Sveitsi

Sveitsi on itsenäinen maa itsessään. Se perustettiin vuonna 1291. Sen pääkaupunki on Bern. Se koostuu kahdestakymmenestäkuudesta kantonista, jotka ovat kuin pieniä kaupunkeja. Jotkut Lue lisäämaailman vanhimmista ja arvostetuimmista pankeista ovat asuneet Sveitsissä jo vuosisatojen ajan. Tässä maassa sijaitsee myös maailman toiseksi suurin YK:n toimisto sekä jalkapalloliitto FIFA:n kotitoimisto. Sveitsi on luokiteltu puolueettomaksi maaksi, mikä tarkoittaa, että se ei osallistu mihinkään aseelliseen konfliktiin maailmassa. Se on myös paikka, jossa kansainvälinen Punainen Risti perustettiin. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista maata huomattavassa valikoimassaan Sveitsi-kangastulosteita. Näissä hämmästyttävissä kuvissa on joitakin maan suosituimmista ja suosituimmista kohteista. Ripusta nämä Sveitsi-kangastulosteet kotisi seinille ja elävöitä jokaista asuintilaa asunnossasi. Näitä Sveitsi-kangastulosteita on saatavana monenlaisia malleja ja värejä, joista vaativa kaupunkilainen voi valita. Anna näiden Sveitsi-kangastulosteiden tulla kotisi peruspilariksi ja katso, kuinka ne inspiroivat ja kohottavat kaikkien mielialaa.

Rauhallista Sveitsissä -kangastulosteet

Vatikaanissa paavin henkilökohtaista aseistettujen henkivartijoiden joukkoa kutsutaan sveitsiläiskaartiksi. Heidät valitaan käsin valikoidusta joukosta kommandoja, jotka ovat kerta toisensa jälkeen osoittaneet kykynsä taistelussa. He ovat ainoat, jotka saavat henkilökohtaisesti suojella paavia. Photowall antaa sinun preenata sveitsiläisen paikkakunnan kauneutta "Sparkling", "Zurich Skyline" ja "Andermatt, Sveitsi" laajassa Sveitsi-kangastulosteiden kokoelmassaan. Näillä upeilla vedoksilla voit vilkaista Sveitsin maaseudun lumipeitteisiä vuoria ja sen putoavia vesiputouksia. Aseta nämä Sveitsi-kangastulosteet oleskelualueillesi ja lukunurkkauksiisi, jotta voit viettää iltapäivän rentoutuen ja pohdiskellen. Kutsu ystäväsi illalliselle katsellen näitä vedoksia, jotka roikkuvat seinällä ruokapöydän vieressä, ja käy loputtomia keskusteluja tämän alueen kauneudesta ja ainutlaatuisesta maisemasta. Mutta se ei lopu tähän, on vielä enemmän rakastettavaa "Syksy Montreux'ssa, Sveitsissä, Euroopassa", "Sveitsi Scenics" ja "Basel Skyline Black" hienossa valikoimassamme Sveitsi-kangastulosteita. Nämä lisäykset kotisi jo olemassa oleviin koristeisiin takaavat tuntikausia mietteliästä rentoutumista ja rauhaa.

Neutraali Sveitsissä -kangastulosteet

Sveitsin pankkilainsäädäntö poikkeaa useimmista muista maailman maista. Ne kuuluvat nykyään hienovaraisimpiin ja riippumattomimpiin rahoitusorganisaatioihin. Siksi useat hallitukset, yritykset ja yksityiset tahot valitsevat liiketoimintansa tälle alueelle. Zürichin kaupunki on synonyymi sveitsiläisille pankeille, offshore-tileille ja huikeille rahasummille. Sveitsin maaseutu on kuuluisa valkoisista Alppirinteistään ja maailmanluokan hiihtokeskuksistaan ja -majoistaan. Nämä valkoiset rinteet toimivat talvileikkipaikkana joillekin maailman varakkaimmista henkilöistä. Photowall antaa sinun jakaa rikkauden ja ylellisyyden "Bernin taivaanranta", "Geneven taivaanranta" ja "Gorner Glacier with Meltwater Channels" ainutlaatuisessa Sveitsi-kangastulosteiden kokoelmassaan. Kutsu pankki- ja rahoitusalalla työskentelevät ystäväsi iltapäiväksi samppanjan ja kaviaarin kera olohuoneeseesi, kun he kertovat sinulle tarinoita näiden kaupunkien erikoisista pankki- ja rahoituslaeista. Istu heidän kanssaan kodin mukavuudessa ja vietä iltapäivä tarinoiden parissa salaisista tileistä ja ylellisistä talvilomista tällä hienolla maailman alueella.

Erikoinen ja vapaa

Geneven yleissopimus on asiakirja, jossa sanellaan käyttäytymisnormit ja käytännesäännöt, joita taistelijoiden ja heidän maidensa on noudatettava tiukasti sodan aikana. Minkä tahansa Geneven yleissopimuksen sopimuksen rikkominen johtaa itse Yhdistyneiden Kansakuntien sotarikostuomioistuimen syytteisiin sotarikoksista. Geneven yleissopimuksen rikkomiseen syyllistymisestä seuraa ankarimmat rangaistukset, kuten elinkautinen vankeusrangaistus ja jopa kuolema. Samoin voidaan määrätä raskaita seuraamuksia maille, jotka ovat myös rikkoneet näitä lakeja. Photowall antaa sinulle enemmän "Luzern Sveitsi Luzern Skyline", "Lausanne Sveitsi Skyline" ja "Winterthur Sveitsi Skyline" upeassa valikoimassaan Sveitsi-kangastulosteita. Näissä merkittävissä kuvissa on joidenkin tunnetuimpien kaupunkien taivaanrannat, joissa miljoonat matkailijat käyvät vuosittain tällä alueella. Tähän hienoon maahan eivät tee pyhiinvaellusmatkoja ainoastaan pankkiirit, vaan myös kellojen ja hienojen suklaiden ystävät, sillä Sveitsi valmistaa molempia maailman parhaita tuotteita. Tilaa laatikollinen hienoja sveitsiläisiä suklaita ja jaa ne perheesi kanssa työhuoneessasi, kun vietätte iltaa sur sur
Tuotetiedot
  • Näytetään 1-42 42:sta aiheesta

Nopea toimitus

Tilauksesi lähetetään 1–4 päivässä (tällä hetkellä 5-8 päivää), ja toimitus on aina ilmainen. Mukana tapettiliima.

Täysi takuu

Haluamme asiakkaidemme olevan aina tyytyväisiä, joten tarjoamme 30 päivän palautusoikeuden ja rahat takaisin, ellet ole tyytyväinen.