Autot

Joitakin klassisia korimalleja ja monenlaisia maalipintoja on käytetty vuosien varrella, joten ei ole epäilystäkään siitä, etteivätkö autot olisi yksi viime vuosisadan ikonisimmista mLue lisääuotoilutyypeistä. Nelipyöräisiä ajoneuvoja on niin monia malleja, kiiltävistä urheiluautoista vankkoihin nelivetoisiin, ettei ole ihme, että ne esiintyvät yhä uudelleen kaikenlaisissa taideteoksissa ja maalauksissa. Photowallilla on tarjolla upea valikoima autopohjaisia kankaita, joista voit valita, olipa henkilökohtainen makusi mikä tahansa. Näytä avoimen tien henki omassa kodissasi valitsemalla maalaus tai valokuvattu kankaalle painettu vedos laajasta autoluokasta. Valinnanvaraa riittää pitämään vannoutuneimmankin bensiinin ystävän tyytyväisenä.

Klassisen kilpaurheilun aikakausi

Monille ajatus kilpa-auton kankaalle painetusta kankaasta kodissaan, joka koristaisi seinää, liittyy autourheilun loistovuosiin. Joitakin kaikkein jännittävimpiä kilpa-ajoja tapahtui silloin, kun moottori- ja ajoneuvotekniikkaa kehitettiin ja kilpa-autojen suunnittelussa näytti olevan rajattomat mahdollisuudet. Tätä varten olemme tuottaneet joitakin upeita kankaalle painettuja kuvia, kuten Le Mans, jossa kaksi autoa taistelee ylivoimasta sodanjälkeisen kestävyyskisan kohtauksessa. Samoin GP Wagen, joka on saatavana sekä värillisenä että yksivärisenä, esittää varikollaan olevaa roadsteria, joka näyttää olevan valmiina syöksymään radalle. Vanhojen kilpa-autojen ystäville Templars Hirondel tai Morgan SS at the Track ovat myös hienoja malleja, joista välittyy nopeus, voima ja ei suinkaan vähäinen määrä pelkkää kilpa-autoilun siroutta.

Suuri amerikkalainen auto

Amerikkalaisissa autoissa on jotain niin mieleenpainuvaa, kun niitä käytetään maalauksissa tai vedoksissa. Ehkä se johtuu siitä, että olemme nähneet niin monia 50-, 60- ja 70-luvun klassisia Hollywood-elokuvia, joissa ne ovat esiintyneet. Toisaalta saattaa olla myös niin, että ne liittyvät amerikkalaiseen kulttuuriin ja erityisesti Yhdysvaltojen musiikkikulttuuriin, mikä tekee niistä niin keskeisiä kohteita. Katso esimerkiksi erinomainen Elvis Truck Sun Records -maalaus, jossa muistellaan rock 'n rollin kuninkaan varhaisimpia äänityksiä. Vaihtoehtoisesti voit valita mieluummin Saturday Nightin ihanan virtaviivaisen ilmeen, jossa on neonvaloja, kiiltävää kromia ja paljon hevosvoimia kohtauksessa, joka voisi olla peräisin American Graffitin tai Greasen kaltaisesta klassikkokohtauksesta. Niille, jotka yhdistävät amerikkalaisten ajoneuvojen suuruuden avoimeen tiehen ja loputtomilta tuntuviin aurinkoisiin päiviin, Cadillac on juuri sinulle sopiva kangaspainatus. Siinä on autosuunnittelun klassikon takaosa, taustalla pilvetön taivas ja rivi palmuja.

Eurooppalaiset muotoiluklassikot

Vaikka harva voi epäillä, etteivätkö amerikkalaiset autot olisi maalausten ja kangaspainatusten aiheena erittäin erottuva, monien mielestä usein pienikokoisempi eurooppalainen autoteollisuus tarjoaa jotain vieläkin näyttävämpää. Täydellinen esimerkki eurooppalaisista valmistajista inspiraationsa saaneista taideteoksista on Porsche 911 -painatus. Katsomalla Porschen luultavasti tunnetuinta muotoilua sen parhaasta kulmasta - takaa - 911 näyttäisi upealta missä tahansa kodin huoneessa, ja se on esitetty tässä vedoksessa koskemattomana hopeisena. Toinen saksalainen auto, joka on esillä valikoimassa, on ikisuosittu Mercedes 300 SLR, jota monet autoilijat pitävät vertaansa vailla olevana muotoiluklassikkona. Niille, jotka haluavat autovalintansa rinnalle paikan tunnun, B15 in Paris ja Citroen in Paris ovat ihanteellisia valintoja. Molemmat heijastavat ranskalaisten suunnittelijoiden panosta automuotoihin vuosikymmenten aikana. Ehkä hämmästyttävimmät automuodot, joita on koskaan tehty, ovat kuitenkin italialaisten suunnittelijoiden ansiota, etenkin kun on kyse superautoista. Katso Lamborghini ja Lamborghini from Behind, jotka molemmat tarjoavat vertaansa vailla olevaa katseltavaa. Ne ovat täydellisiä kodin koristeita, jotka puhuvat sekä tyylistä että hallitusta voimasta.

Painatuksen valitseminen värin perusteella

Kun valitset valokuvasta tehtyä kangaspainatusta, värimaailma voi olla yhtä tärkeä kuin kuva-aihe, varsinkin jos se on esillä huoneessa, jonka sisustustyyli on jo valmiiksi määrätty. Jos haluat kirkkaita sävyjä, valitse esimerkiksi Superlegerra, joka on urheiluauton sivukuva elävän keltaisena. Morgan Autumn -valikoimassa klassinen brittiläinen urheiluauto on väriltään mutainen kilpa-autonvihreä ruskean ja kultaisen lehden päällä, ja se tarjoaa hillitymmän, mutta ei vähemmän dramaattisen paletin. Saleen S7 Blue on toinen hyvä vaihtoehto huoneisiin, joissa on kauttaaltaan harmaan, hopean ja taivaansinisen sävyjä. Luultavasti laajin värivalikoima on kuitenkin varattu Disneyn Autot-sarjasta peräisin oleville kuoseille, joissa violetteja, vihreitä ja - tietenkin - Salama McQueenin omaleimaista punaista löytyy runsaasti.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.