Manhattan

Yllätykset voivat usein tehdä jostakin ikimuistoisemman. Photowallin Manhattan-kangastulosteet ovat kuin miellyttävä yllätys, jonka visuaalista vaikutusta ei voi ennustaa. Aivan kutenLue lisää kaupunginosa itsessään, nämä Manhattanin kankaallevedokset voivat sijoittaa sinut yhdessä hetkessä viihtyisään, vilkkaaseen baariin ja seuraavassa hetkessä taiteelliselle kujalle. Manhattanin kangaspainatukset ovat löytöjen paikka, ja sitä me aiomme juhlia täällä. Nykyään tämä paikka on yksi Yhdysvaltojen ikonisimmista paikoista ja myös paikka, jossa New York itse asiassa syntyi. Asetatpa ne sitten kotiisi, toimistoosi tai mihin tahansa muuhun tilaan, Manhattan-kangastulosteet antavat taatusti huoneellesi lisäsysäyksen luonnetta ja tyyliä.

Historiaa Manhattanin kankaankuvapainatuksissa

Jotta saisit kiehtovan käsityksen Ison Omenan historiasta, on olemassa tietoja, jotka osoittavat, että intiaanit myivät Amerikan saaria (nykyistä Manhattania) 16 dollarin arvoisista helmistä ja rihkamakoruista 1600-luvun alussa. Jos he sijoittaisivat summan tuosta ajasta nykypäivään, arvo riittäisi ostamaan Manhattanin takaisin ja myös kätkemään 222 biljoonaa dollaria! Kuvittele, että katsot Manhattanin kankaalle painettua "Manhattan Skyline" -suomennosta ja tiedät, mistä vaatimattomasta alusta se on peräisin. Näiden Manhattan-kangaspainatusten voima on niin suuri, että ne eivät ainoastaan näytä hyvältä kotonasi tai toimistossasi, vaan saavat sinut myös ajattelemaan ja pohtimaan. Sana Manhattan itsessään tulee algonquian kielestä, jota tämän alueen varhaisimmat asukkaat puhuivat. Se tarkoittaa "mäkistä saarta" tai "päihtymyksen paikkaa", ja olet varmasti päihtynyt tällaisten Manhattan-kangastulosteiden, kuten "Into Manhattan", kauneudesta, sillä tämä taiteellinen esitys näyttää yhtä aikaa modernilta ja tyylikkäältä.

Ikoninen sijainti

Manhattan on yksinkertaisimmillaan New Yorkin tiheään asuttu kaupunginosa. Se koostuu pääasiassa Manhattanin saaresta, ja sitä ympäröivät East River, Hudson River ja Harlem River. Manhattania pidetään yleisesti Ison Omenan sydämenä, ja se on myös se, mihin useimmat ihmiset viittaavat tai mitä he ajattelevat puhuessaan New Yorkista. Ei siis ihme, että useimmat Photowallin Manhattan-kangastulosteiden motiiveista tuntuvat tutuilta. Monet pitävät tätä paikkaa myös maailman kulttuuri-, rahoitus- ja viihdepääkaupunkina, joten ei ole mikään yllätys, että ihmiset parveilevat kaupunginosassa tutustuakseen sen maamerkkeihin. Olemme koonneet Manhattanin kankaalle tulostettaviin kankaisiin luettelon joistakin Manhattanin kuuluisimmista rakennuksista.

Kuuluisia tavaramerkkejä Manhattanin kankaalle tulostettuna

Empire State Buildingin rakennustyöt valmistuivat vuonna 1931, ja yli sata kerrosta seisoi 380 metriä korkeana, joten se oli tuolloin maailman korkein rakennus! Nykyään se on edelleen Pohjois-Amerikan kuudenneksi korkein vapaasti seisova rakennus, ja se on aina ollut suosittu matkailukohde Manhattanilla. Manhattanin kankaanpainatus, kuten "Empire State Building", on kunnianosoitus tuolle vanhalle ihmeelle, ja sen vintage-sävyt tekevät siitä entistäkin upeamman. Toinen elintärkeä maamerkki on Manhattanin silta, joka ylittää East Riverin kaakkoisen Manhattanin ja Brooklynin välillä. Tämä vuodesta 1909 lähtien avoinna ollut siro, vuosisatoja vanha riippusilta tarjoaa upeita näkymiä New Yorkin satamaan ja Manhattanin alaosaan, kuten Manhattan-kangastulosteessa "Sunny Manhattan Bridge", joka on ihastuttava kohtaus, joka voi korostaa mitä tahansa seinää asunnossasi tai työpaikallasi.

Tutumpia kohtauksia

Photowallin Manhattan-kangastulosteiden ikoninen arkkitehtuuri ja monet tunnistettavat nähtävyydet johtuvat myös siitä, että siellä on kuvattu paljon elokuvia. Joitakin niistä ovat Aamiainen Tiffanylla, Yksin kotona 2: Lost in New York, You've Got Mail (1998) ja The Avengers (2012), vain muutamia mainitakseni. Manhattan-kangastulosteet, kuten "Manhattan Rooftops", saattavat tuntua sinusta epämääräisen intiimeiltä, koska jossain vaiheessa tietty hyönteisteemainen supersankari lensi heiluen näiden kattojen yli. Kuka voisi unohtaa New Yorkin ikoniset keltaiset ajoneuvot, jotka ovat tulleet tunnetuiksi monista 1970-luvun elokuvista? Tutustu tähän Manhattan-kangaspainatukseen nimeltä "Cabs and Capitalism, New York". Nämä kuvat eivät ainoastaan anna huoneellesi tyyliä, vaan myös stimuloivat ajatuksiasi ja muistojasi.
Tuotetiedot