Teksas

Texas on osavaltio Yhdysvaltojen eteläisessä keskiosassa. Se on maan toiseksi suurin osavaltio sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan. Se rajoittuu idässä Louisianaan, pohjoisessa OklLue lisääahomaan, lännessä New Mexicoon ja etelässä Meksikon osavaltioihin Chihuahua, Coahuila, Nuevo Leon ja Tamaulipas. Sillä on myös yhteinen rannikko Meksikonlahden kanssa kaakossa. Photowall tekee kunniaa osavaltiolle, jossa joko mennään isosti tai mennään kotiin, omalla Texas-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän alueen tunnetuimpia alueita, joita amerikkalaiset ja yleensä koko maailma juhlivat. Ripusta muutama näistä Texas-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja anna alueelle kokoa ja riemua. Perheesi ja rakkaasi hämmästyvät, kun he näkevät nämä hämmästyttävät Texas-kangastulosteet näköpiirissään. He kiittävät sinua loputtomasti siitä, että olet ollut harkitsevainen ja asettanut nämä upeat Texas-kangastulosteet esille tähän huoneeseen. Huomaa, kun he keksivät yhä mielikuvituksellisempia syitä viipyä tällä alueella kaikkien näiden ainutlaatuisten Texas-kangaspainatusten ympäröimänä.

Suuri Texasissa -kangastulosteet

Houston on Teksasin tiheimmin asuttu kaupunki ja Yhdysvaltojen neljänneksi suurin. Austin, joka on osavaltion pääkaupunki, on koko maan toiseksi väkirikkain kaupunki. Teksasia on pitkään kutsuttu nimellä The Lone Star State (Yksinäisen tähden osavaltio) viitaten siihen, että se oli aikoinaan itsenäinen tasavalta, ja osoittaakseen kunnioitusta sen itsenäisyystaistelulle Meksikosta. Yksinäisen tähden symboli näkyy selvästi osavaltion lipussa ja sinetissä. Photowall nostaa hattua tälle mahtavalle osavaltiolle "Austin Texas Skyline", "Dallas Texas Skyline" ja "Houston Texas Skyline" upeassa Texas-kangastulosteiden kokoelmassaan. Ripusta muutama näistä Texas-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi niistä pioneereista, jotka uhmasivat erämaata tämän hienon osavaltion perustamiseksi. Voit myös halutessasi näyttää nämä Texas-kangastulosteet käytävilläsi antaaksesi tälle usein laiminlyödylle alueelle ilmapiiriä ja suuruutta. Kodissasi ei käytännössä ole huonetta tai seinää, jota nämä värikkäät ja monipuoliset Texas-kangaspainatukset eivät voisi herättää henkiin.

Rikkaat Teksasin kangaspainatukset

Texasin osavaltio on saanut nimensä Caddo-sanasta Taysha, joka tarkoittaa ystäviä. Massiivisen pinta-alansa ja ainutlaatuisten geologisten ominaisuuksiensa, kuten Balcones Faultin, ansiosta se pystyy ylpeilemään monipuolisilla maisemilla, jotka ovat yhteisiä sekä eteläisille että lounaisille alueille. Vaikka se yhdistetään yleisesti lounaisiin aavikoihin, vain kymmenen prosenttia sen pinta-alasta on todellisuudessa aavikkoa. Suurin osa sen asutuista alueista sijaitsee alueella, joka on joskus ollut preerioita, niittyjä, metsiä ja rannikoita. Photowall antaa sinulle vielä enemmän rakastettavaa "San Antonio Texas Skyline", "El Paso Texas Skyline Black" ja "Fort Worth Texas Skyline Black" huomattavassa Texas-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä vangitsevat kuvat esittelevät tärkeimmät kaupungit, jotka ovat Texasin osavaltion liiketoiminnan ja kaupan keskus. Ripusta muutama näistä Texas-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneesi seinille, jotta tämä alue saisi Lone Star State -valtion hengen ja olemuksen. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole yhtä hauskoja kuin silloin, kun seinilläsi on näitä Texas-kangastulosteita. Anna näiden Texas-kangaspainatusten olla kaupunkiasuntosi kantava voima.

Monipuolinen ja vauras

Lause Six Flags Over Texas viittaa kansoihin, jotka aikoinaan hallitsivat tätä hienoa osavaltiota. Espanja oli ensimmäinen, joka käytti siihen valtaa, sitten tuli Ranskan lyhytikäinen hallinto. Myös Meksiko hallitsi aluetta, kunnes Texas itsenäistyi vuonna 1836, jolloin siitä tuli Texasin tasavalta. Texas liittyi unioniin 28. osavaltiona vuonna 1845. Sen liittäminen käynnisti tapahtumat, jotka johtivat Meksikon ja Yhdysvaltojen sotaan vuonna 1846. Photowall kunnioittaa tämän osavaltion värikästä historiaa "Texas State", "Corpus Christie Texas Skyline" ja "Dallas Texas Skyline Rainbow" hienossa Texas-kangastulosteiden valikoimassaan. Nämä kuvat näyttävät meille muutamia ikonisia symboleja, jotka edustavat tätä hienoa osavaltiota. Ripusta muutama näistä Texas-kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhteen maan rikkaimmista osavaltioista. Unesi täyttyvät karjatilojen ja öljykenttien kuvista, kun ympärilläsi on näitä Texas-kangastulosteita. Nukkumisaika ei koskaan ole yhtä levollinen tai virkistävä kuin näiden Texas-kangastulosteiden ollessa huoneessasi. Nämä upeat Texas-kangaspainatukset ovat taattu hitti kodissasi...
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-56 56:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.