Michigan

Michigan on osavaltio Suurten järvien alueella Yhdysvaltojen keskilännen yläosassa. Sen nimi tulee ranskankielisestä versiosta Obije-sanasta Mishigami, joka tarkoittaa suurta vettä taLue lisääi suurta järveä. Michiganissa asuu yli 10,1 miljoonaa ihmistä, ja sen pinta-ala on 97 000 neliömailia. Se on suurin osavaltio Mississippi-joen itäpuolella. Sen osavaltion pääkaupunki on Lansing, ja suurin kaupunki on Detroit. Photowall tekee kunniaa tälle hienolle osavaltiolle omalla Michigan-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä Michiganin kangaspainatukset kuvaavat tätä hämmästyttävää Yhdysvaltojen aluetta sellaisena kuin muu maailma sen tunnistaa. Ripusta muutama näistä Michigan-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja anna tilalle dynaamisuutta ja elinvoimaa. Läheisesi ja vieraasi arvostavat sinua siitä, että asetat nämä hienot Michiganin kankaankuvatulosteet kotiisi. Huomaa, kun he etsivät yhä pakottavampia syitä viipyä tällä alueella näiden upeiden Michigan-kangastulosteiden ollessa seinillä. Kodissasi ei ole käytännössä mitään tilaa tai seinää, jota nämä upeat Michiganin kangaspainatukset eivät voisi herättää eloisaan elämään.

Yhdistetty Michiganin kankaankuvapainatuksiin

Michiganin osavaltio ylpeilee ainoalla osavaltiolla, joka koostuu kahdesta niemimaasta. Lower Peninsula on pussukan muotoinen, kun taas Upper Peninsulan erottaa edellisestä Mackinacin salmi, joka on viiden mailin mittainen kanava, joka yhdistää Huron-järven Michigan-järveen. Mackinacin silta on molempien niemimaiden tärkein yhteys. Photowall antaa sinun liittyä yhdistymiseen "Bond Falls pukeutuneena syksyn väreihin", "Michiganin osavaltio" ja "Miners Falls Michigan" upeassa Michiganin kangastulosteiden kokoelmassaan Nämä esimerkit Michiganin kangastulosteista esittelevät suosituimpia alueita, joilla sekä paikalliset että turistit käyvät. Ripusta muutama näistä Michiganin kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi sen perustajaisistä, joka kartoittaa tämän hämmästyttävän osavaltion kohtaloa. Voit myös ripustaa muutaman näistä Michiganin kangaspainatuksista lastesi nukkumapaikoille ja leikkinurkkauksiin. Katsele, kuinka lapsesi hiljalleen kerääntyvät näiden Michiganin kangaspainatusten luo ja alkavat kysellä sinulta kysymyksiä tämän paikan luonteesta.

Monipuoliset Michiganin kankaankuvatulosteet

Lansing on Michiganin osavaltion pääkaupunki Yhdysvalloissa. Suuri osa sen alueesta sijaitsee Inghamin piirikunnassa, vaikka se ulottuu lännessä Eatonin piirikuntaan ja pohjoisessa Clintoniin asti. Se on Michiganin kuudenneksi suurin kaupunki. Lansingin suurkaupunkialue, jota paikalliset kutsuvat Mid-Michiganiksi, on koulutuksen, kulttuurin, hallinnon, kaupan ja teollisuuden tärkein keskus. East Lansing on Michiganin osavaltionyliopiston kotikaupunki. Siellä sijaitsevat myös osavaltion Capitol, osavaltion korkein oikeus, hovioikeus, liittovaltion tuomioistuin, Michiganin kirjasto ja historiallinen keskus sekä neljän suuren kansallisen vakuutusyhtiön pääkonttorit. Photowall kunnioittaa tätä edistyksellistä kaupunkia "Lansing Michigan Skyline Black" ja "Lansing Michigan Skyline" -valokuvilla vaikuttavassa Michiganin vapputulosteiden kokoelmassaan. Nämä esimerkit Michiganin kankaankuvatulosteista esittelevät sen kuuluisan osavaltion pääkaupungin siluettia sellaisena kuin se näkyy alueen halutuimmista näköalapaikoista. Ripusta muutama näistä Michiganin kangaspainatuksista vapaa-ajan tiloihisi, jotta tila saisi eloisamman ja energisemmän ilmapiirin. Aikuisten huvitteluhetkistäsi ei tule koskaan yhtä hauskoja kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä Michiganin kankaita.

Vahva ja vaikuttava

Detroitin kaupunki, joka on Michiganin osavaltion suurin, on yleisesti hyväksytty Motownin kotikaupunkina, musiikkimuodon, jonka afroamerikkalaiset laulajat tekivät suosituksi 60-luvun lopulla. Motownin kantavia voimia ovat muun muassa Aretha Franklin, Marvin Gaye, Diana Ross, Al Green, Barry White ja Gladys Knight, vain muutamia mainitakseni. Tämän sukupolven kapinallisuus, emotionaalisuus ja sielukas rytmi ruumiillistuivat selvästi tässä musiikkimuodossa. Motownin hitit ovat vielä tänäkin päivänä rhythm and blues -genren tunnetuimpia klassikoita. Photowall antaa sinun kuulla musiikin "Detroit Michigan Skyline Black", "Detroit Michigan City Map" ja "Detroit Michigan Skyline Rainbow" monipuolisessa Michigan-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä esimerkit Michiganin kankaankuvatulosteista kuvaavat itse Motownia sellaisena kuin suurin osa musiikkiteollisuudesta sitä juhlii. Ripusta nämä Michigan-kangastulosteet oleskelualueillesi, jotta se saisi viileyttä ja rytmiä. Jo pelkkä näiden Michigan-kangastulosteiden näkeminen auttaa sinua rentoutumaan ja poistamaan kaikki päivän ahdistukset ja huolet. Jopa eteisesi hyötyvät suuresti näistä Michigan-kangastulosteista. Tee vaelluksesta huoneesta toiseen hauska ja hauska harjoitus näiden Michiganin kankaiden avulla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1