Colorado

Colorado on osavaltio Yhdysvaltojen länsiosassa. Se kattaa lähes koko Kalliovuoriston sekä Coloradon tasangon koillisosan ja myös Suurten tasankojen länsiosan. Tämä alue on toiminut mLue lisääonien intiaanien kotina yli 13 000 vuoden ajan. Sen Lindenmeier-sivustolta löytyy esineitä, jotka ovat peräisin niinkin kaukaa kuin vuodelta 920-1000 eaa. Kalliovuorten itäkärki toimi päävaellusreittinä varhaisille uudisasukkaille, jotka uhmasivat Amerikan vuoristoa. Photowall kunnioittaa tätä merkittävää osavaltiota omalla Colorado-kangastulosteiden sarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat sekä tämän alueen vuoristo- että suurkaupunkialueita. Ripusta muutama näistä Coloradon kangaspainatuksista olohuoneesi seinille ja täytä tila avaruuden ja seikkailun tunteella, jonka vain nämä kuvat voivat antaa. Anna rakkaidesi ja vieraidesi arvostaa näitä Coloradon kangastulosteita lepäillessään tällä yhteisellä alueella. Huomaa, kuinka heidän silmänsä kasvavat laajoiksi ihmetyksestä pelkän näiden Coloradon kankaankuvitusten näkemisestä. He tulevat keksimään yhä kekseliäämpiä syitä jäädä tähän paikkaan, kun ympärillä on näitä Coloradon kangaspainatuksia.

Vuoristo Coloradossa -kangastulosteet

Nimi Colorado on peräisin espanjankielisestä adjektiivista, joka tarkoittaa punertavaa eli punaisen väristä. Tämä viittaa selvästi sen hiekkakiven sävyyn. Coloradon pääalue koottiin 28. helmikuuta 1861. Yhdysvaltain presidentti Ulysses S. Grant julisti sen sitten unionin 38. osavaltioksi 1. elokuuta 1876. Photowall tervehtii tätä historiallista ja upeaa osavaltiota "Korkealla Coloradojoen yläpuolella", "Monument Valley auringonlaskun aikaan" ja "Coloradon ylätasanko" upeassa Colorado-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat esittelevät tämän osavaltion vuoristoisempien alueiden punaisia, vangitsevia näkymiä. Ripusta muutama näistä Coloradon kangaspainatuksista virkistyshuoneesi seinille, jotta saat alueelle illuusion laajasta avaruudesta. Aikuisten huvitteluhetkesi eivät koskaan ole yhtä jännittäviä ja sähköistäviä kuin silloin, kun sinulla on ympärilläsi nämä Coloradon kangaspainatukset. Voit myös halutessasi asettaa nämä Coloradon kankaankuvatulosteet esille oleskelualueillesi. Pelkästään se, että nämä Coloradon kangastulosteet ovat näköetäisyydellä, auttaa rentoutumaan ja poistamaan kaikki huolet ja murheet päivän ajaksi.

Vaihtelevia Coloradon kangaspainatteita

Coloradon pohjoispuolella on Wyoming, itäpuolella Kansas, eteläpuolella New Mexico ja länsipuolella Utah. Tämä hieno osavaltio on kuuluisa pysäyttävän kauniista näkymistä, joissa on metsiä, ylätasankoja, mesoja, kanjoneita, ylätasankoja, jokia ja aavikkomaita. Colorado on osa vuoristovaltioita ja kuuluu maan lounaisosaan. Photowall nostaa hattua tälle hämmästyttävälle osavaltiolle "Denver Colorado Street Map", "Denver Colorado Skyline" ja "Boulder Colorado Skyline" hienossa Colorado-kangastulosteiden valikoimassaan. Näissä kuvissa esitellään tämän osavaltion suurkaupunkialueet. Ripusta muutama näistä Coloradon kangaspainatuksista yksityiseen työhuoneeseesi tai minikirjastoosi ja tunne itsesi yhdeksi niistä varhaisista pioneereista, jotka asettivat vaatimuksensa tähän historialliseen paikkaan. Voit myös laittaa nämä Coloradon kankaallevedokset esille käytävillesi, jotta tämä usein laiminlyöty tila saisi kaivattua lisää elinvoimaa ja jännitystä. Tee huoneesta toiseen siirtymisestä seikkailua näiden hienojen Colorado-värikangastulosteiden avulla seinillä. Karkota kaikki ajatukset ankeudesta ja tylsyydestä näillä Coloradon kankaankuvituksilla kotisi joka nurkassa.

Laaja ja ylevä

Denverin kaupunki on Coloradon osavaltion pääkaupunki. Mielenkiintoista kyllä, se on myös sen väkirikkain alue. Sen asukkaat tunnetaan nimellä coloradalaiset, ja heillä on ylellisyyttä asua suhteellisen vauraassa osavaltiossa. Se on maan elintasoindeksin kärjessä. Sen pääasiallinen talous koostuu valtionhallinnosta ja puolustuksesta, kaivostoiminnasta, maatalousmatkailusta ja kaikenlaisesta teollisuudesta. Photowall antaa sinun ihailla tämän upean osavaltion edistystä omalla Coloradon kankaalle painettujen vedosten kokoelmallaan. Ripusta muutama näistä Coloradon kangastulosteista sänkysi yläosaan, nukkumapaikallesi, ja tunnet kuin sulkisit silmäsi punaisille ja korkeille Kalliovuorille. Anna näiden Coloradon kangaspainatusten täyttää unesi kuvilla laajoista vuorijonoista ja upeista näkymistä. Nukkumishetkesi eivät koskaan ole yhtä virkistäviä tai virkistäviä kuin silloin, kun sinulla on huoneessasi nämä hienot Coloradon kangastulosteet. Toinen hyvä paikka näyttää nämä Coloradon kangaspainatukset olisi ruokailutiloissa. Tee ruokailuajasta paljon ruokahalua herättävämpää, kun nämä Coloradon kangastulosteet ovat kaikkialla ympärilläsi. Nämä kuvat tuovat taatusti elämää ja keveyttä kaupunkiasuntoosi.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1