Kotipuutarhat

Kotipuutarhat ovat yksi maailman herttaisimmista puutarhanhoidon näytteistä. Ne ovat kaiken kauniin, valoisan ja värikkään juhlaa. Niitä on runsaasti kodeissa, kouluissa, hostelleissaLue lisää, jalkakäytävillä ja muissa jokapäiväisissä paikoissa. Näiden puutarhojen huolellinen ja huolellinen muotoilu on monien vuosien suunnittelun ja organisoinnin tulos. Jo yhdenkin tällaisen maisemoinnin mestariteoksen valmistuminen vaatii lukuisia eri aloja, eikä niiden ylläpito ja kunnossapito ole myöskään naurun asia. Photowall kunnioittaa näitä hämmästyttäviä inhimillisiä ponnisteluja omassa kotimaisten puutarhojen kankaankuvapainatuskokoelmassaan. Nämä kotipuutarhat-kangastulosteet vievät sinut taatusti joihinkin maailman sydäntälämmittävimpiin kuuluviin puutarhoihin, ja voit paistatella niiden upeissa väreissä ja valloittavassa säteilyssä ilman, että sinun tarvitsee poistua kodin mukavuudesta. Kuvittele, että istut jossakin näistä komeista paikoista, siemailet teetä ja keskustelet ystävien kanssa näiden kotipuutarhat-kangastulosteiden avulla. Niitä on saatavana monenlaisia malleja ja värejä, joista vaativa herrasmies tai rouva voi valita. Nämä kotipuutarhat-kangastulosteet tuovat taatusti väriä ja jännitystä kotisi jokaiseen huoneeseen.

Kotimaisten puutarhojen kankaankuvapainatukset

Ensimmäisen Mooseksen kirjassa sanotaan, että Jumala loi miehen ja naisen ja antoi heidän elää täydellisyyden puutarhassa, jossa kaikki, mitä he koskaan haluaisivat tai tarvitsisivat, oli helposti saatavilla. Vasta perisynnin tapahtuessa ensimmäiset esi-isämme joutuivat Kaikkivaltiaan vihan kohteeksi, joka ajoi heidät pois tästä Eedenin puutarhasta. Ehkä juuri tämä kohtalokas karkotus on vetänyt ihmistä puoleensa kotipuutarhojen kauneutta niiden ensimmäisestä perustamisesta lähtien. Photowall antaa sinulle mahdollisuuden saada oman pienen siivun täydellisestä puutarhasta oman kotisi sisälle, kun sen ainutlaatuiseen kotipuutarhojen kankaankuvituskokoelmaan kuuluvat "Window with a View", "April Cottage" ja "Garden Holiday". Nämä ainutlaatuiset kotipuutarhat-kangastulosteet sopivat hyvin yhteen pastellinvärisen taustan kanssa, ja ne sopivat kauniisti lähes mihin tahansa huoneeseen talossasi. Jopa lastesi leikkihuoneet ja nukkumahuoneet saavat paljon piristystä näistä hämmästyttävistä kotipuutarhat-kangastulosteista. Nämä kotipuutarhat-kangastulosteet tarjoavat paitsi tuntikausia ihailua myös tutustuttavat lapsesi hienostuneen puutarhanhoidon taiteeseen.

Kotimaisten puutarhojen vapputulosteet

Kotimaisia puutarhoja on runsaasti lähes kaikissa maailman maissa. Ranskalaisilla on oma versionsa puutarhoista, kuten "Puutarha-Claude Monet", joka antaa tunteen henkisyydestä ja ykseydestä luonnon kanssa. On myös "Victorian Home", joka on kunnianosoitus vanhalle iloiselle Englannille. On myös "Mountain Garden", joka kuvaa rehevää ja taidokkaasti sommiteltua puutarhaa Italian järvimaalla. Nämä ovat vain esimakua ainutlaatuisista ja kutsuvista teoksista, jotka ovat esillä kotimaisten puutarhojen kangaspainatuskokoelmassamme. Niiden väriloisto ja väriloisto eivät ainoastaan lisää upeutta asuintiloihisi, vaan ne voivat myös tarjota kipeästi kaivattua rentoutumista väsyneelle mielelle rankan työpäivän jälkeen. Mutta tarjontamme ei lopu tähän. Ne voivat viedä sinut homoiseen Pariisiin "Romanttinen kuja" ja "Kasvikatu" -teoksillamme tai viedä sinut Saksaan "Kaunis kukkatalo" -kuvallamme laajassa kotimaisten puutarhojen kangaspainatuskokoelmassamme. Näyttää siltä, että Photowall voi tarjota sinulle loputtomasti hienoja kappaleita kotipuutarhojen vapputulosteiden kiehtovassa kokoelmassaan.

Viljelty ja rauhallinen

Joistakin tämän planeetan hellyttävimmistä puutarhoista mielikuvituksellisiin puutarhoihin, jotka asuttavat hedelmällisiä tiloja mielessämme, Photowallilla on tarjontaa jokaiseen näistä nautinnoista. Nämä kotimaiset puutarhat -kangastulosteet ulottuvat niin pitkälle kuin mielikuvituksesi rajat sallivat. Mikään maisema ei ole niin henkeäsalpaava, mikään kukka ei ole niin värikäs, mikään sommitelma ei ole niin monimutkainen, ettemme pystyisi tuomaan sitä oman kotisi mukavuuteen. Jokainen kotipuutarhojen kankaankuvapainatusten kappale on valmistettu ja suunniteltu hienostuneen kaupunkilaisen makua ja mieltymyksiä silmällä pitäen. Pyydä perhettäsi istumaan ruokapöydän ympärille, kun yksi näistä kotimaisten puutarhojen kangaspainatuksista on kehystetty sen yläpuolelle, ja sydämellisempää ja nautinnollisempaa ateriaa et tule koskaan kokemaan. Nämä kotimaiset puutarhat -kangastulosteet ovat takuuvarma hitti myös vieraidesi keskuudessa, sillä he voivat kertoa matkoistaan ympäri maailmaa näiden häikäisevien muistutusten avulla maista, joissa he ovat käyneet. Tunnit lentävät huomaamatta kaiken hauskanpidon keskellä. Ei ole huonetta tai seinää, jota ei voisi herättää henkiin näillä kotimaisilla puutarhat-kangastulosteilla. Pidä siis kiirettä ja nappaa oma kokoelmasi näistä kotimaan puutarhojen kangaspainatuksista jo tänään.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1