Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
Lounas pilvenpiirtäjän huipulla - Canvastaulu - Olohuone

444

aihetta

New York

New York, Big Apple…New York Cityllä on monia suosittuja nimiä. Jos maailmasta tulisi valita vähänkin Timbuktun mystiikkaa vastaava kaupunki, se olisi luultavasti New York City. Sen lLue lisääegendaarinen taivaan horisontti on tehnyt siitä kuuluisan monissa tuhansissa elokuvissa ja valokuvissa. Sen nähtävyydet ovat monille enemmän tuttuja kuin heidän oman kotikaupunkinsa nähtävyydet, kukapa ei tuntisi Brooklynia, Broadwayta, Vapaudenpatsasta ja Times Squarea? Kukapa ei olisi uneksinut ottavansa vastaan uuden vuoden Times Squarella tai katsovansa Empire State Buildingista avautuvia maisemia? Herätä legendaarinen kaupunki New York -kokoelmamme canvastauluilla, jotka esittävät Al Caponea tai Whoopi Goldbergia.

Taivaan horisontti

New Yorkin taivaan horisontti on luultavasti kaikkein tunnetuin maailmassa. Täynnä pilvenpiirtäjiä, mukaan lukien Empire State Buildingin, se on tuttu näky elokuvista ja valokuvista. New Yorkin kuumeinen energiaa imee itsensä taivaan horisontin, ja se on ihana esimerkki ihmisen ponnisteluista. Tuo tämä kuhiseva energia kotisi huoneeseen canvastaulun muodossa.

Central Park

Aivan New Yorkin keskellä on 3,41 neliömetrin kokoinen puisto Central Park, joka on yksi maailman suosituin käynti- ja filmauskohde. Sen kauniisti hoidetut istutukset ja kattavat kävely- ja juoksupolut houkuttelevat vuosittain miljoonia kävijöitä, ja Central Park tuntuu jollakin tavalla luonnonpuistolta. Tuo kotiisi rauhallinen samalla energinen tunnelma näillä New York -kokoelman tauluilla.

Taide

New Yorkissa on erityinen tunnelma ja lähes kuumeinen energia, joka on inspiroinut monia taiteilijoita ja päinvastoin. Canvastauluissa on kirkkaita värejä ja kiinteitä lohkoja, elämäniloisia ja innostuneita värien yhdistelmiä, joissa kuvataan kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä kuten Empire State Buildinga ja ehkä kaikkein tunnetuinta patsaasta eli Vapaudenpatsasta, joka valvoo kaupunkia yötä päivää. Tuo kotiisi suurkaupungin tunnelma New Yorkia esittävällä canvastaululla.

Times Square

Toinen tunnettu nähtävyys, jonka kaikki Amerikassa kuvattuja elokuvia nähneet tuntevat on Times Square. New Yorkille tyypillinen energisyys tulee esille täällä keltaisten taksien ja uskomattomien monien kävelijöiden muodossa. Mainostauluja joka puolella mainostaen kaikkea mahdollista ihmisten kulkiessa niiden ohi päivittäisissä toimissaan. Times Squaren liikenteen melu kuulostaa valtamereltä, loputon ja jatkuvasti vaihtuva ääni liikkeellä olevasta maailmasta. Paikan energia on fantastinen, upea ja mahtava. Times Squarea esittävät canvastaulut voivat tuntua liian kuumeisilta makuuhuoneen seinällä, mutta voivat sopia mainiosti joko työhuoneeseen tai ruokahuoneeseen. Times Squarea esittävät canvastaulut voivat piristää myös toimistojen seiniä.

Nähtävyydet

New Yorkissa on monia huomattavia nähtävyyksiä, joista monet ovat mukana kokoelmassamme. Vapaudenpatsas, Brooklynin silta, Central Park ja kerran vielä Empire State Building: kaupunki on täynnä nähtävyyksiä ja monumentteja. Kaikki nämä monumentit ovat tuhansista Frendit sarjan osista, sadoista elokuvista, valokuvista ja piirroksista. Niillä on erityinen merkitys niille, jotka eivät ole koskaan käyneet New Yorkissa. Heille ne merkitsevät vapauden ihannetta, kiireisiä paikkoja ja täynnä ihmisiä, joita he eivät koskaan tule näkemään. Uupuneille ihmisille ne voivat antaa inspiraatiota ja voimaa jaksamiseen päivittäisissä tehtävissä. Niille, jotka ovat käyneet siellä, se tuo mieleen muistoja kuumeisesta liikenteestä, ihmisten paljoudesta katukäytävillä ja koko ajan liikkeessä olevasta kaupungista. Vaikka New York on olemassa, se on monille myös myytti - maa, jossa kaikki unelmat voivat toteutua, jos vain työskentelet ahkerasti ja yrität parhaasi. Täytä kotisi tämän kaupungin unelmilla ja legendoilla canvastaulujen avulla.
Tuotetiedot

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.