Suomi

Suomi, joka tunnetaan paremmin nimellä Suomen tasavalta, on pohjoismainen maa, joka sijaitsee Pohjois-Euroopassa. Se rajoittuu lännessä Ruotsiin, idässä Venäjään, pohjoisessa Norjaan Lue lisääja etelässä Itämereen ja Viroon. Sen väkiluku on 5,5. miljoonaa ihmistä, ja sen pinta-ala on lähes 131 000 neliökilometriä. Sen pääkaupunki on Helsinki, joka on myös sen suurin kaupunki. Alueella puhutaan suomea, ja ilmasto vaihtelee kosteasta mannermaisesta pohjoiseen boreaaliseen leveys- ja pituusasteesta riippuen. Photowall kunnioittaa tätä ainutlaatuista maata omalla Suomi-kangastulostesarjallaan. Nämä kuvat kuvaavat tämän alueen suosituimpia kohteita, jotka muu maailma tuntee. Ripusta muutama näistä Suomi-kangastulosteista olohuoneesi seinille ja tunne, että tila on täynnä viileyttä ja selvästi miellyttävää skandinaavista tunnelmaa. Läheisesi ja vieraasi tulevat varmasti parveilemaan tähän tilaan, kun nämä Suomi-kangastulosteet ovat heidän ympärillään. Todista, kuinka he keksivät yhä mielikuvituksellisempia syitä viipyä tässä paikassa, kun huoneessa on näitä upeita Suomi-kangastulosteita.

Suomen muinaiset kankaankuvat

Suomeen tulivat ensimmäiset ihmiset uudisasukkaiksi noin vuonna 9000 eaa. heti viimeisen jääkauden jälkeen. Kivikauden myötä syntyi uusia keramiikkatyylejä ja kulttuureja. Pronssi- ja rautakautta määrittivät tällä maailman alueella laajemmat yhteydet muihin heimoihin, kuten Fennoskandian ja Baltian alueen heimoihin. Pohjoisten ristiretkien myötä Suomesta tuli hitaasti tärkeä osa Ruotsia 1200-luvun lopulla. Photowall päästää sinut osalliseksi tämän maailmankolkan mahtipontisesta historiasta "Sunlit Deciduous Trees, Finland" (Auringonvaloiset lehtipuut, Suomi), "Aland Archipelago" (Ahvenanmaan saaristo) ja "Finland Watercolor Map" (Suomen vesivärikartta) -kuvauksilla, jotka kuuluvat laajaan valikoimaansa Suomi-kangastulosteita. Ripusta muutama näistä Suomi-kangastulosteista vapaa-ajanhuoneeseesi, niin saat tilaan tämän historiallisen maan hengen ja olemuksen. Aikuisten leikkihetkistäsi ei tule koskaan yhtä mukaansatempaavia ja jännittäviä kuin silloin, kun huoneessa on näitä Suomi-kangastulosteita. Kaupunkiasunnossasi ei ole käytännössä mitään seinää tai tilaa, joka ei elävöityisi tai piristyisi, jos niissä olisi näitä ihania Suomi-kangastulosteita.

Pakkasta Suomessa -kangastulosteet

Suomen maisema on yhtä monipuolinen ja vaihteleva kuin maakunta itsekin. On vuonoja, kohoavia vuoria, laajoja alankoja ja tasankoja, saaristoja, järviä ja moreeneja. Nämä ovat jääkauden jäänteitä, jotka ovat jättäneet jälkensä tähän alueeseen kymmenentuhannen vuoden takaa. Photowall antaa sinun nauttia tästä upeasta maasta "Pohjanmaa talvipuvussa", "Suomen talvimaisema" ja "Lapin joki" upeassa Suomi-kangastulosteiden kokoelmassaan. Nämä kuvat kuvaavat joitakin tämän alueen viehättävimmistä näkymistä. Ripusta muutama näistä Suomi-kangastulosteista oleskeluhuoneesi seinille ja tunne, että olet matkustanut näihin vangitseviin ja henkeäsalpaaviin pohjoismaihin. Istu olutlasin kanssa suosikkituolissasi ja yksinkertaisesti katsele ihmeissään näitä Suomi-kangastulosteita pyyhkäistäksesi pois kaikki päivän huolet ja murheet. Kauneudella ja inspiraatiolla, jota nämä Suomi-kangastulosteet voivat tuoda asuntoosi, ei ole käytännössä mitään rajoja. Näitä Suomi-kangaspainatuksia on saatavana laajassa valikoimassa värejä ja malleja, joista huolellinen kaupunkilaiskodinomistaja voi valita.

Pohjoismainen ja ainutlaatuinen

Näistä pohjoismaista on peräisin norjalainen mytologia. Näissä tarinoissa Odin on kaikki-isä, kaikkien jumalien pää. Hänen esikoispoikansa on Thor, ukkosenjumala, ja hänen adoptiopoikansa on Loki, ilkikurisuuden jumala. Kerrotaan, että Odin luopui toisesta silmästään maksuksi siitä, että hän sai juoda kuolemattomuuden lähteestä. Hänen poikansa Thor käyttää taikavasaraa Mjolniria, joka on taottu kuolevan tähden sydämestä. Photowall antaa sinun olla osa taikaa "Suomen kansallispuisto", "Suomen metsäjoki" ja "Helsinki Finland Skyline" hienossa Suomi-kangastulosteiden valikoimassaan. Näissä vangitsevissa kuvissa on joitakin pohjoismaisissa myyteissä näkyvästi esiintyviä maisemia. Ripusta muutama näistä Suomi-kangastulosteista yhteisiin tiloihisi ja lisää hauskuutta ja jännitystä satakertaisesti. Aseta muutama näistä kuvista ruokasaliisi ja tunnet olevasi aterioimassa itse Asgårdin puutarhassa. Sijoita muutama näistä Suomi-kangaspainatuksista strategisesti eteiseen ja anna näille alueille koon ja seikkailun tuntua.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1