Skotlanti

Photowallin laadukkaat ja yksityiskohtaiset Skotlanti-kangastulosteet ovat ihanteellinen sisustus kotiisi, toimistoosi tai vapaa-ajanviettotilaasi, joten et voi mennä pieleen. Yksi maLue lisääailman mielenkiintoisimmista ja samalla isänmaallisimmista maista voi olla upea keskeinen teema sisustuksessasi. Skotlanti on elinaikanaan kokenut poikkeuksellista kasvua ja muutosta, sillä se on paikka, joka on vallattu ja asutettu monta kertaa ja joka on siten antanut mahtavan panoksen kulttuuriin ja yhteiskuntaan. Skotlannin historia on kiehtovaa ja monimutkaista. Siellä on roomalaisia sotilaita, viikingejä, jaloja klaanimiehiä, mahtavia hallitsevia monarkkeja ja jopa valistuneita filosofeja! Skotlanti-kangastulosteilla et ainoastaan tuo kauneutta sisätiloihisi, vaan kuljetat mukanasi myös kulttuurista painoarvoa. Jokainen näistä Skotlanti-kangastulosteista voidaan myös sovittaa mieleiseksesi, sovittaa yhteen muiden sisustuselementtien kanssa ja sovittaa värimaailmaan.

Skotlannin kangaspainatusten houkutus

Ehkä olet tuntenut tai tunnet kiintymystä, kun näet Skotlannin saaret. Se johtuu todennäköisesti siitä, että monet niistä kuuluivat aikoinaan vanhaan norjalaiseen valtakuntaan, josta tuli skotlantilainen vasta vuosisatojen skandinaavisen vallan jälkeen. Läntiset saaret vaihtoivat omistajaa 1200-luvulla, ja Orkneysaaret ja Shetlandinsaaret noin 200 vuotta myöhemmin, mutta yhteydet ovat edelleen vahvat! Skotlanti-kangaspainatukset voivat heijastaa tätä käsitystä ja jopa vahvistaa sitä pelkällä luonnonkauneudella, jota näillä saarilla on. Monet paikannimet ja saarten liput viittaavat pohjoismaisiin juuriinsa. "Levenwick Bay, Shetland" on Skotlanti-kangaspainatus, joka ilmentää näiden kahden alueen välistä yhteyttä.

Tuttu näky

J.K. Rowlingin luoman Harry Potterin fanit muistavat luultavasti kohtauksen, jossa höyryjuna kuljettaa lapset Tylypahkaan upean maiseman halki ja ylittää varsin dramaattisen viadukin. Tämä on nimeltään Glenfinnan, ja se on osa West Highland Railway Line -rataa. Upeat näkymät muodostavat myös taustan Forthin ja Tayn siltojen ylittäville rautatieristeyksille, jotka ylittävät vesiväyliä Skotlannin itärannikolla, ja osa näistä näkymistä on Skotlannin kangaspainatuksissa. Skotlanti-kangastulosteet, kuten "Juna Skotlannin ylämailla", ovatkin todiste siitä, miten skotit ovat onnistuneet yhdistämään ympäristönsä villin ja luonnonkauniin kauneuden omaan innovaatiokykyynsä antaakseen meille parasta molemmista maailmoista. "Dawn at Forth Road Bridge, Scotland" on toinen Skotlanti-kangastuloste, joka on todiste tästä tunteesta.

Skotlannin kangaspainatusten monipuolisuus

Jotta seinäkoristeiden valinta olisi helpompaa ja yhtenäisempää, Photowall on järjestänyt kätevästi kaksi pienempää alaluokkaa, jotka ovat nimittäin Edinburgh ja Glasgow, kaksi Skotlannin suurkaupunkia. Kummallakin kerroksella on oma viehätyksensä ja terve määrä vaihtoehtoja motiivien suhteen. Ihmiset myös usein luulevat Glasgow'ta Skotlannin pääkaupungiksi, vaikka todellisuudessa se on Edinburgh. Skotlannin kangaspainatuksissa on paljon hyviä vaihtoehtoja, kun kyse on tästä metropolista. Nyt sinun täytyy tietää, että sitä ei lausuta Ed-in-burgina tai Ed-in-bor-rowina. Skotit lausuvat sen Ed-in-burr-a tai ehkä Edin-bra. Tämä on vain yksi hauska seikka, jota voit puolustaa aina, kun vierailijat tai kollegat kehuvat Skotlanti-kangastulosteitasi asunnossasi tai työpaikallasi. Hieno esimerkki Skotlannin kangaspainatuksesta, jossa on upea Edinburghin kaupunki, on "Edinburgh's Princes Street Taken at Midday". Tämä kuuluisa katu herää eloon tilassasi dramaattisen lavastuksensa ja klassisen mustavalkoisen värimaailman vaikutuksen ansiosta. Mitä Glasgow'hun tulee, ehkä haluat mennä vielä enemmän taiteelliseen suuntaan ja valita Skotlannin kangaspainatuksen, kuten "Glasgow Scotland Rust Skyline", joka on upea esimerkki tyylin ja sisällön yhdistämisestä.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1