Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-2- päivän kuluessa.

Disney Classics - 101 Dalmatians - Canvastaulu - Lastenhuone

10

aihetta

Disney – klassikot

Liisa Ihmemaasta Pinokkioon, koe maaginen Disney jokaisessa kauniisti suunnitellussa, laadukkaassa canvastaulussa. Jokainen taulu vangitsee mielikuvituksen ja kauneuden, kun katsot DLue lisääisneyn rakastettuja animaatiohahmoja. Jokainen näistä valloittavista tauluista tuo esiin ihanat yksityiskohdat, joiden vuoksi nämä hahmot ovat osa lasten elämään sukupolvesta toiseen.

Lapsuuden muistoja

Olla mukana niiden seikkailuissaan, kuulla niiden kertomukset ja matkata niiden monissa seikkailuissa on perinteinen asia lapsille ja aikuisille ympäri maailman. Nämä canvastaulut esittävät yksittäisen hetken jokaisesta kertomuksesta ja pitävät sisällään klassisen Disneyn ihmeen. Maailmassa on tuskin lasta, joka ei olisi viettänyt tunteja pojan parissa, joka ei halunnut kasvaa aikuiseksi ja hänen ystäviensä seurassa, kun he taistelivat merirosvoja ja nukkumaanmenoaikoja vastaan tai matkasivat peilin läpi maailmaan, jossa oli mitä kummallisempia eläimiä ja komenteleva monarkki. Miljoonat ovat seuranneet pienen pojan seikkailuja viidakossa, ystävystyneet leppoisan karhun ja pienen elefantin kanssa.

Herätä eloon maaginen maailma

Jaa näiden kertomusten tuottama ilo lasten ja rakkaiden kanssa, jokainen korkealuokkainen canvastaulu esittää hetkeä, joka on vangittu tavalla, joka lyö laudalta tavallisen taulun. Lapset rakastavat kirkkaita värejä ja kiinnittävät huomiota jokaisen hahmon kasvoihin. Aikuiset näkevät näiden muistorikkaiden hahmojen tarkat yksityiskohdat, laadukkaasti luodut realistiset kuvat tavalla, jonka vain canvastaulu pystyy tarjoamaan. Näiden taulujen laatu herättää maagisen maailman eloon ja tuo mieleen saman jännityksen, kun filmi nähtiin ensimmäistä kertaa. Ne ovat erinomaisia keskustelunaiheita, valaisevat taatusti huonetta ja täyttävät sen ilolla ja lapsen mielikuvituksella. Ne ovat sydäntä lämmittäviä, täysvärisiä kertomuksia. Parasta kaikessa on, että valittavana on useita hahmoja, joten kaikki voivat löytää oman suosikkitaulunsa ja jos niiden joukosta on vaikea valita, niiden joukosta voi valita usemapia. Mitä sitten valitsetkin, nämä ihanat taideteokset tulevat taatusti olemaan osa kotisi sisustusta monien sukupolvien ajan.
Tuotetiedot
10 aihetta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–2 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.