Florida

Florida on osavaltio Yhdysvaltojen kaakkoisosassa. Sen länsipuolella on Meksikonlahti, pohjoisessa Alabama, idässä Atlantin valtameri ja etelässä Floridan salmi. Osavaltion pääkaupunkLue lisääi on Tallahassee, ja Miami on sen väkirikkain ja kaupungistunein kaupunki. Photowall osoittaa kunnioitustaan tätä ainutlaatuista ja juhlittua osavaltiota kohtaan omalla Floridaa käsittelevällä kankaankuvapainatussarjallaan. Nämä Florida-kangastulosteet kuvaavat tämän merkittävän alueen eri paikkakuntien svengaavaa ja sähköistä tunnelmaa. Kun nämä Florida-kangastulosteet ovat kotonasi, saat kaupungin öiden kuumuuden, samban äänet, tamalesin tuoksun ja Miamin valot omaan yksityiseen turvapaikkaasi. Mikään osavaltio ei vedä vertoja Floridalle, kun kyse on juhlallisuudesta, eikä ole olemassa mitään näiden Florida-kangastulosteiden kaltaisia kuvia, jotka toisivat tämän taikuuden kotiisi. Kuvittele ruskettuneet vartalot kävelemässä vilkkailla kaduilla, kiiltävät urheiluautot jalkakäytävillä ja tämän alueen upeat siniset rannat näillä upeilla Florida-kangastulosteilla. Kodissasi ei varmasti ole tilaa, jota nämä Florida-kangastulosteet eivät herättäisi henkiin.

Sizzling in Florida canvas prints

Amerikan alkuperäisasukkaat ovat asuttaneet tätä osavaltiota yli 14 000 vuoden ajan. Ne löysi ensimmäisenä espanjalainen tutkimusmatkailija Juan Ponce de Leon. Hän kutsui maata La Floridaksi, koska se oli espanjaksi pääsiäistä, sitä aikaa vuodesta, jolloin hän laskeutui sinne. Eri aikoina historian aikana tämä historiallinen osavaltio oli joko Espanjan tai Englannin omistuksessa. Siellä käytiin Seminole-sodat, jotka olivat Yhdysvaltojen historian verisimmät ja pisimmät intiaanisodat. Photowall nostaa hattua tälle upealle osavaltiolle "Florida Illustrated Mapi", "Tampa Florida Skyline" ja "Jacksonville Florida Skyline" upeassa Florida-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näissä Floridan kankaankuvatulosteiden esimerkeissä näkyy tämän hienon osavaltion vilkas kaupunkielämä ja pulssi. Ripusta muutama näistä Florida-kangastulosteista olohuoneeseesi ja anna tilalle juhlava ja dynaaminen tunnelma. Muutama näistä Florida-kangastulosteista vapaa-ajan asunnoissasi lisää leikkien jännitystä ja jännitystä. Aseta useita näistä upeista Florida-kangastulosteista oleskelualueillesi ja tunne sen katujen tahti suonissasi.

Exoottista Floridassa -kangastulosteet

80-luvulla suosituin ja katsotuin televisiosarja oli Miami Vice. Tämä poliisit ja rosvot -sarja kuvasi täydellisesti Floridan energisimmän kaupungin yöelämää, paheita ja valloittavaa musiikkia. Sen pääosissa näyttelivät Don Johnson, Jan Michael Philips ja loistava Edward James Olmos. Tämä sarja nostatti kaikki nämä näyttelijät supertähteyteen. Photowall antaa sinulle lisää rakastettavaa "West Palm Beach Florida Skyline", "Fort Lauderdale Florida Skyline" ja "Kuvitettu Florida" upeassa Florida-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä upeat Florida-kangastulosteet esittelevät kaikki ne asiat, joita rakastamme ja ihailemme tässä kauniissa osavaltiossa. Ripusta nämä Florida-kangastulosteet sänkysi yläosaan, nukkumahuoneeseesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi yhtenä kuumana Miamin yönä. Nuku tyylikkäästi näiden Florida-kangastulosteiden kanssa makuuhuoneessasi. Voit jopa mennä niin pitkälle, että laitat nämä Florida-kangastulosteet lapsesi nukkumapaikkojen ja leikkinurkkausten seinille. Pelkästään niiden kiehtovat värit pitävät pienimmät lapsesi kiireisinä ja viihdyttävinä tuntikausia. Tuo tämän hienon osavaltion vilske ja eloisa elämä kotiisi näillä Florida-kangastulosteilla. Asunnossasi ei tule enää koskaan olemaan hetkeäkään synkkää, kiitos näiden Florida-kangaspainatusten.

Rytmikäs ja sykkivä

Floridaa on jo pitkään juhlittu Yhdysvaltojen eläkepääkaupunkina. Tämä johtuu siitä, että sen sää on hieno ja lämmin, täydellinen vanhuksille. Sen elintaso on halpa, ja siellä on lukemattomia viihdykkeitä, jotka pitävät eläkeläiset kiireisinä. Loppuelämänsä Floridassa viettäminen on todellakin hieno ehdotus. Myös Kennedyn suvulla on esi-isiensä koti Hyannisportissa, ja heidän jäsenensä nähdään yleensä käymässä monissa yökerhoissa, jotka reunustavat sen katuja. Kennedy Space Center sijaitsee myös tässä osavaltiossa, samoin kuin Lake Okeechobee. Täällä asuu myös suurin kuubalainen siirtolaisyhteisö, koska Florida on vain muutaman sadan kilometrin päässä Kuubasta. Se on ollut myös kuolemattomien kirjailijoiden, kuten Ernest Hemingwayn, Tennessee Williamsin ja Marjorie Rawlingsin, mekka. Evergladesin kansallispuisto on myös amerikkalaisen alligaattorin, Floridan pantterin, pullonokkadelfiinin ja rakastettavan manaatin asuinpaikka. Nämä ovat vain muutamia nähtävyyksiä, jotka vetävät ihmisiä tähän hämmästyttävään osavaltioon. Anna tämän alueen tunnelman tunkeutua kotiisi näiden Florida-kangastulosteiden avulla.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1