Vintageautot

Siitä lähtien, kun Henry Ford rakensi ensimmäisen polttomoottoriauton vuonna 1896, ihmiset ovat olleet kiehtovia ja ihastuneita hänen keksintöihinsä. Ihmisten silmissä on ihmetystä, kLue lisääun kiiltävä uusi auto saapuu tehtaalta. Ihmisen ja koneen välillä on luontainen yhteys, jonka auto on tuonut täysin esiin. Moottorin käyntiä ja tuulta hiuksissa, kun vauhti nousee ja vie meidät uudelle jännityksen tasolle, ei voi täysin kuvata. Photowall kunnioittaa tällaista kulkuneuvoa omalla vintage-autojen kankaankuvituskokoelmallaan. Ripusta nämä vintage cars -kangastulosteet olohuoneesi seinille ja anna tilalle liikkeen ja tarkoituksenmukaisuuden tunnetta. Nämä vintage cars -kangaspainatukset muistuttavat meitä siitä, missä olemme olleet ja minne olemme menossa. Anna perheesi ja ystäväsi ihastella ja ihailla näitä upeita vintage cars -kanvaasipainatuksia. Todista, kun he kieltäytyvät poistumasta tästä tilasta ja yrittävät viipyä siinä niin kauan kuin on inhimillisesti mahdollista kaikkien näiden vintage cars -kangastulosteiden ollessa seinillä Nämä kuvat ovat takuuvarma hitti kodissasi.

Klassiset vintage-autot -kangastulosteet

Eri puolilla maailmaa tämän kiehtovan keksinnön kunniaksi järjestettävät kilpailut kantavat ennennäkemätöntä arvovaltaa ja glamouria kaikille sen mestareille. Vuosikausiautot ovat myös olleet statussymboli, joka kertoo henkilön asemasta yhteiskunnassa. Se kertoo ihmisen mausta, mielialasta, sosiaalisesta asemasta ja siitä, millaisena hän haluaa tulla nähdyksi lähimmäistensä keskuudessa. Mies, joka ajaa farmariautoa kaikkine turvallisuutta, hyödyllisyyttä ja toimivuutta edistävine kelloineen ja pilleineen, haluaa maailman näkevän hänet vakaana ihmisenä, jolla on vahvat perhejuuret ja joka välittää perinteisistä arvoista. Se kertoo myös hänen tarpeestaan tehokkuuteen ja taloudelliseen järkevyyteen. Urheiluautoa ajava mies, olipa kyseessä sitten uusin painos tai klassikko, ilmoittaa maailmalle olevansa huoleton seikkailija. Photowall antaa sinun osallistua tähän hienoon perinteeseen, sillä sen huomattavassa vintage-autojen kankaalle painettujen vedosten kokoelmassa on "Winning 300SLR and Bussard", "Who Me" ja "Come with Me in the Morning Light". Ripusta muutama näistä vintage cars canvas -vedoksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi Henry Ford, joka tarkastelee viimeisimpiä saavutuksiasi. Voit myös halutessasi asettaa nämä vintage-autot-kangastulosteet esille vapaa-ajanviettotiloihisi.

Ajanmukaiset vintage cars -kankaankuvatulosteet

Urheiluauto tai harrasteauto on auto, joka on suunniteltu erityisesti nopeutta, tarkkaa käsittelyä ja jännitystä varten. Ne saivat alkunsa Euroopassa viime vuosisadan alussa, ja näiden ylellisten kulkuneuvojen valmistus on siitä lähtien kehittynyt usean miljardin dollarin teollisuudeksi. Vuosina 1895-1915 näitä ajoneuvoja kutsuttiin matkailuautoiksi tai roadstereiksi. Vasta vuonna 1919 Yhdistyneessä kuningaskunnassa ilmestyvä The Times -sanomalehti keksi termin "urheiluautot". Vintage-autot -kangaspainatuksemme auttavat kertomaan tarinan tästä ihmeellisestä keksinnöstä. Nämä erinomaiset vintage cars -kankaalle painetut vedokset kunnioittavat näitä hienoja alkuja tarjoamalla sellaisia tuotteita kuin "PreWar Siberpfeil Racing Car BW" ja "SSK Morning Ride". Urheiluauton perinteisin muotoilu oli roadster. Se oli kaksipaikkainen, jossa ei yleensä ollut kattoa. Useimpia näistä autoista ei vielä tänäkään päivänä ole valmistettu enempää kuin kahdelle matkustajalle. Sen pääpaino on nopeudessa ja tyylissä, ei taloudellisuudessa ja hyödyllisyydessä. Vintage-autojen on kuitenkin omaksuttava myös katolla varustettujen harrasteajoneuvojen määritelmä.

Tyylikkäitä ja haluttuja

Vuosien saatossa ihmisten ihastus näitä hämmästyttäviä ajoneuvoja kohtaan on johtanut lukuisten kilpailujen lisääntymiseen ympäri maailmaa. Miljoonat fanit seuraavat näitä tapahtumia, ja television tulon jälkeen niitä on televisioitu ympäri maailmaa. Vintage-autot-kangaspainatuksemme auttavat juhlistamaan tämän upean luomuksen kehitystä. Muutamia maailman merkittävimpiä kilpailuja ovat Le Mansin 24 tunnin kilpailu, joka järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 1923. Se järjestetään Le Mansin kaupungissa Ranskassa, ja sitä kutsutaan kestävyyden ja tehokkuuden Grand Prix -kilpailuksi. Photowall kunnioittaa tätä kestävyyden ja lujuuden testiä upeassa vintage-autojen kankaankuvapainatuskokoelmassaan olevilla "Le Mans Racing", "My first and second car-BW" ja "Rear Vintage Car". Ripusta muutama näistä vintage cars -kangastulosteista eteiseen, jotta saat lisää kaivattua elämää näihin laiminlyötyihin tiloihin. Nämä vintage cars canvas prints tekevät huoneesta toiseen siirtymisestä opetuksen näiden ajoneuvojen kehityksestä. Voit myös ripustaa muutaman näistä vintage cars -värikangastulosteista oleskelualueillesi antamaan tilalle koon ja vapauden tunteen.
Tuotetiedot