Tukholma

Ruotsin pääkaupunki on visuaalisesti inspiroiva paikka, joten siitä on otettu vuosien varrella monia kuvia. Nyt Photowall voi tuoda joitakin parhaista valokuvista ja taideteoksista koLue lisäätiisi ja tarjota sinulle kankaalle painatuksen tai kaksi, joka näyttää kaupungin parhaassa valossa. Jos etsit täydellistä skandinaavista maalausta tai valokuvaa, jolla kotisi sisustus saisi tyylikkään ilmeen, tarjolla olevat vedokset Ruotsin mahtavimmasta kaupungista osuvat varmasti kohdalleen.

Tukholma maalauksina

Yksi Tukholman hienoista puolista on se, että se on inspiroinut kaikenlaisia taiteilijoita vuosikymmenten saatossa. Ehkä se johtuu pohjoismaisesta valosta tai sitten siitä, että kaupunkia ympäröi ja sen halki kulkee niin paljon heijastavaa vettä, että siitä tulee niin usein maalausten aihe. Oli syy mikä tahansa, mihin tahansa huoneeseen ripustettu maalaus Tukholmasta on ihanteellinen tapa nauttia kaupungista - vaikka et olisikaan koskaan aiemmin astunut sinne jalallasi. Ehkä yksi parhaista esimerkeistä graafisesta maalaustyylistä on Stockholm Skyline, jossa monet kaupungin tunnetuimmista rakennuksista on esitetty siluettikuvioina, mutta niiden läpi on roiskunut värejä, jotka todella kuvastavat sitä, miten nopeasti muuttuva ja moderni suurkaupunki tämä on. Orange Mapin kaltaisessa tyylitellyssä kuvassa taas käytetään hillitympää palettia ja esitellään kaupunkia lintuperspektiivistä.

Siltojen kaupunki

Tukholma on rakennettu 14 saarelle, ja se on joiltakin osin erilainen kuin mikään muu eurooppalainen pääkaupunki, ja tämä näkyy parhaiten kuvissa, joissa sen upea siltaverkosto on esillä. Suuret kankaalle painetut kuvat, kuten Tukholma - Vanhakaupunki tai Auringonlasku Tukholman vanhassakaupungissa, kuvaavat lähes yhtä paljon vesiväyliä ja siltoja kuin kaupungin vanhojen osien arkkitehtuuria. Lisäksi sellainen kankaalle painettu vedos kuin Kaupunki siltojen välissä on ihanteellinen sekoitus ihmisen rakentamia rakenteita ja tyynen veden vaaleaa heijastusta. Boats at Dusk, Stockholm tuo myös mieleen kaupungin veden rauhallisuuden, mutta jos haluat jotain dynaamisempaa, miten olisi sen sijaan Fog over Stadsgårdenkajen in Stockholm?

Moderni Tukholma

Tukholma on tietysti läpikotaisin moderni paikka, ja tämä on vangittu myös loistaviin kankaankuviin. Kuvat, kuten Kungsgatan keskipäivällä tai Sergels Torg, ovat täydellinen valinta nykyaikaisempiin kaupunkikuviin, samoin kuin Centralbron iltahämärässä, kaupungin moderni sykkivä sydän.
Tuotetiedot
  • Sivu 1 / 1