San Francisco

Espanjalaiset siirtolaiset perustivat San Franciscon 29. kesäkuuta 1776. Aluksi se oli pieni siirtokunta, mutta vuoden 1849 Kalifornian kultakuumeen aikana se alkoi kasvaa nopeasti. VLue lisääaikka maanjäristykset ja tulipalot ovat yrittäneet tuhota kaupungin, asukkaat ovat aina rakentaneet sen uudelleen. Toisen maailmansodan aikana se toimi satamana Tyynenmeren alueelle lähteville sotilaille. Sen jälkeen kaupunki on tullut maailmankuuluksi kulttuuristaan, maisemistaan ja pahamaineisesta Golden Gate -sillastaan.

Hämmästyttävät maisemat

Omista kokoelma kankaalle vedoksia, jotka muistuttavat San Franciscon lauhkeasta ilmastosta ja uskomattomista maisemista. Valittavana on paljon - kirkkaanvärisiä veden heijastustyylisiä horisontteja, Golden Gate -sillan kankaalle tulostettuja valokuvia, kaupunkikuvia pilvien yläpuolelta ja paljon muuta. Nauti seepianvärisistä ja värillisistä kartoista, jotka tarjoavat katsauksen sen alueen intiimeihin yksityiskohtiin, jossa kaupunki sijaitsee. Jos pidät lyijykynä- ja tussityyppisistä maalauksista, etsi Avery Tillmonin siltaa ja ympäröivää kaupunkia kuvaava kangaspainatus. Matkajuliste-tyyliset vedokset ovat hauska tapa juhlistaa mukavaa lomaa tai antaa kodin mihin tahansa huoneeseen ripaus hyvin matkustetun tunnelmasta ja ilmapiiristä. Omituisissa kollaaseissa on joitakin kaupungin kohokohtia, ja niissä on mahdollisuus tehdä hieman tutkimusta ja oppia lisää kaupungista mukavasti kotoa tai yrityksestä käsin. Moni vierailee San Franciscossa, ja ehkä sinäkin saat maalauksen tai kaksi muistoksi omasta seikkailustasi. Jos et ole vielä käynyt siellä, mutta olet ollut utelias, tai jos rakastat alueen kauneutta, kankaankuvat saattavat olla juuri sopivia seinällesi. Lahden rannalla sijaitsevassa kaupungissa on paljon nähtävää ja tehtävää, nauti seinälläsi kaapeliautotulosteista, Fisherman's Wharfista, Chinatownista ja muusta. San Francisco on kaupunki, jolla on monia nimiä, kuten Fog City, Frisco, San Fran, Lännen Pariisi ja The City that Knows How. Sympaattinen ja elämyksellinen paikka, ja voit olla osa kulttuuria, kun tarjoat vieraillesi näkymän alueesta seinällesi kiinnitettävän kankaankuvapainatuksen avulla.

San Franciscosta

San Francisco tarkoittaa espanjaksi kirjaimellisesti Pyhää Fransiskusta, ja se on Pohjois-Kalifornian kulttuurinen, kaupallinen ja taloudellinen keskus. Se on yksi Yhdysvaltojen väkirikkaimmista kaupungeista. Kaupunki perustettiin vuonna 1776, kun espanjalaiset siirtolaiset perustivat San Franciscon Presidion Golden Gate -portille ja San Francisco de Asisin lähetysaseman. San Francisco on suosittu matkailukohde viileiden kesien, sumun, jyrkkien kukkuloiden, eklektisen arkkitehtuurin ja maamerkkien, kuten Golden Gate -sillan, köysiratojen, entisen Alcatrazin liittovaltion vankilan, Fisherman's Wharfin ja Chinatownin kaupunginosan vuoksi. Kaupunki tunnetaan myös siitä, että siellä on joidenkin suurten pankkien ja muiden yritysten pääkonttorit, kuten Levi Strauss & Co., Gap, Inc., Fitbit, Salesforce.com, Dropbox, Reddit Square, Inc., Dolby, Airbnb, Weebly, Pinterest ja Twitter. Vuonna 2018 San Franciscoa pidettiin korkeimmalle sijoittuneena amerikkalaisena kaupunkina maailman elinkelpoisuusrankingissa.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-61 61:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.