Mississippi

Mississippi on osavaltio Yhdysvaltojen eteläosassa. Sen osavaltion pääkaupunki on Jacksonin kaupunki. Se on myös sen suurin kaupunki. Pohjoisessa on Tennessee, idässä Alabama, etelässLue lisäää Meksikonlahti ja lounaassa Louisiana. Sen läntisiä alueita rajaavat mahtavan Mississippi-joen rannat. Suur-Jackson on Mississippin suurkaupunkialueen keskus ja myös liike-elämän ja kaupan keskus. Photowall tekee kunniaa tälle hienolle etelävaltiolle omalla Mississippi-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä upeat kuvat kuvaavat tätä upeaa osavaltiota ja sen paikkoja, joista on tullut matkailijoiden ja paikallisten asukkaiden suosikkeja. Ripusta muutama näistä Mississippi-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja täytä tila kotoisella ja perinteisellä etelän tunnelmalla. Anna rakkaidesi ja vieraidesi ihmetellä näiden upeiden Mississippi-värikangastulosteiden upeutta. He tulevat ihailemaan sinua siitä, että sinulla on varovaisuutta asettaa nämä upeat kuvat esille tällä alueella. Tarkkaile, kun he kieltäytyvät poistumasta tästä huoneesta, kun kaikki nämä Mississippi-kangastulosteet ovat heidän ympärillään. Kodissasi ei ole koskaan seinää tai huonetta, jota nämä Mississippi-kangastulosteet eivät voisi herättää henkiin.

Mighty in Mississippi -kangastulosteet

Mississippi liittyi unioniin ja tuli osaksi Yhdysvaltoja 10. joulukuuta 1817. Vuoteen 1860 mennessä tästä osavaltiosta oli tullut koko maan eniten voittoa tuottava kahden tuottoisimman tuotteensa, puuvillan ja orjien, ansiosta. Sitten se erosi unionista 23. maaliskuuta 1861, ja siitä tuli yksi alkuperäisistä seitsemästä Konfederaation osavaltiosta. Sen jälkeen, kun Konfederaatio hävisi pohjoiselle Amerikan sisällissodassa, Mississippi liittyi uudelleen unioniin vuonna 1870. Photowall päästää sinut mukaan historiaan kuvilla "Jackson Mississippi Skyline Black", "Jackson Mississippi Skyline" ja "Mississippi Queen" upeassa Mississippi-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat esittelevät tätä hienoa osavaltiota sellaisena kuin suurin osa maailmasta sen tunnistaa. Ripusta muutama näistä Mississippi-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi ja anna etelän ovelan ja huolettoman hengen läpäistä sen seinät. Aikuisten leikkihetkesi eivät koskaan tunnu jännittävämmiltä kuin näiden Mississippi-kangastulosteiden ollessa seinillä. Saatat jopa haluta ripustaa nämä Mississippi-kangastulosteet eteiseen, jotta saat tähän laiminlyötyyn tilaan kaivattua väriä ja elämää.

Vaikuttavat Mississippi-kangastulosteet

Mississippi on saanut jonkin verran mainetta myös joidenkin tapahtumien vuoksi, jotka tapahtuivat sen rajojen sisäpuolella 60-luvun kansalaisoikeustaistelujen aikana. Suorapuheisen afroamerikkalaisen kansalaisoikeusjohtajan Medgar Eversin salamurha on tapahtuma, joka varjostaa ikuisesti tämän hienon osavaltion mainetta. Samoin vuoden 1964 Freedom Summer -murhat, joissa kaksi valkoista ja yksi musta nuori mies, jotka olivat Clantonissa valvomassa mustien äänestäjien rekisteröintiä, murhattiin ja heitettiin suohon, ja liittovaltion poliisin agentit löysivät heidät muutamaa viikkoa myöhemmin. Myös vuoden 1962 Ole Missin mellakat jättivät lähtemättömän jäljen tämän osavaltion rotuihanteisiin, kun valkoiset opiskelijat kokoontuivat protestoimaan koulujen integrointia vastaan. Photowall antaa sinulle hieman hyvää ja pahaa näillä Mississippin kankaalle tulostetuilla vedoksilla. Ripusta muutama näistä Mississippi-kangastulosteista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi rohkea kansalaisoikeusjohtaja, joka puolustaa rotusorrettujen oikeuksia. Nämä Mississippi-kangastulosteet voivat toimia jyrkkänä muistutuksena siitä, että suvaitsevaisuus on aina hyve, joka voi estää yhteiskuntaa hajoamasta.

Ovela ja merkittävä

Kirjailija Mark Twainin kirjoittamissa amerikkalaisissa klassikkoromaaneissa Tom Sawyer ja Huckleberry Finnin seikkailut (The Adventures of Huckleberry Finn) Tom ja Huck joutuvat useisiin seikkailuihin, kun he lauttailevat pitkin Mississippi-jokea. He törmäävät rotusyrjintään, orjuuteen, ahneuteen, vilpilliseen toimintaan ja moniin muihin tilanteisiin, jotka ovat tehneet tästä tarinasta rakastetun amerikkalaisen klassikon. Photowall nostaa hattua osavaltiolle, jossa mahtava Mississippi-joki on kotonaan, näillä Mississippi-kangastulosteilla. Ripusta muutama Mississippi-kangastuloste ruokasaliisi ja tunnet olevasi syömässä illallista yhdessä etelän komeista plantaasikartanoista. Katso, kun keskustelu siirtyy näihin hienoihin Mississippi-kangastulosteisiin. Nämä kuvat voivat inspiroida argumentteja, jotka kattavat monenlaisia aiheita. Voit myös halutessasi asettaa nämä Mississippi-kangastulosteet esille lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin. Nämä kuvat eivät ole ainoastaan silmiinpistävän kauniita, vaan ne auttavat sinua myös valistamaan lapsiasi suvaitsemattomuuden sudenkuopista ja opettamaan heille tervettä kunnioitusta muita rotuja kohtaan. Anna näiden Mississippi-kangastulosteiden olla kotisi kantavia voimia.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.