Autot

Klassisten runkorakenteiden ja maalipintojen viimeistelyjen yhteydessä vuosien varrella ei voisi ehkä uskoa, että autot ovat viime vuosisadan yksi ikonisin designtyyppi. Koska autoja Lue lisääon niin monen mallisia, hohtavia urheiluautoja, robusteja nelivetoja mm, on hiukan ihme, että niitä kuvataan kerta kerran jälkeen kaikenlaisissa teoksissa ja tauluissa. Photowallilla on loistava valikoima autoaiheisia canvastauluja, joiden joukosta voit valita juuri mieleisesi. Tuo avoimen valtatien tunne kotiisi valitsemalla valokuvatapetti tai canvastaulu laajasta autojen valikoimasta. Tarjonta on suuri ja tyydyttää kaikkein vaativammankin autohullun toiveet.

Kilpa-ajojen klassinen aikakausi

Monet mieltävät kilpa-autoaiheisen canvastaulun kotinsa seinällä autourheilun kultaisiin vuosiin. Kaikkein jännittävimmät kilpa-ajot ajettiin, kun moottori- ja ajoneuvoteknologia olivat kehitysvaiheessa ja kilpa-autojen suunnittelu tuntui tarjoavan loputtomia mahdollisuuksia. Sitä varten me olemme valmistaneet joitakin loistavia canvastauluja kuten Le Mans, jossa kaksi autoa taistelevat voitosta ja kestävyydestä sodanjälkeisellä aikakaudella. Samoin GP Wagen, joka on saatavissa sekä värillisenä että monotonisena, kuvaa radalle pääsyä odottavaa roadsteria varikolla. Vintage-kilpa-autojen rakastajat löytävät myös Templarin Hirondelin tai Morgan SS:n radalla, upeita designeja, joissa yhdistyy nopeus, tehoa eikä ihan vähän silkkaa kilpailun ihanuutta.

Suuri amerikkalainen auto

Amerikkalaisia autoja esittävät taulut ja kuvat saavat mielikuvituksemme liikkeelle. Se johtuu ehkä siitä, että olemme nähneet ne niin monessa 50-, 60- ja 70-luvun klassisessa Hollywood-elokuvassa. Me liitämme ne amerikkalaiseen kulttuuriin ja erityisesti elokuvien amerikkalainen musiikki tekee niistä elokuvien keskipisteitä. Katso esimerkiksi Elviksen Truck Sun Records -taulua, joka vie meidät takaisin King of Rock 'n Rollin aikaisiin levytyksiin. Tai haluat ehkä valita Saturday Night Fever -elokuvan virtaviivaisen mallin neon-valoilla, kiiltävällä kromilla ja monella hevosvoimalla kuten klassisissa elokuvissa ’American Graffiti' tai 'Grease'. Ne, joiden mielestä amerikkalaisten autojen suuruus on yhtä kuin suuret valtatiet ja loputtomat aurinkoiset päivät, voivat valita Cadillac canvastaulun. Klassinen autosuunnittelu takaapäin kuvattuna sekä taustalla pilvetön taivas ja palmut.

Eurooppalaiset klassikot

Vaikka ei ole paljonkaan epäilystä siitä, että amerikkalaiset autot sopivat parhaiten taulujen ja canvastaulujen motiiveiksi, monien mielestä enemmän kompakti eurooppalainen autoteollisuus tarjoaa jotain vieläkin jännittävämpää. Täydellinen esimerkki sellaisesta on eurooppalaisten valmistajien Porsche 911 -taulu. Taulussa on kuvattu Porschen tunnetuin malli sen parhaasta kulmasta – takaosasta – 911 näyttää upealta missä huoneessa tahansa ja on väriltään kirkkaan hopea. Toinen saksalainen aina yhtä suosittu auto on Mercedes 300 SLR, joka on monen autoentusiastin mielestä vertaansa vailla oleva klassinen design. Ne jotka haluavat tuntea paikan, jossa auto on kuvattu, voivat valita B15 in Paris ja Citroen in Paris taulut, jotka kummatkin tuovat esiin ranskalaisten suunnittelijoiden mallit vuosikymmenien ajalta. Ehkä kaikkein hämmästyttävämmät automallit tulevat italialaisilta suunnittelijoilta, erityisesti super-autojen kohdalla. Katso Lamborghinia ja Lamborghinia takaapäin, joiden katseleminen on vertaansa vailla oleva nautinto. Ne sopivat koteihin, joissa arvostetaan tyyliä sekä hallittua voimaa.

Taulun valitseminen värin mukaan

Kun valitset valokuvasta tehdyn canvastaulun, väriyhdistelmällä voi olla suuri merkitys erityisesti silloin, kun se sijoitetaan huoneeseen, jossa on jo oma sisustustyyli. Kun halutaan kirkkaita sävyjä, Superlegerra sopii kirkkaankeltaisen urheiluauton viereen. Kun halutaan kirkkaita sävyjä, Superlegerra sopii kirkkaankeltaisen urheiluauton viereen. Saleen S7 Blue on toinen hyvä vaihtoehto huoneisiin, joissa on harmaita, hopeanvärisiä ja taivaansinisiä sävyjä. Saleen S7 Blue on toinen hyvä vaihtoehto huoneisiin, joissa on harmaita, hopeanvärisiä ja taivaansinisiä sävyjä.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.