Kalifornia

Kalifornia on Yhdysvaltojen länsiosassa sijaitseva osavaltio, jonka itäpuolella on Nevada, länsipuolella Tyyni valtameri, pohjoispuolella Oregon ja eteläpuolella Baja Californian meksLue lisääikolainen osavaltio. Kaliforniassa asuu 39,5 miljoonaa ihmistä, ja sen pinta-ala on lähes 164 000 neliökilometriä. Se on maan tiheimmin asuttu osavaltio ja pinta-alaltaan kolmanneksi suurin. Sen osavaltion pääkaupunki on Sacramenton kaupunki, ja sen väkirikkain kaupunki on Los Angelesin kaupunki. Photowall kunnioittaa tätä kunnioitusta herättävää osavaltiota omalla Kalifornia-kangastulosteiden kokoelmallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän osavaltion suositumpia alueita, sellaisina kuin ne on tunnustettu maassa ja muualla maailmassa. Ripusta muutama näistä Kalifornian kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja täytä tila huolettomalla ja leppoisalla tunnelmalla. Perheesi ja vieraasi eivät pysty repimään silmiään irti näistä upeista Kalifornian kangaspainatuksista Heidän kiitoksensa sinulle on loputon anteliaisuudestasi näyttää nämä Kalifornian kangaspainatukset tällä alueella. Anna näiden Kalifornian kangaspainatusten olla kotisi tukipilari.

Huoletonta Kaliforniassa -kangastulosteet

Kalifornian talous on maailman suurin aluetalous. Jos se olisi valtio, se olisi viidenneksi rikkain tällä planeetalla. San Francisco on toiseksi ja Los Angeles kolmanneksi vaurain kaupunki koko Yhdysvalloissa. Tämä on luultavasti syy siihen, miksi vaalivuonna ehdokkaat varmistavat, että Kalifornian osavaltio on mukana heidän kampanjalipussaan, ja tekevät kaikkensa voittaakseen tämän hyvin edistyksellisen osavaltion äänestäjien sydämet ja mielet. Photowall antaa sinulle jotain ihmeteltävää "San Francisco City Skyline", "San Diego California Skyline" ja "Los Angeles California Skyline Black" laajassa Kalifornia-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä kuvissa on siluettina joitakin tämän suuren osavaltion edistyksellisimmistä ja suosituimmista kaupunkikeskuksista. Ripusta muutama näistä Kalifornian kangaspainatuksista vapaa-ajanhuoneisiisi ja tunne, että tila on täynnä tämän Yhdysvaltojen hämmästyttävän alueen vilkasta ja voittamatonta henkeä. Aikuisten leikkihetket eivät koskaan ole yhtä mukaansatempaavia ja jännittäviä kuin silloin, kun ympärilläsi olevilla seinillä on näitä Kalifornian kangaspainatuksia.

Tärkeää Kaliforniassa -kangastulosteet

San Francisco Bayn yhdistetyllä tilastollisella alueella on maan korkein bruttokansantuote asukasta kohden. Siellä sijaitsee myös viisi maailman rikkaimmista yrityksistä sekä neljä maailman rikkaimmista ihmisistä. Nykyisen Kalifornian alueella asui aikoinaan intiaaniheimoja. Vasta 1500- ja 1600-luvuilla eurooppalaiset alkoivat tutkia aluetta. Espanjan valtakunta ryhtyi valtaamaan ja asuttamaan aluetta, ja vuonna 1804 alueesta tuli osa Uuden Espanjan varakuningaskuntaa. Meksiko liitti alueen vuonna 1821 voitettuaan itsenäisyystaistelunsa, mutta se luovutettiin Yhdysvalloille vuoden 1848 historiallisen Meksikon ja Yhdysvaltojen välisen sodan jälkeen. Photowall nostaa hattua tämän hienon osavaltion historialle upeassa Kalifornia-kangastulosteiden kokoelmassaan olevilla kuvilla "Hey San Francisco", "Yosemite-puisto, Kalifornia" ja "Stars of Joshua Tree, California". Näissä kuvissa esitellään tämän merkittävän osavaltion maaseutumaisempia ja maakunnallisempia alueita. Ripusta muutama näistä Kalifornian kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi yksi niistä pioneereista, jotka löysivät tämän hienon maan.

Rikas ja lumoava

Koko maailman elokuva- ja televisioteollisuuden keskus lepää vakaasti Hollywoodissa Kalifornian osavaltiossa. Yli vuosisadan ajan tämä osavaltion alue on esitellyt maailmalle kokonaisen viihteen ja glamourin maailmankaikkeuden, jota mikään muu osa maailmaa ei ole tähän päivään mennessä saavuttanut. Jotkut elokuvan, television ja musiikin legendaarisimmista tähdistä ovat kulkeneet sen kaduilla ja käyneet sen monissa juomapaikoissa. Läpimurrot, joita tämä ala on saavuttanut sekä teknologian että taiteen alalla, ovat olleet huikeita. Hollywoodin Walk of Fame -kävelykadulla on joidenkin kuuluisimpien taiteilijoiden kädenjäljet, jotka ovat koskaan koristaneet valkokangasta mykkäelokuvien aikakaudesta lähtien. Hollywood-kyltti on ollut ikoninen symboli, joka edustaa miljoonien niiden nuorten toiveiden ja unelmien toiveita, jotka matkustavat tähän hienoon osavaltioon joka vuosi etsimään onneaan viihdealalta. Photowall tekee sinusta osan tätä legendaarista perinnettä "San Francisco, Kalifornia, USA", "Golden Gate to Stars" ja "Monterey Dreams" upeassa ja upeassa Kalifornian kangaspainatuskokoelmassaan.
Tuotetiedot