diving". Tämä kaunis ja ystävällinen kasveja ja kukkia sisältävä kankaalle painettu kankaanpainatus voi tehdä kaiken maailman eron, kun käytät sitä sisätilojesi keskipisteenä.
Tuotetiedot