New York

New York, Iso Omena... New York Cityllä on monia suosittuja nimiä. Jos jokin kaupunki maailmassa nykyään lähestyy muinaisen Timbuktun myyttistä asemaa, se on luultavasti New York CityLue lisää. Sen horisontti on legendaarinen, se on tullut tunnetuksi tuhansista elokuvista ja miljoonista valokuvista. Sen maamerkit ovat monille ihmisille tutumpia kuin maamerkit heidän omassa kodissaan - kuka ei tiedä Brooklynista ja Broadwaysta, Vapaudenpatsaasta ja Times Squaresta? Kukapa ei olisi haaveillut uuden vuoden vastaanotosta Times Squarella tai näkymistä Empire State Buildingin huipulta? Muistele Al Caponen ja Whoopi Goldbergin legendaarista kaupunkia New Yorkin mallistomme kankaankuvituksilla.

Skyline

New Yorkin horisontti on helposti yksi maailman tunnetuimmista ja helposti tunnistettavimmista. Se on täynnä pilvenpiirtäjiä, kuten kuuluisa Empire State Building, ja se on tuttu näky elokuvista ja valokuvista. New Yorkin kiihkeä energia leimaa taivaanrantaa, ja kokonaisuus on hieno esimerkki inhimillisistä ponnisteluista. Tuo tuo vilkas energia mihin tahansa huoneeseen kankaalle painetulla kankaalla.

Central Park

Aivan New Yorkin keskellä, 3,41 neliökilometrin kokoisella parhaalla maalla sijaitsee Central Park, yksi maailman suosituimmista ja kuvatuimmista paikoista. Kauniisti hoidetun puutarhamaisen ilmapiirinsä ja laajojen kävely- ja lenkkipolkujensa ansiosta Central Parkissa käy vuosittain miljoonia kävijöitä, mutta se on silti jotenkin säilyttänyt turvapaikan tunteen. Elävöitä huonetta tuolla rauhallisella energialla New Yorkin kokoelmamme maalauksilla.

Taide

Newyorkilaisessa taiteessa on omalaatuinen tunne, lähes kiihkeä energia, ikään kuin taiteilijat olisivat saaneet inspiraationsa kaupungista tai päinvastoin. Kangaspainatuksissa on kirkkaita värejä ja yhtenäisiä lohkoja, iloinen ja innostunut väriloisto, jossa on joitakin kaupungin kuuluisimpia maamerkkejä, kuten Empire State Building ja maailman ehkä kuuluisin patsas - Vapaudenpatsas, jonka kuuluisa siluetti vartioi kaupunkia yötä päivää. Sisällytä kotiisi kaupungin tunnelma sisällyttämällä siihen New York -valikoimamme kankaanpainatus.

Times Square

Times Square on toinen kuuluisa maamerkki, jonka jokainen Amerikkaan sijoittuvan elokuvan katsoja tunnistaa välittömästi. New Yorkia määrittelevä vilkas energia nousee täällä pintaan keltaisten taksien ja loputtomien jalankulkijamassojen vilinässä. Mainostaulut kohoavat kadun ylle ja mainostavat kaikkea maailmassa, samalla kun miljoonat ihmiset elävät jokapäiväistä elämäänsä. Times Squaren liikenteen pauhu on kuin meren ääni - loputon ja jatkuvasti muuttuva, koko maailman ääni liikkeessä. Paikan energia on fantastista, hämmästyttävää ja loistavaa. Vaikka Times Squarea esittävät kangaspainatukset saattavat olla liian kiireisiä makuuhuoneeseen, ne saattavat sopia erinomaisesti toimistoon tai ruokasaliin. Myös yritykset arvostavat todennäköisesti Times Square -vedoksia tilojensa elävöittämiseksi.

maamerkit

New Yorkissa on monenlaisia tunnistettavia maamerkkejä, joista monet ovat edustettuina kokoelmassamme. Lady Libertystä Brooklynin siltaan, Central Parkiin ja jälleen kerran Empire State Buildingiin - kaupunki on täynnä maamerkkejä ja muistomerkkejä. Kaikki nämä muistomerkit ovat tuttuja tuhannesta Friends-sarjan jaksosta, sadasta elokuvasta sekä valokuvista ja piirroksista. Niillä on erityinen merkitys niille, jotka eivät ole koskaan käyneet New Yorkissa henkilökohtaisesti. Heille ne ovat vapauden ihanne, paikka, joka on niin kiireinen ja täynnä ihmisiä, ettei niitä koskaan huomaa. Väsyneille ne voivat olla inspiraationa, jotta he jaksaisivat jatkaa, kuten sanonta kuuluu, jotta he selviytyisivät päivästä toiseen. Niille, jotka ovat käyneet ja lähteneet, ne tuovat mieleen muistoja kaupungilla vietetystä ajasta, muistoja kiireisestä liikenteestä ja ruuhkaisista jalkakäytävistä, paikasta, jossa kaikki ovat aina menossa jonnekin. Vaikka New York on todellinen kaupunki, se on monille myös myytti - maa, jossa kaikki unelmat voivat toteutua, jos vain tekee tarpeeksi kovasti töitä ja jos vain yrittää. Täytä kotisi legendojen kaupungin unelmilla kankaanpainatuksen avulla.
Tuotetiedot