Muotopuutarhat

Muodolliset puutarhat ovat yksi maailman tyylikkäimmistä puutarhaviljelyn näytteistä. Ne ovat kaiken kauniin, valoisan ja värikkään juhlaa. Niitä on runsaasti palatseissa, suurlähetysLue lisäätöissä, linnoissa, kolosseumeissa ja muissa majesteettisissa ja tärkeissä paikoissa. Näiden puutarhojen huolellinen ja pikkutarkka muotoilu on monien vuosien suunnittelun ja organisoinnin tulos. Vain yhden tällaisen maisemoinnin mestariteoksen toteuttaminen vaatii lukuisia eri aloja, eikä niiden ylläpito ja kunnossapito ole myöskään naurun asia. Photowall tekee kunniaa näille hämmästyttäville ihmisen tekemille saavutuksille omassa muodollisten puutarhojen kankaalle tulostettujen kankaiden kokoelmassaan. Nämä henkeäsalpaavat teokset vievät sinut taatusti joihinkin maailman kauneimmista puutarhoista ja antavat sinun paistatella niiden upeissa väreissä ja vangitsevassa säteilyssä ilman, että sinun tarvitsee poistua kodin mukavuudesta. Kuvittele, että istut jossakin näistä upeista paikoista, siemailet teetä ja keskustelet ystävien kanssa näiden muodollisten puutarhojen kankaiden avulla. Niitä on saatavana monenlaisia malleja ja värejä, joista vaativa herrasmies tai rouva voi valita. Nämä muodolliset puutarhat -kangaspainatukset tuovat taatusti väriä ja jännitystä kotisi jokaiseen huoneeseen.

Värit muodollisissa puutarhoissa -kangastulosteissa

Ensimmäisen Mooseksen kirjassa sanotaan, että Jumala loi miehen ja naisen ja antoi heidän elää täydellisyyden puutarhassa, jossa kaikki, mitä he koskaan haluaisivat tai tarvitsisivat, oli helposti saatavilla. Vasta perisynnin tapahtuessa ensimmäiset esi-isämme joutuivat Kaikkivaltiaan vihaan, joka ajoi heidät pois tästä Eedenin puutarhasta. Ehkä juuri tämä kohtalokas karkotus on vetänyt ihmistä puoleensa virallisten puutarhojen kauneutta niiden ensimmäisestä perustamisesta lähtien. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden saada oman pienen siivun täydellisestä puutarhasta oman kotisi sisälle, kun sen hienoon muodollisten puutarhojen kankaankuvituskokoelmaan kuuluvat "Paradise Garden", "Tropical Garden" ja "Stairs in the Great Garden". Nämä ainutlaatuiset muodolliset puutarhat -kangastulosteet sopivat hyvin pastelliväriseen taustaan ja voivat istua kauniisti lähes mihin tahansa huoneeseen talossasi. Jopa lastesi leikkihuoneet ja nukkumahuoneet saavat paljon piristystä näistä hämmästyttävistä muodollisista puutarhoista kertovista kankaista. Ne tarjoavat paitsi tuntikausia ihailua myös tutustuttavat lapsesi hienostuneen puutarhanhoidon taiteeseen.

Eleganssia muodollisissa puutarhoissa -kangastulosteet

Muodollisia puutarhoja on runsaasti lähes kaikissa maailman maissa. Japanilaisilla on oma versionsa zen-puutarhoista, kuten "Rauhallinen zen-järvi ja bonsaipuut Tokion puutarhassa", joka antaa tunteen henkisyydestä ja ykseydestä luonnon kanssa. On myös "Sunset by the Bay", joka on kunnianosoitus vanhalle iloiselle Englannille. On myös "Villa del Balbianello", joka kuvaa vehreää ja taidokkaasti sommiteltua puutarhaa Italian järvimaalla. Nämä ovat vain esimakua ainutlaatuisista ja kutsuvista teoksista, jotka ovat esillä muodollisten puutarhojen kankaankuvituskokoelmassamme. Niiden väriloisto ja väriloisto eivät ainoastaan lisää upeutta asuintiloihisi, vaan ne voivat myös tarjota kipeästi kaivattua rentoutumista väsyneelle mielelle rankan työpäivän jälkeen. Muodolliset puutarhat -kangaspainatuksemme eivät kuitenkaan lopu tähän. Ne voivat viedä sinut homoiseen Pariisiin "Syksy Pariisissa" ja "Provencen puutarha" -teoksillamme tai viedä sinut Saksaan "Schonbrunnin puutarha" -kuvallamme, joka löytyy laajasta muodollisten puutarhojen kangaspainatuskokoelmastamme. Photowallin hienojen kappaleiden valikoimalle ei näytä olevan loppua, kun se tarjoaa sinulle tämän hienon kodin koristeiden valikoiman.

Paratiisi maan päällä

Joistakin tämän planeetan maineikkaimmista puutarhoista mielikuvituksellisiin puutarhoihin, jotka asuttavat hedelmällisiä tiloja mielessämme, Photowallilla on tarjontaa jokaiseen näistä nautinnoista. "Renessanssipolkumme", "Taikalinnamme", "Merimaisemamme" ja "Viheriöivä puutarhamme" ovat vain muutamia muistutuksia siitä, että nämä muodolliset puutarhojen kangaspainatukset ulottuvat mielikuvituksesi rajoihin asti. Mikään maisema ei ole liian henkeäsalpaava, mikään kukka ei ole liian värikäs, mikään sommitelma ei ole liian monimutkainen, ettemme pystyisi tuomaan sitä kotisi mukavuuteen. Jokainen yksittäinen teos on valmistettu ja suunniteltu hienostuneen kaupunkilaisen makua ja mieltymyksiä silmällä pitäen. Pyydä perhettäsi istumaan ruokapöydän ympärille, kun yksi näistä tulosteista on kehystettynä sen yläpuolella, ja sydämellisempi ja nautinnollisempi ateria-aika on sinulle ennennäkemätön. Ne ovat takuuvarma hitti myös vieraidesi keskuudessa, sillä he voivat kertoa matkoistaan ympäri maailmaa näiden häikäisevien muistutusten avulla maista, joissa he ovat käyneet. Tunnit lentävät huomaamatta kaiken sen hauskuuden keskellä, jota voitte pitää. Pidä siis kiirettä ja nappaa oma kokoelmasi näistä muodollisista puutarhoista valmistetuista kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1