Puutarhat

Kun sisustuksessa on jotain luontoaiheista, se antaa sisustukselle aina erilaisen ja orgaanisemman tunnelman. Photowallin hienolla puutarhat-kangastulosteiden valikoimalla voit koristLue lisääella seinäsi Versaillesin upeasti hoidetuilla puutarhoilla tai englantilaisen maalaispuutarhan eloisilla muodoilla ja väreillä ja paljon muulla. Olipa mieltymyksesi sitten kaunistunut ja kiillotettu tai villi ja vilkas, puutarhat-kangastulosteet voivat olla ihanteellinen väline minkä tahansa asuin-, yritys- tai vapaa-ajan huoneen elävöittämiseen. Kuvittele, että sisätiloissasi on raikkaiden peltojen ihanat sävyt ja viljeltyjen kasvien luontainen viehätysvoima yhdessä valitsemiesi huonekalujen ja värimaailman kanssa. Voit käytännössä nähdä huoneen valaistuvan ja heräävän eloon tyylillä ja intohimolla, kun käytät puutarhakangastulosteita.

Dossier on gardens canvas prints

Kotimaisten puutarhojen alkuperä on kirjatun historian ulottumattomissa. Vanhimmat kuvatallenteet kotipuutarhoista ovat kuitenkin peräisin muinaisesta Egyptistä, ja ne osoittavat niiden olleen hämmästyttävän samankaltaisia kuin nykyaikaiset kotipuutarhat. Egyptiläisissä hautamaalauksissa esitetyt puutarhat olivat tietenkin rikkaiden puutarhoja. Puutarhat-kangastulosteiden valikoimassamme on runsaasti ylellisyyttä, mutta siihen on sisällytetty myös sananlaskun maakunnan charmia. Jokaisella kulttuurilla on menneisyydessään jonkinlainen historiallinen puutarha, minkä vuoksi meillä on myös motiiveja, jotka ulottuvat kauas tähän kauniiseen maailmaan. Runsaasta aukiosta Euroopassa, kuten teoksessa nimeltä "Vigelandin veistospuisto Oslossa, Norjassa", ja tyylikkäästä kartanosta Aasiassa, kuten motiivissa nimeltä "Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo", trooppiseen paratiisiin, joka on esillä puutarhat-kangaspainatuksissa, jotka on eritelty kohdassa "Hammock in Santa Teresa, Costa Rica", kaikille löytyy jotakin jaettavaa.

Suuri sekoitus

Valikoimastamme puutarhat-kangastulosteita löydät tosielämän valokuvia, joissa on niin runsaasti yksityiskohtia, että voit melkein haistaa kukat, ja taideteoksia, jotka ovat niin kauniita, että ne saavat sinut haluamaan rakentaa ikioman puutarhan heti. Piditpä sitten sivistyneestä tai villistä, surrealistisesta tai todellisesta, puutarhat-kangastulosteet voivat olla juuri oikea tapa piristää tylsää tai liian tavallista huonetta tuomalla kaupunkielämään vähän ulkoilmaa. Jos haluat edellä mainitun laadukkaan valokuvan, kuten teoksen nimeltä "Backyard Flower Collection", tai maalauksen, jolla on uskomaton visuaalinen painoarvo ja todellinen syvempi merkitys, kuten "Secret Garden", monipuolisesta ja laajasta puutarhojen kankaankuvapainatusten valikoimastamme löytyy varmasti ihanteellinen kohtaus tarpeisiisi ilman, että sinun tarvitsee leikata ruohoa tai kitkeä nurmikkoa oikeasti.

Puutarhojen kangastulosteiden edut

Puutarhanhoito itsessään on mukaansatempaavaa ja hauskaa toimintaa, jonka kuka tahansa voi aloittaa missä tahansa elämänsä vaiheessa, jos hänellä on aikaa ja tietenkin resursseja. Sinulla ei tarvitse olla suurta takapihaa tai asuinaluetta voidaksesi hoitaa puutarhaa, mutta tilasta on varmasti apua. Tämän voi nähdä taiteellisesta renderöinnistä, joka kulkee nimellä "Garden - Abbott Fuller Graves", puutarhakangaspainatus, jossa on elinvoimainen kukkien kirjo, joka on kuvattu rakastavasti lämpimillä väreillä. Useimpien ihmisten elämä on nykyään harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta täynnä stressiä ja paineita. Koska puutarhanhoito on täysin luonnollinen stressinlievittäjä, joka toimii koko ajan ja saa sinut tuntemaan itsesi nuorekkaaksi ja yleisesti ottaen onnelliseksi, puutarhat-kangastulosteet asuin- tai jopa yritystiloissasi voivat lievittää näitä nykyajan oireita. Tässä valikoimassa oleva laaja valikoima värejä ja malleja voi rauhoittaa mielen ja avata sen niille asioille, jotka ovat todella tärkeitä elämässä.
Tuotetiedot