Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

Jäätynyt - Magic Elsa - Canvastaulu - Lastenhuone

182

aihetta

Disney

Vanhoja Mikki Hiiri ja Höyrylaiva Villi -aiheisia sarjakuvia ja uudempia Toy Story ja Autot -aiheisia tauluja. Disneyn elämäniloa täynnä olevat hahmot ovat tunnettuja kaikkialla maailLue lisäämassa ja valloittaneet ihmisten sydämet. Kokonainen sukupolvi tietää tarkalleen, mitä “kohti ääretöntä ja sen yli” tarkoittaa, ja miljoonat, kaikenikäiset lapset ympäri maailmaa ovat varttuneet yhdessä Disneyn hienojen kertomusten parissa. Disney-elokuvat eivät enää ole vain lasten elokuvia. Niissä käsitellään perhettä, yhdessäoloa ja uskollisuutta. Eli rakkautta. Voit tuoda nämä kertomukset kotiisi Disney-aiheisilla canvastauluilla.

Nalle Puh

Maailmassa tuskin on toista yhtä rakastettua olentoa kuin tämä pienillä aivoilla varustettu karhu. Nalle Puhin loi A A. Milne vuonna 1926, mutta se mielletään sataprosenttisesti Disneyn tuotteeksi. Ensimmäinen Nalle Puh -elokuva Nalle Puh ja hunajapuu tehtiin Disneyn vielä eläessä, ja se kuvasti hienosti hänen näkemystään kertomusten sisällöistä. Valitse Puolen hehtaarin metsä ja sen mukavat asukkaat Kengu, Ruu, Ihaa, Nasu ja vanha viisas Pöllö, äläkä unohda itse Nalle Puhia ja Risto Reipasta esittäviä canvastauluja.

Autot

Nopeus... Minä olen nopeus. Kukapa ei muistaisi noita sanoja Autot-elokuvasta? Kukapa ei muistaisi Salama McQueenia, kun Martti opetti hänelle ystävyyden ja lojaalisuuden arvoja? Autot valloitti maailman ja nyt sinulla on mahdollisuus ilahduttaa lastasi tällä taululla.

Toy Story

Kohti ääretöntä ja sen yli! Kokonainen sukupolvi, joista useimmat ovat jo aikuisia saavat palan kurkkuun kuullessaan nämä kuuluisat sanat Disneyn Toy Storysta. Kertomus pojasta ja hänen leluistaan julkaistiin vuonna 1995, ensimmäinen Pixar Studion täyspitkä elokuva, joka vangitsi ihmisten sydämet välittömästi. Woody ja hänen ystävänsä olivat niin hauskoja, niin uskollisia, että maailma ei voinut muuta kuin rakastaa niitä. Elokuvalle on tehty jatko-osia, jotka ovat löytäneet uuden, yhtä ihastuneen yleisön kuin edeltäjänsä. Valitse lapsesi huoneeseen Disneyn Toy Story -canvastaulu. Ja muista, että ei ole olemassa mitään sääntöä, joka kieltäisi aikuisia valitsemasta Toy Story -julistetta kotinsa seinälle..ja canvastauluhan on taidetta,

Disney Fairies

Peter Panin ystävä Helinä-keiju on ehkä kuuluisin Disneyn keiju, mutta ei ainoa. Chloe, Fern, Glimmer ja Iridessa hypähtivät elokuvakankaalta suoraan katsojien sydämiin pysyvästi- Ilahduta lastasi ja valitse hänelle näitä ihania keiju-aiheisia canvastauluja.

Klassikot

Lähes satavuotisen olemassaolon aikana Disney on tehnyt valtaisan määrän elokuvia ja muita esityksiä, joista monet tulevat esille ehkä vain kerran kymmenessä vuodessa. Rudyard Kiplingin romaaniin perustuvassa Viidakkokirjassa oli animaatioelokuvien parhaat laulut. Siinä oli mukana myös Baloo, joka tuo monen mieleen epäonnistumiset, mutta joka on siitä huolimatta rakastettu hahmo ja tunteellinen Bagheera, joka puhuu aina järkeviä. 101 dalmatialaista, joka pohjautuu Dodie Smithin kirjaan, on ihastuttava kertomus uhkarohkeudesta ja urheudesta, joka on ilahduttanut lapsia ja aikuisia vähintään 60 vuoden ajan. Pinokkio ja Peter Pan ovat kummatkin rakastettuja hahmoja, jotka ovat säilyttäneet suosionsa monen vuoden ajan. Ja sirkuselefantti Dumbo, joka osaa lentää, joka on usean sukupolven ajan osoittanut lapsille, että hekin ovat jotain erikoista. Kerro lapsellesi näistä hahmoista ja sisusta hänen huoneensa Disney canvastauluilla.

Seikkailun henki

Liisa Ihmemaassa Aristokatit, Kaunotar ja Kulkuri, Prinsessa ja sammakko mm. Disney tarjoaa jokaiselle lapselle kertomuksen ja hahmon, jota he tulevat rakastamaan. Tuo haluamasi hahmo kotiin valitsemalal Photowallin Disney-aiheinen canvastaulu.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.