Mittatilaustyönä tehdyt tapetit ja taulut. Ilmainen toimitus, lähetetään 1-3- päivän kuluessa.

09-85671427 09-85671427
San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat - Canvastaulu - Olohuone

62

aihetta

San Francisco

Espanjalaiset uudisasukkaat perustivat San Franciscon 29. kesäkuuta 1776. Aluksi se oli pieni siirtokunta, mutta vuoden 1849 Kalifornian kultakuumeen yhteydessä se alkoi nopeasti kasvLue lisääaa. Vaikka maanjäristykset ja tulipalot ovat tuhonneet sen, asukkaat ovat aina rakentaneet sen uudestaan. Toisen maailmansodan aikana se oli Tyynelle valtamerelle menevien sotilaiden satama. Siitä ajasta alkaen kaupunki on tullut tunnetuksi kulttuurinsa, maisemiensa ja kuuluisa Golden Gate -sillan ansiosta.

Uskomaton maisema

Osta canvastaulujen kokoelma, joka kuvaa lauhkeaa ilmastoa ja San Franciscon uskomattomia maisemia. Voit valita kirkkaanvärisen veteen heijastuvat horisontit, canvastaulu valokuvia Golden Gate -sillasta, pilvenpiirtäjiä pilvien lomassa ja paljon muuta. Iloitse sepia-ja värillisistä kartoista, joista voit nähdä tarkkoja yksityiskohtia alueesta, jonne kaupunki on perustettu. Jos pidät lyijykynällä ja musteella piirretyistä tauluista, valitse Avery Tillmon -canvastaulu, joka kuvaa kaupunkia ympäröivää siltaa. Julistetyyliset matkoja esittävät taulut ovat hauska tapa muistella lomaa tai luoda tunnelma huoneeseen, joka kertoo matkoista. Whimsicall-kollaasit kuvaavat joitakin kaupunkien tärkeimpiä kohteita ja antavat mahdollisuuden tutkia ja saada tietoa tästä kaupungista omassa kodissasi. Monet ihmiset matkustavat San Franciscoon ja ehkä sinä voit muistella omaa seikkailuasi yhden tai kahden canvastaulun muodossa. Jos et ole vielä käynyt siellä, mutta uteliaisuutesi on herännyt tai rakastat kaunista aluetta, silloin ehkä canvastaulu sopii seinällesi täydellisesti. Siellä on paljon nähtävää ja tekemistä, nauti köysirataa, Fisherman’s Wharfia, Chinatownia esittävistä taulista ja paljon muusta. San Franciscolla on monta nimeä kuten Fog City, Frisco, Santa Fran, Lännen Pariisi ja City of Knows HOw. Rakastettava ja täynnä elämää oleva paikka ja voit osallistua sen kulttuuriin ja sen hienoihin maisemiin canvastaulujemme muodossa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-62 62:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–3 päivässä, ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.