Washington

Washingtonista, joka on nimetty presidentti George Washingtonin mukaan, tuli unionin 42. osavaltio vuonna 1898. Se on Yhdysvaltojen luoteisin osavaltio ja kuuluu Tyynenmeren luoteisalLue lisääueeseen, johon kuuluu myös Oregon. Cascade-vuoristoon, joka on saanut nimensä lukemattomien putoavien vesiputoustensa mukaan, kuuluu useita tulivuoria ja 300 jäätikköä, ja sitä kutsutaan usein Amerikan Alpeiksi. Vaikka kaikkia tulivuoria pidetään aktiivisina, Mount St Helens on ainoa tällä hetkellä purkautuva tulivuori, joka purkautui viimeksi maaliskuussa 1980. Mount Rainer on 4 392 metrin korkeudessa, ja se on kuvattu modernistisena öljyvärimaalauksena, ja se sijaitsee kansallispuistossa, jolle on annettu oma nimi. Alueella on monia upeita vaellusreittejä, ja voit nähdä itsesi vaeltamassa ylämäkeen ja alamäkeen alppimetsän halki. Upea kangaspainatus Seattlelta ja lahden yli Mount Rainierille, jonka taustalla on lumihuippuja, kuljettaa mielikuvituksesi suoraan sinne.

Kostea ja kuiva

Koska Cascades jakaa osavaltion kahtia, asukkaat kutsuvat länsipuolta märäksi puoleksi ja itäpuolta kuivaksi puoleksi. West Side on rannikkoalue, jossa on lauhkeaa sademetsää, mutta vuorten itäpuolella on paljon kuivempi ilmasto, jossa on kuivia aavikoita ja puolikuivia aroja. Washingtonin viinikulttuuri kukoistaa East Sidessa. Se on Yhdysvaltojen toiseksi suurin viinintuottaja Kalifornian jälkeen, mutta sillä on omat ongelmansa, sillä sademäärät eivät ole kovin runsaita, minkä vuoksi kastelu ja vesioikeudet ovat erittäin tärkeitä.

Seattle

Seattle on länsirannikon merisatama, ja se on sekä Washingtonin että Yhdysvaltojen Tyynenmeren luoteisosan suurin kaupunki, ja se on King Countyn pääkaupunki. Futuristinen, psykedeelinen kangaspainatus vangitsee tämän modernin kaupungin olemuksen. Se sijaitsee Tyynenmeren tulirenkaalla, joten se on suurella maanjäristysalueella. Vuonna 2001 kaupunkia ravisteli 6,8 magnitudin järistys, joka aiheutti merkittäviä vahinkoja rakennuksille. Ilmasto luokitellaan lauhkeaksi merialueeksi, jossa talvet ovat kylmiä ja kosteita ja kesät lämpimiä ja kuivia. Kaupunki on upea, ja kaikki esitellyt kankaalle painetut vedokset ovat viehättäviä kaupunkikuvia, joissa Space Needle hallitsee vaikuttavaa horisonttia ja joista on kunnioitusta herättävät näkymät yli lahden. Seattle on useiden vaikutusvaltaisten yhtyeiden, kuten Nirvanan ja Pearl Jamin, kotikaupunki, mutta sen kuuluisin poika on varmasti ikoninen Jimi Hendrix. Seattle nousi maailmankartalle valtavan suositun Greyn anatomia -televisiosarjan ansiosta.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-24 24:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.