Tähtitiede & avaruus

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö yötaivaan kunnioitusta herättävä näkymä olisi yksi ihmeellisimmistä näkymistä, joita voit nähdä. Olipa kyseessä sitten yötaivaan kuva kaupungin yllLue lisäää tai yksityiskohtaisempi kuva viimeisestä rajasta kaikessa taivaallisessa loistossaan, vappupainatuksiemme tähtitiede- ja avaruusosio on upea lisä minkä tahansa kotisi huoneen sisustukseen. Istu alas ja ihaile maailmankaikkeuden ihmeitä mukavasti omassa kodissasi ja nauti samalla maailman parhaiden valokuvaajien ja taiteilijoiden parhaista kuvista.

Mitä tähtitiedeaiheinen kangaspainatus voi tehdä huoneeseen?

Kun lisäät minkä tahansa painatuksen kotisi sisustukseen, yksi tärkeimmistä asioista on lisätä mielenkiintoa. Tähtitieteestä inspiroituneella maalauksella saat paitsi upean kuvan itsessään, myös jotain, joka herättää avaruuden ja ihmettelyn tunteen. Tähtien ja niiden kuvioiden tutkiminen on käytäntö, joka on kiehtonut ihmistä jo esihistoriasta lähtien, ja se on jotain, johon me kaikki voimme samaistua - vaikka emme olisi koskaan ennen pitäneet kaukoputkea kädessä! Monissa kaupunkiympäristöissä valosaaste on niin suuri, että tähtien katselu ei ole käytännöllistä. Tähtitieteen kankaalle painetun painatuksen avulla voit kuitenkin tuoda taivaan kotiin, jossa voit katsella sitä mukavasti ja lämpimästi - puhumattakaan siitä, ettei sinun tarvitse valvoa koko yötä. Valittavana on lähiavaruuden, ulkoavaruuden ja Hubble-teleskoopin kuvia, halusitpa sitten herättää avaruudesta saatavan rauhallisuuden tunteen tai kenties jotain täysin dynaamisempaa, kuten värikkäitä galakseja, jotka loistavat kirkkaina miljardien kilometrien päässä. Minkä värimaailman kanssa sitten haluatkin sovittaa yhteen, löydät varmasti makusi mukaisen tähtitieteellisen kuvan. Monet suosituista valinnoistamme sisältävät kuvia maapallosta avaruudesta katsottuna ja syvänsinisiä kuvia, mutta myös karmiininpunaisia ja palanutta punaista on runsaasti, etenkin jos haluat aurinkokuvia. Voit halutessasi valita myös aurinkokunnan eri värisiä kaaviokuvia tai valita jotain täysin realistisempaa - valinta on sinun.

Avaruuden tutkimisen innoittamat kankaistulosteet

Se siitä, että katselet yöllistä taivasta maasta käsin tai katselet sitä kiertävistä teleskoopeista - entäpä avaruuden tutkimisen pelkkä dramaattisuus kankaalle valitun vedoksen aiheena? Seinätaiteemme tarjoaa niin paljon valinnanvaraa. Esimerkiksi avaruussukkulamaalauksemme, jotka kuvaavat avaruuteen rakettiraketteja laukaisevaa ajoneuvoa, tarjoavat hyvin erilaista dynamiikkaa kuin sisäänpäin kääntynyt kuva kuussa olevista kuun ajoneuvoista, jotka katsovat takaisin Maahan. Myös lastenhuoneisiin on useita vaihtoehtoja, joissa on tyyliteltyjä avaruuden tutkimusmatkailijoita ja raketteja toisiaan täydentävin sävyin. Sitten on kuvia, jotka tutkimusmatkailun edelläkävijät ovat itse asiassa ottaneet avaruudessa. Avaruuskävelyllä olevista astronauteista - jotka näkyvät alla olevan Maan dramaattisen maiseman yläpuolella - ja Apollo-lentojen kuun tutkimisen kukoistuskauden visuaalisista kunnianosoituksista löytyy jotakin kaikenlaisiin huoneisiin ja sisustustyyleihin.

Tähtimaisemia ja ihmeitä

Tuiki, tuiki pikku tähti... Me kaikki olemme miettineet, mitä tähdet todella edustavat. Vangitse tuo niiden kiehtovuuden tunne valitsemalla tähtimaisema-kangastuloste, joka voi kuvata mitä tahansa upeasta Linnunradasta kaikessa loistossaan aina kaukaisessa kauneudessa loistavaan Andromedan galaksiin. Ehkä sinua inspiroi enemmän Nirvana-aiheinen tähtikangas, joka edistää tietoisuutta ja suurta sisäistä rauhaa taivasta katsellessa. Monien mielestä tähtien voima piilee siinä, miten ne vaikuttavat jokapäiväiseen elämäämme, ja astrologisesti inspiroituneet maalauksemme tuovat tämän varmasti esiin. Maalaukset sopivat erinomaisesti minkä tahansa huoneen sisustukseen, ja ne kattavat kaikki eläinradan merkit Vesimiehestä Kaurismieheen, ja jokainen niistä on esitetty tähtikarttana, jossa on vastaavan merkin kuva.

UFO:t ja avaruusfantasia

Ei unohdeta, että avaruus on mielikuvituksen paikka. Kuvavalikoimamme kuvastaa todella tätä, ja etsitpä sitten klassista lentävää lautasta vanhanaikaista seepianväristä kuvaa tai kenties jotain modernimpaa, meillä on jotain sopivan inspiroivaa. Mitäpä jos harkitsisit vaikkapa jonkin Star Wars -aiheisen kollaasimme valitsemista. Ne sopivat erinomaisesti teemahuoneisiin, leikkihuoneisiin ja ovat myös loistavia lisäyksiä kotiteatterin lavasteisiin. Tarjolla on jokaiselle jotakin aina ikonisia kuvioita, kuten Millennium Falcon, sisältävistä kankaista legendaarisiin palkkionmetsästäjiin keskittyviin kankaisiin, jotka ovat erittäin menestyksekkään elokuvasarjan legendaarisia palkkionmetsästäjiä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1