Idaho

Idaho on osavaltio Tyynenmeren luoteisosassa Yhdysvaltojen mantereella. Idässä on Wyoming, etelässä Nevada ja Utah, lännessä Washington ja Oregon ja pohjoisessa Kanadan Brittiläisen KLue lisääolumbian provinssi. Sen väkiluku on 1,8 miljoonaa ja pinta-ala noin 83 500 neliömailia. Osavaltion pääkaupunki ja suurin kaupunki on Boisen kaupunki. Photowall kunnioittaa tätä merkittävää osavaltiota omalla Idahon kankaankuvapainatuskokoelmallaan. Nämä Idahon kankaalle vedostetut vedokset kuvaavat tämän hienon osavaltion siluettia sellaisena kuin suurin osa maailmasta sen näkee ja tunnistaa. Ripusta muutama näistä Idahon kankaankuvavedoksista olohuoneesi seinille ja anna tämän suuren osavaltion hengen antaa tilan säteileä elinvoimaisuuttaan ja elinvoimaisuuttaan. Läheisesi ja vieraasi tuntevat, että he ovat tehneet matkan tähän hämmästyttävään paikkaan, kun kaikki nämä Idahon kankaankuvat ovat heidän ympärillään. Saat heidän ikuisen kiitollisuutensa siitä, että sinulla on varovaisuutta näyttää nämä hienot Idahon kankaankuvat heidän näköpiirissään. Kodissasi ei ole käytännössä mitään huonetta tai seinää, jota nämä Idahon kankaankuvat eivät voisi energisoida. Anna näiden Idahon kankaalle tulostettujen kankaiden olla kotisi tukipilari.

Kukoistavat Idahon kankaankuvat

Idaho on toiminut useiden vuosituhansien ajan lukuisten Amerikan alkuperäiskansojen kotina. Tämä kaupunki joutui 1800-luvun alkupuolella Ison-Britannian ja Yhdysvaltojen välisten kiistojen kohteeksi, kun sen alueiden omistusoikeudesta Oregonin alueeseen kiisteltiin. Se liitettiin virallisesti osaksi Yhdysvaltoja, kun Oregonin sopimus allekirjoitettiin vuonna 1848. Idahosta tuli pian osa unionia 3. heinäkuuta 1890, jolloin se oli maan 43. osavaltio. Photowall antaa sinun olla osa historiaa "Boise Idaho Skyline" ainutlaatuisessa Idaho-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä esimerkit Idahon kankaalle tulostetuista kankaista esittelevät pääkaupunkia sellaisena kuin koko maa sitä juhlii. Ripusta muutama näistä Idahon kankaankuvavedoksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja kuvittele olevasi yksi sen perustajaisistä, joka suunnittelee tämän upean osavaltion kohtaloa. Saatat myös haluta asettaa nämä Idahon kankaalle painetut vedokset esille käytävillesi, jotta tämä ankea tila saisi tarkoituksenmukaisuutta ja inerttiyttä. Tee huoneesta toiseen kulkemisesta tuottavuutta ja hauskanpitoa lisäävä harjoitus näillä upeilla Idahon kangaspainatuksilla. Nämä Idahon kankaankuvatulosteet ovat takuuvarma hitti kaupunkiasunnossasi.

Bustling in Idaho canvas prints

Yksi Tyynenmeren luoteisosassa sijaitsevan Idahon osavaltion erityispiirteistä on, että se on jaettu useisiin maantieteellisiin ja ilmastollisiin alueisiin. Pohjoinen osa, joka on Panhandles, sijaitsee Tyynenmeren aikavyöhykkeellä. Muu osa osavaltiosta kuuluu vuoristoaikavyöhykkeeseen. Idahon eteläosassa, johon kuuluu Snake River Plain, asuu suurin osa sen väestöstä, ja siellä on myös suurin osa maatalousmaista. Photowallin ansiosta voit nähdä kokonaiskuvan sen huomattavan Idahon kankaankuvatulosteiden valikoiman ansiosta. Ripusta muutama näistä Idahon kangastulosteista virkistysalueillesi, jotta sinusta tuntuisi kuin olisit lomalla tässä hienossa vuoristovaltiossa. Aikuisten huvitteluhetkesi eivät koskaan ole yhtä mukaansatempaavia kuin silloin, kun ympärilläsi on näitä Idahon kankaita. Voit jopa sijoittaa nämä Idahon kankaalle painetut vedokset oleskelualueillesi täyttämään tilan rennolla ja maanläheisellä tunnelmalla.

Monipuolinen ja vuoristoinen

Idaho sisältää alueellaan osan itse Kalliovuorista. Yhdysvaltain metsäpalvelu omistaa noin 38 prosenttia tämän osavaltion maasta, mikä on suurin osuus kaikista Yhdysvaltojen osavaltioista. Joitakin sen taloutta tukevia suosituimpia toimialoja ovat maatalous, teollisuus, kaivostoiminta, metsätalous ja matkailu. Myös useilla tiede- ja teknologiapohjaisilla yrityksillä on pääkonttorinsa tässä hienossa osavaltiossa. Täällä sijaitsee myös Idahon kansallinen laboratorio, joka on maan suurin energiaministeriön laitos. Photowall antaa sinulle lisää edistystä ja kehitystä upealla Idahon kankaankuvatulosteiden kokoelmallaan. Ripusta nämä Idahon kankaankuvatulosteet sänkysi yläpuolelle, nukkumapaikkaasi, ja tunnet kuin sulkevasi silmäsi yhteen Amerikan idyllisimmistä ja rauhallisimmista kaupungeista. Anna näiden upeiden Idahon kankaankuvitusten täyttää unesi teollisuuden ja edistyksen kuvilla. Nukkumishetkesi eivät koskaan ole yhtä rauhallisia ja energisoivia kuin silloin, kun sinulla on nämä upeat Idahon kankaankuvat huoneessasi. Nämä Idaho-kangastulosteet on valmistettu materiaaleista, jotka ovat taatusti turvallisia kotonasi ja turvallisia lapsillesi.
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-5 5:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.