Joet

Joki on virtaava vesistö, joka halkaisee maata ja jonka lähteet tulevat vuorilta ja muista sivujoista. Sen virtaus päätyy lopulta mereen. Useimmat joet ovat kauppaan ja kuljetukseen kLue lisäääytettäviä vesiväyliä, ja ne toimivat myös sotilaallisena puolustuksena sota-aikoina. Tätä ainutlaatuista vesistöä löytyy käytännössä jokaisesta maailman maasta, ja joillakin niistä on ollut merkittävä rooli itse ihmiskunnan historiassa. Photowall tekee kunniaa tälle hämmästyttävälle luonnonpiirteelle omalla joet-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat esittävät joitakin maailman tunnetuimpia jokia. Ripusta muutama näistä jokien kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja anna niiden antaa tilan henkiä vapauden ja seikkailun hengessä. Perheesi ja vieraasi tulevat ihastelemaan näiden jokien kangastulosteiden kuvia tässä huoneessa. He kunnioittavat sinua siitä, että olet tehnyt aloitteen näiden hienojen jokien kankaankuvatulosteiden asettamisesta esille heidän ympärilleen. Huomaa, kun he löytävät yhä enemmän kekseliäitä syitä viipyä tässä tilassa, kun seinillä on kaikki nämä jokien kankaankuvat. Kodissasi ei tule koskaan olemaan tylsää hetkeä näiden jokien kankaankuvitusten kanssa.

Leveät joet-kangastulosteet

Joitakin jokia löytyy eksoottisilta ja kaukaisilta paikkakunnilta ympäri maailmaa. Toiset mutkittelevat joidenkin väkirikkaimpien kaupunkien läpi. Sijaitsivatpa ne missä tahansa, joet toimivat usein maamerkkinä, joka erottaa kaksi päämaisemaa toisistaan. Joen rannoilla on usein vilkasta toimintaa ja yritystoimintaa. Photowall antaa sinulle välähdyksen ikonisesta "Deep into the Forest", "Waterfall in Green Forest" ja "London-Southwark with City Hall" ainutlaatuisessa jokien kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa esitellään jokia niin eksoottisilla ilmansuunnilla kuin kaupunkialueillakin. Ripusta muutama näistä jokien kangaspainatuksista vapaa-ajan asunnollesi ja anna tilaan energiaa ja elinvoimaa täynnä oleva ilmapiiri. Aikuisten huvitukset eivät koskaan ole jännittävämpiä kuin silloin, kun seinilläsi on näitä jokien kankaita. Voit myös halutessasi asettaa nämä jokien kangastulosteet esille oleskelualueillesi. Anna niiden rauhallisen ja tutun luonteen rauhoittaa aistisi ja rentouttaa sielusi. Pelkkä näiden jokien kangastöiden tuijottaminen voi pyyhkiä pois kaikki päivän huolet ja ahdistukset.

Venevedet jokien kankaalle

Thames-joki kiemurtelee suur-Englannin halki, kun taas Seine-joki jakaa Ranskan molemmin puolin. Jangtse istuu majesteettisessa loistossaan Kiinassa, ja Hudson virtaa New Yorkin metropolin halki. Näistä hämmästyttävistä vesistöistä on tullut niin tuttu näky maailmassamme, että jos omassa maassa tai kaupungissa ei ole sellaista, tuntee usein olevansa sisämaassa ja hukassa. Kuten kaikkia luonnonvoimia, jokea voidaan käyttää sekä hyvään että pahaan. Jotkut näistä vesistöistä kuljettavat aluksia, jotka ovat täynnä ruokaa, lääkkeitä, elintarvikkeita, viljaa ja muita yhteiskuntaa auttavia tarvikkeita, kun taas toisia on käytetty huumausaineiden, aseiden ja muiden ihmisille haitallisten materiaalien kuljettamiseen. Photowall tarjoaa sinulle kolikon molemmat puolet "Florence Bridge" (Firenzen silta), "Summer Landscape with River" (Kesäinen maisema joen kanssa) ja "Aerial View of Manhattan at Sunset" (Ilmakuva Manhattanista auringonlaskun aikaan), jotka löytyvät sen upeasta jokien kankaalle tulostettujen vedosten kokoelmasta. Näissä kuvissa on jokia, jotka kiemurtelevat maailman kauneimpien paikkojen halki. Ripusta muutama näistä jokien kangastulosteista sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin olisit sulkemassa silmäsi höyrylaivassa, joka tekee tietään rauhallisen joen halki.

Ikoninen ja merkityksellinen

Egyptissä sijaitseva Niili on maailman pisin joki. Se halkoo useita alueita ennen kuin se laskee mereen. Jo muinaisina aikoina tämä vesistö on jättänyt jälkensä ihmiskunnan historian sivuille. Raamatun Mooseksen tarinassa heprealaisnainen Saara laittaa pikkuveljensä Mooseksen kaislikosta tehtyyn koriin ja antaa sen virrata Niiliä pitkin, jossa se päätyy faraon tyttären käsiin. Näin alkaa eeppinen tarina Exodus. Eufrat- ja Tigris-jokien kuvataan 1. Mooseksen kirjassa rajaavan maata, jota kutsuttiin aikoinaan Eedenin puutarhaksi ja jossa ensimmäinen mies ja nainen luotiin. Ja Jordan-joki on paikka, jossa Johannes Kastaja ja Jeesus Kristus tapasivat ja tunnustivat toistensa roolin ihmisten pelastamisessa. Photowall nostaa hattua maailman suurille joille upeassa joet-kangastulosteiden kokoelmassaan olevilla "New York Dreams", "River in the Forest" ja "Mountain Stream". Anna näiden hienojen jokien kangastöiden tuoda iloa ja valoa kotiisi.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.