Kanjonit

Canyon on syvä kuilu kahden kallion välissä, jotka ovat syntyneet joen eroosion seurauksena satojen tai tuhansien vuosien aikana. Se voi tarkoittaa myös kahden vuorenhuipun välistä erLue lisääoa. Termiä kanjoni käytetään yleisemmin Pohjois-Amerikassa, kun taas Euroopassa sanat rotko ja rotko ovat suositumpia. Rotko on kapea kanjoni, kun taas rotko on metsän reunustama ja yleensä leveämpi. Photowall tekee kunniaa tälle hämmästyttävälle luonnonmuodostelmalle omalla kanjonien kangastulosteiden sarjallaan. Näissä kuvissa esitellään joitakin maailman tunnetuimmista ja henkeäsalpaavimmista kanjoneista nykyään. Ripusta muutama näistä canyons-kangastulosteista olohuoneeseesi ja anna tilalle avarampi ja dramaattisempi tunnelma. Nämä kanjonien kangaspainatukset voivat myös lisätä kaivattua väriä kyseiseen tilaan. Vieraasi ja läheisesi katselevat kunnioituksesta ja arvostuksesta näiden kanjonien kankaiden upeaa loistoa. Tarkkaile, kuinka he palaavat jatkuvasti tähän houkuttelevaan tilaan ja epäröivät melkein jättää sitä. Kodissasi ei ole käytännössä yhtään huonetta tai seinää, johon nämä kanjonien kankaalle tulosteet eivät voisi tuoda väriä ja elinvoimaa. Anna näiden canyons-kangastulosteiden herättää kotisi henkiin.

Syvällä kanjonissa olevat kankaankuvatulosteet

Kanjonit näkyvät enemmän kuivilla kuin kosteilla alueilla. Tämä johtuu siitä, että eroosio tapahtuu nopeammin ja tehokkaammin kuivilla alueilla. Tuuli ja joen vesi vaikuttavat molemmat osaltaan hauraan kiven tuhoutumiseen. Ajan myötä nämä tekijät leikkaavat kallion läpi ja matala kanjoni muodostuu. Muutaman tuhannen vuoden kuluttua tästä käsittelystä muodostuvat nykypäivän syvyiset ja korkeat kanjonit. Photowall juhlistaa tätä hämmästyttävää luonnonihmettä "Redemption" (Lunastus), "Canyon at Kawasan Falls II" (Kanjoni Kawasan putouksilla II) ja "De Chelly Sandstone" (De Chelly Sandstone) kanjonien laajassa kankaanpainatuskokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat muutamia suosituimpia kanjoneita, joissa turistit käyvät. Ripusta nämä kanjonien kangaspainatukset virkistysalueillesi ja moninkertaista tämän tilan jännitystekijä satakertaisesti. Suosikkiohjelmiesi katsominen, videopelien pelaaminen ja musiikin kuunteleminen ei ole koskaan ollut niin kiehtovaa ja hauskaa, kun nämä kanjonien kankaallevedokset ovat ympärilläsi. Näiden canyons-kangastulosteiden dramaattinen laatu ja jyrkät sävyt sähköistävät varmasti olemuksesi ja käynnistävät aistisi. Tylsistyneisyys ja tylsyys katoavat lopullisesti näiden kanjonien kankaistulosteiden myötä.

Entrancing in canyons canvas prints

Varhaisihmisen jäänteitä on löydetty useimpien Amerikan suurten kanjonialueiden kallionseinämistä. Tämä tekee kanjonit suureksi arkeologisen tiedon antajaksi. Kuruja, joissa on aukko vain toisella puolella, kutsutaan laatikkokanjoniksi. Aukkokanjonit ovat hyvin kapeita kanjoneita, joiden seinämät ovat hyvin sileät. Ja merenalaisissa kanjoneissa on jyrkkiä laaksoja merenpohjassa. Photowall antaa sinulle vielä enemmän ihailtavaa "Dead Horse Pointin", "Pure Photodelight 2:n" ja "Grand Canyon Nightin" kanssa hienossa kanjonikuvapainatusten valikoimassaan. Nämä kuvat näyttävät meille valon leikin, joka tekee kanjonista entistäkin rakastetumman maanpäällisen muodostelman. Sijoita nämä kanjonien kankaallevedokset oleskelualueillesi ja lisää rentoutumista ja rauhallisuutta. Istu suosikkituolissasi ja anna yksinkertaisesti hypnotisoida itsesi näillä kanjonien kangastulosteilla. Ne tuudittavat sinut rentoutuneempaan tilaan kuin olet koskaan aiemmin ollut. Sijoita muutama näistä canyons-kangastulosteista eteiseen ja lisää väriä ja energiaa tähän yleensä laiminlyötyyn alueeseen. Tuo kotiisi koon ja suuruuden tuntua näillä canyons-kangastulosteilla.

Aikiaikainen ja mieleenpainuva

Steven Spielbergin elokuvassa Indiana Jones ja viimeinen ristiretki suurin osa kliimaksikohtauksista kuvattiin Maltan kanjonien sisällä. Sanotaan, että elokuvan valaistusohjaajien oli oltava jatkuvasti valppaina valaistusolosuhteiden muutosten varalta, koska kallioseinämien sisällä oli ainutlaatuiset valo-ominaisuudet. Photowall antaa sinun nauttia luonnon kasvoista "Toroweap Overlook", "High above the Colorado River" ja "Arches National Park" upeassa kanjonien kankaanpainatuskokoelmassaan. Näissä kuvissa on kanjonialueet, joista on tullut osa kuuluisia puistoja kaikkialla maailmassa. Ripusta muutama näistä canyons-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi itse maailman ääriin. Nämä canyons-kanvaanitulosteet voivat antaa sinulle syvimmän ja virkistävimmän unen, jonka olet saanut vuosikymmeniin. Voit jopa halutessasi sijoittaa muutaman näistä kanjonien kangaspainatuksista lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin. Katsele, kuinka he kokoontuvat uteliaina ja arvostavina katsomaan näitä vangitsevia kuvia, ja ole valmis vastaamaan kysymyksiin näistä hienoista kalliomuodostelmista.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1